< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 29 Ocak 2021; 18:16:7 > |
Amazon siparişleri artık A101 marketlerden teslim alınabilecek (3. sayfa)
-
-
adamlar 8 liraya utanmasa şirketin anahtarını teslim edecek hocam, 8 lira. döner ayran fiyatına, üstelik aylık yani. bunlar bize bi güzellik yapmış bende onlara yapıyorum. şahsen bu güzelliği yerliyim, milliyim diye gezen bir çok firma yapmıyor..
bu arada öneri olduğunu anladım ama okuyan arkadaşlar için önerine ek öneri ekleidm diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 29 Ocak 2021; 18:16:31 > -
Mükemmel haber -
Who -
Kasiyerler kasaya mı bakacak, raf mı dizecek, mal mı indirecek, temizlik mi yapacak, etiket mi değiştirecek, kargo mu verecek. 50 tane iş kitliyorlar zavallılara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam olayı farklı yöne çekmenin anlamı yok.Amazonun hizmeti tartışılmaz.Ama olaya şöyle bakmanız lazım.Herkes prime almak zorunda değil.Evet ucuz ama zorunda değil kimse.
Söylediğim gayet mantıklı.Yani insanları tek bir noktaya yönlendirirlerse ciddi derecede tasarruf sağlayacaklar.Bir kargo arabası 100 tane adrese gidecegine 1 a101 noktasına götürecek zaman,çalışan ve yakıt tasarrufu sağlayacak.Dolayısıyla bu sistemi avantajlı hale getirirse daha fazla tutulur.Örneğin8 tl yerine daha düşük kargo ücreti alabilir.
Ek olarak prime üyesi olan insanlar veya 8 tl kargo ücreti veren kişilere daha hızlı kargoları ulaşacak.Ucuz isteyense a101 den teslim alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 29 Ocak 2021; 18:21:19 > -
A101 olmasa açlıktan nefesi kokacak biri için iddialı laflar
kesinlikle haklısınız da "zavallılar" nedir? cümlenin sonuna hiç yakışmamış..
-
Bence olumlu gelişme -
PTT önünden geçerken bu şekile benzer bir ilan gördüm. Kargo gönderimi için mi yoksa teslimi için mi orasını tam olarak bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: alaz1903
Amazon yıllardır tüketiciyi bezdiren Türkiye'deki çakallara e-ticareti öğretiyor. İngiltere'de yıllardır olan sistem bu. Amazon ile anlaşmalıysa köşedeki bakkala bile isteyebiliyorsunuz kargonuzu. Kargo teslim saatlerinde çalışıyorsanız ya da evde bulunmayacağınızı öngörüyorsanız çok büyük bir kolaylık.
Gönderi markete ulaştığında telefonunuzdaki uygulamaya ve e-postanıza kargonuzu teslim alabileceğinize dair bir mesaj ve barkod geliyor. Market görevlisi barkodu elindeki cihaza okutup kargonuzu veriyor. Burada gerekirse kimlik soran da var. Ama Türkiye'de maalesef kimlik de sormadan ve imza almadan bu sistem yürümez.
Bundan daha güzel teslimat şekli Amazon Locker. Kagonuzu sizin seçtiğiniz dolap şeklinde özel olarak yapılmış Amazon Locker'lara istiyorsunuz. Kargonuz Locker'a yerleştirildiğinde aynı şekilde bildirim geliyor. Telefonunuza gelen kodu girdiğinizde dolabın kapağı otomatik açılıyor ve sorunsuzca alıp gidiyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kesinlikle hocam
-
AGT diye bir firmaya verdiler en son 5 günde geldi
a101 çok mantıklı
-
Borusan kargonun böyle bir hizmeti vardı. Köşedeki kırtasiyeye istiyordum. Borusan battı kargoyu kapattı.
Trendyol da var teslimat noktaları. Bana uzak şimdilik. Onda kampanyası var.
Kampanya olursa kullanırız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon Bike anlamış Türkiye’nin kargo problemini -
Amazon durmuyor.
-
bizim marketlerin hali göz önüne alındığında pek sağlıklı gibi gelmedi bana ama uygulamada görmek lazım.
-
iadelere de bir çözüm bulabilseler guzel olur mng kapisinda 25 metre kuyruk hic eksik olmiyor iade saatide 10-16 arasi -
AGT Kurye rezil bir firmanın tekidir. (Papara vesilesi ile tanışmıştım kendileri ile) Eğer A101 çalışanları kendilerince bir kargocu havasına girip sıkıntı çıkarırlarsa pek bir şey değişmez. Olumlu olduğu takdirde iyi yaptıklarını düşünüyorum. Daha önce Trendyol kargomu mahalledeki bakkalımdan "teslimat noktasından" teslim aldım hiçbir sorun çıkmadı. -
Herkes çalışanları kotulemis fakat çalışanların hangi şartlarda çalıştırıldığını bilen yok zannedersem. Malesef sadece bu marka değil hepsi benzer düşük ücret ile hem mağaza müdürü+orta reyon elemanı+ broşür dağıtıcısı+ guvenlik görevlisi +kasiyer olarak her işe baktiriyorlar. Hatta pandemi sürecinde eve servis bile yaptırılan yerler var. Çalınan malzemelerde çalışanlarin maaşlarından kesiliyor. Şimdi bu arkadaşlar birde sıradaki insanlari bırakıp kargo teslim ve takibi ilede aynı ücretle ugrasacaklar
Bizim için güzel çalışanlar için kötü bir durum.
Eptt avm için var bu sistem hocam. Ama çok yaygın değil sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X