Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

borderlinx sitesini biraz anlatabilir misiniz? Amerikadaniste gibi bir site ama orası gibi kayıt ücreti ve aylık aidat gibi bir ücreti bulunuyor mu? Amazon zaten buraya yolluyor, onların avantajı nedir? Ayrıca kargo fiyatı çıkarırken amazondaki paket ölçüsüne sadık mı kalıyorlar?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Arkadaşlar merhaba bu logitech g930 modelden başka bir güzel kampanya denk getirebilirmiyiz yoksa kulaklık kampayanları bittimi
    Aşağıdaki linkte yer alan kulaklığa karar verdim fiyatının daha düşme ihtimali varmı bilmem ama bekliyorum. Kullananlar varsa yorum yapablirler mi ?

http://www.amazon.com/ROCCAT-Digital-Premium-Surround-Headset/dp/B00FEDP968/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417036194&sr=8-2&keywords=roccat+xtd

ses kartı uzay gemisi gibi

yalnız bu kablolu sanırım. G930 suan 71 $ a inmiş. acıkcası ihtiyacım yok ama seytan k800 ile ikisine durtuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

İndirimden olan kargoyla şöyle uygun fiyata gelen klavye var mı

g510s klavye iyi bir tercih olabilir bildiğim kadarıyla yarı yarıya daha ucuza gelmiş oluyor.
  • peki simdi kargo ucretinin alınmaması icin nasil bir işlem yapmam lazim.
    yazısma ve yapacagim işlem icin yardımcı olurmusunuz.

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: Chagotta

Arkadaşlar merhaba bu logitech g930 modelden başka bir güzel kampanya denk getirebilirmiyiz yoksa kulaklık kampayanları bittimi
    Aşağıdaki linkte yer alan kulaklığa karar verdim fiyatının daha düşme ihtimali varmı bilmem ama bekliyorum. Kullananlar varsa yorum yapablirler mi ?

http://www.amazon.com/ROCCAT-Digital-Premium-Surround-Headset/dp/B00FEDP968/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417036194&sr=8-2&keywords=roccat+xtd

ses kartı uzay gemisi gibi

yalnız bu kablolu sanırım. G930 suan 71 $ a inmiş. acıkcası ihtiyacım yok ama seytan k800 ile ikisine durtuyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: virtue28

quote:

Orijinalden alinti: Chagotta

Arkadaslar merhaba bu logitech g930 modelden baska bir güzel kampanya denk getirebilirmiyiz yoksa kulaklik kampayanlari bittimi
    Asagidaki linkte yer alan kulakliga karar verdim fiyatinin daha düsme ihtimali varmi bilmem ama bekliyorum. Kullananlar varsa yorum yapablirler mi ?

ses karti uzay gemisi gibi

yalniz bu kablolu sanirim. G930 suan 71 $ a inmis. acikcasi ihtiyacim yok ama seytan k800 ile ikisine durtuyor.

Siparişi geçtim vallaha. Toplam 91 dolara mal oldu. Tr fiyatına göre bedava aldım. Kargo margo pazarlık falan da pek işim olmaz bu kadar ucuza bulmuşum daha ne olsun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagotta -- 27 Kasım 2014; 13:00:59 >

• merhaba

simdi chat tan asagidaki gibi yazişma oldu.

Thanks for waiting.
    I have checked that for you.
    In this case, we have not charged for your order.
    So in this case, I will remove the shipping charges for you as promised.

kargo ucreti dusurulecek mi anlamina geliyor.
  • Bir hafta önce 47 dolara aldığım cihaz 30 dolara düşmüş

• Chromecast 24$ olmuş.

• Chagotta kullanıcısına yanıt
    canın sagolsun, urunu saglam sekilde al, seve seve kullan yeter. sonucda parasını ben odemeyecem

yalnız bende k800 klavye almaya calışıcam, kargo ucretsiz de olursa guzel olacak. ingilizce bilgin varsa yardımcı olsan yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

canın sagolsun, urunu saglam sekilde al, seve seve kullan yeter. sonucda parasını ben odemeyecem

yalnız bende k800 klavye almaya calışıcam, kargo ucretsiz de olursa guzel olacak. ingilizce bilgin varsa yardımcı olsan yeter
    quote:

Orijinalden alinti: virtue28

canin sagolsun, urunu saglam sekilde al, seve seve kullan yeter. sonucda parasini ben odemeyecem

yalniz bende k800 klavye almaya calisicam, kargo ucretsiz de olursa guzel olacak. ingilizce bilgin varsa yardimci olsan yeter

Ayyp ettin ?imdi bakayym hemen i?yerindeyim link atsana pm olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagotta -- 27 Kasım 2014; 13:05:36 >

• Omara kullanıcısına yanıt
    tr layout keyboard diye aratın ancak olacağını hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

quote:

Orijinalden alıntı: laider

kindle'larda indirim var fakat Türkiye'ye göndermiyor,
    en ucuza nasıl getirtebiliriz?

geçen sene black friday da borderlinx üzerinden getirmiştim.
    Yine 49$ a düşmüştü üzerine 13$ borderlinxe ödemiştim.
    Ürün DHL le kapıma kadar gelmişti..

Hatta geçen hafta borderlinx den paypal ile ödemeye %25 diye indirim diye mail gelmişti bana, kod filan da yoktu.
    değerlendirebilirsiniz.

derken PAYPALSHOPUSA olarak kod girmek gerekiyormuş hala aktifse kullanabilirsiniz.

çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• psn plus üyeliği ucuzlamayacak mı acaba yahu
  • Arkadaslar sicak urunler gorurseniz lutfen linkini verin konu giderek kargo oder miyim odemez miyim sorularina istemeden de olsa cekilmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

psn plus üyeliği ucuzlamayacak mı acaba yahu

us psn plus 40$'a inmişti sanki ama ebay olabilir hocam.

Sabah twitter'da görmüştüm.
  • Hocam aldın mı? nasıl halletin ne kadara mal oldu toplam? @laider
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Chromecast 24$ olmuş.

22,99$ ve TR'ye gönderilmiyor :(
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bi inceleyeyim ben
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Amazon fire tv ye atlayacaktım bende gondermiyorlar buraya. Ustune Xbmc kurup canavar gibi media player olarak kullanacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornek

Hocam aldın mı? nasıl halletin ne kadara mal oldu toplam? @laider

yok, yorumlara bakıyorum da tek yıldızlıları okudukça içim karardı,
    kararsız kaldım açıkcası.

bir de yarın olsun bakalım,
    daha neler düşecek merak ediyorum.

BU arada PS+ geçen sene $30 idi amazon black friday'de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.