Şimdi Ara

Amazon Saatler (646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha da begendigim modeli buldum benzer fiyatta.Amazon satmiyor ama fullfilled by amazon tarzi bi magaza satiyor.Vergiyi de satin alirken oduyorum bir sikinti cikar mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Daha da begendigim modeli buldum benzer fiyatta.Amazon satmiyor ama fullfilled by amazon tarzi bi magaza satiyor.Vergiyi de satin alirken oduyorum bir sikinti cikar mi ki?

Fulfilled by amazon diyorsa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
  • Merhaba,

Amazondan xbox one s gamepad almayı düşünüyorum 40 dolar'a buldum +7 dolar kargo parası bir de 20 dolar fees deposit veriyoruz.
    Yaklaşık 67 dolara denk geliyor.
    Türkiyeden öncelikle orjinal olarak bu fiyatlara temiz satın alabileceğim bildiğiniz yer var mıdır? Yoksa 67 dolar'a amazon çek kod vs bişeyler uygulatabileceğim bir kampanya var mıdır?
    Son olarak türkiyede vergi ödeyecek miyim ekstradan amazon benim adıma ödeme yapmış oluyor mu?
  • arkadaşlar bütçe 250 tl.

2 aydır beğenebileceğim türde bir saat bulamadım.

öneriniz varsa lütfen yazın.

Ayrıca indirim günü,ayı vs felan bekliyor musunuz saat için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

arkadaşlar bütçe 250 tl.

2 aydır beğenebileceğim türde bir saat bulamadım.

öneriniz varsa lütfen yazın.

Ayrıca indirim günü,ayı vs felan bekliyor musunuz saat için ?

tommy h. almıştım amazon.com'dan o fiyata geldi. forumda pek sevilmiyor. spor giyime yakışıyor.
  • hocam bahsettiğiniz hangi modeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

hocam bahsettiğiniz hangi modeli ?

tükenmiş görünüyor. bu;
    https://www.amazon.com/gp/product/B007OAETSS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

geçen ay tommylerde fiyat düşüşü oldu. 60 dolar civarına düşen modeller oldu. benim için fiyat sınırı o tommylere daha fazla vermem. :) fiyat takibi için keepa.com'dan kayıt yaptırın fiyat düşünce bildiri gönderiyor.

dikkatimi çeken diğer saatler 250tlyi biraz aşıyor :)

citizen $67.49

https://www.amazon.com/dp/B00KQ2IFX6/_encoding=UTF8?coliid=I37KB1WGG2UP38&colid=ZL97HNFV749H

armitron $56.24

https://www.amazon.com/dp/B01EV7RK14/_encoding=UTF8?coliid=I2H4367Q19UGHR&colid=ZL97HNFV749H

• geçen hafta aldıgım saat 1 haftada elime ulaştı ama yanlış ürün geldi
    şimdi geri hangi kargoyla göndereyim
  • http://www.konyalisaat.com.tr/urun/swiss-military-06-5214-04-007-04-2/#product-video

Bir arkadaşım satın aldı az önce, belki bu tarz bir saat arayan vardır. Fiyat hiç fena değil gibi.

• Afyonteam kullanıcısına yanıt
    forum gerçekten bitmiş hem bu konuya hem ANA Amazon konusuna yazmama rağmen cvp alabilmiş değilim artık
    napalım bizde buraya kadarmış diyelim sevgili DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

forum gerçekten bitmiş hem bu konuya hem ANA Amazon konusuna yazmama rağmen cvp alabilmiş değilim artık
    napalım bizde buraya kadarmış diyelim sevgili DH

Bunun cevabı Amazon konusunda zaten ilk sayfada anlatım şeklinde olduğu için cevap alamamışsındır insanlar artık aynı sorulara cevap vermek istemiyor.
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Bu arada aynı şekilde ben de bir saat aldım. 2. günde kargoladılar. Vergi de dediğiniz gibi alırken ödeniyor zaten. Hıyar da çıkmayacağına göre
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Saate karar verirsem alacagim ben de.Zaten Turkiyede istedigim renkleri bulamadim,baska renklerde nakit 1000 lira diyorlar.Burdan 600 e geliyor.

• Arkadaşlar moto360 1. nesil saat almak istiyorum amazondan mantiklimi alicak güzel bir link verebilicek varmi ?
  • Arkadaşlar ben Raymond marka analog saat aldım.

Saat 1 çevirme düğmesi , 2 tanede basma düğmesi var ( 1 tanesi çevirme kolunun üstünde diğeri aşağısında )

Analog saatin içinde 3 tane küçük gösterge mevcut Saat, Dakika , Saniye şeklinde;

Saat otomatik büyük analogta ekrep kaçtaysa ona göre ayarlanıyor.

Saniyeyi de ayarlayabildim.

Fakat dakika kısmını gösteren küçük analoğu bir türkü ayarlayamadım. ( dakik kısmını gösteren analog 30 dk periyot şeklinde 60 dk periyot değil )

Dakika analoğunu nasıl ayarlıyacağımı bilen arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim . ( Fotoğrafta sl taraftaki küçük analog )

Amazon Saatler

• hocam hayırlı olsun.

bu klasik türde tommy'nin bir saati var hocam o da çok güzel ama biraz pahallı.

aldığınız yerden link atabilir misiniz?
  • Yenijerry kullanıcısına yanıt
    Kardeşim almış internetten almamış. Dediğine göre piyasası yüksekmiş 400 e almış ama kardeşim.

Bende tomyhttps://www.amazon.com/gp/aw/d/B00854DHA8/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1497850235&sr=1-2&pi=SL180_SX122_CR0,0,122,180_QL70#immersive-view_1504199740165

Bu saati 3 aydır takip ediyordum fiyatı düşmedi aksine arttı, kardeşim de bu saati alınca vazgeçtim artık

• Aynen benim bahsettiğim tommy model de bu.

fiyatlar ateş ediyor resmen.2.el baktım sahibinden'de var ama bilemiyorum...
  • thelord03 kullanıcısına yanıt
    Bu saat amazonda 70 dolarken aldım,yorumlara baktım ve aşırı kalitesiz gözüktü gözüme iptal ettim.Kesinlikle bu paralar verilmez bence.
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.