Şimdi Ara

Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Prime Day başladı: İşte düşen ilk fırsatlar!
    Sıcak fırsat takipçilerinin merakla beklediği Amazon Prime Day kampanyası resmen başladı. Bu gece saat 00.00 itibarıyla "Erken Erişim Flaş Fırsatlar" kampanyasıyla ısınma turları başlarken, Prime Day'in ana indirimleri ise Pazartesi günü saat 09.00'da başlayacak.

👉 İlk indirimler için tıkla: Amazon Prime Day İndirimleri

Prime üyeleri, 29 Haziran'a kadar devam edecek kampanya kapsamında çok sayıda üründe yılın en düşük fiyatlarından yararlanma fırsatı yakalayacak. Binlerce üründe ise son ayların en düşük fiyatları olacak.

🔥 Erken Erişim Flaş Fırsatlar başladı!

Bu gece 00.00'da başlayan "Erken Erişim Flaş Fırsatlar" etkinliği ile sayılı üründe Prime Day indirimleri başladı. Bu fırsatlar stoklarla sınırlı ve kısa süreliğine geçerli. Kampanyanın ilk indirimlerini kaçırmamak için acele etmenizde fayda var. Tüm kategorilerde ve binlerce markada geçerli indirimler ise Pazartesi sabah 09.00'da başlayacak. Teknolojiden ev yaşamına, kişisel bakımdan oyun ekipmanlarına, süpermarketten giyime kadar binlerce üründe özel fiyatlar sunulacak.

👉 İlk indirimler için tıkla: Amazon Prime Day İndirimleri

🛒 Prime Day'in ilk fırsatları

İndirimler Prime'a özel

Amazon Prime Day indirimlerinden yalnızca Prime üyeleri yararlanabiliyor. 

Prime üyeliği, aylık 69,90 TL olarak ücretlendiriliyor. İlk kez Prime'a katılacaklar için bir ay ücretsiz deneme fırsatı sunuluyor. Deneme üyeliğinizi başlatarak Prime indirimlerinden yararlanabilir ve tüm ürünlerde ücretsiz kargo imkanından faydalanabilirsiniz. 

👉 Prime'ı 30 gün ücretsiz denemek için tıkla: Amazon Prime

Ayrıca Bkz.GTA 6 Avrupa fiyatı sızdırıldı: İşte beklentileri aşan rakamlar

En düşük fiyat garantisi

Prime Day kampanyası boyunca Prime üyelerine, Amazon.com.tr satıcılı seçili ürünlerde "En Düşük Fiyat" garantisi veriliyor. Kampanya süresince satın alınan bir ürünün fiyatının düşmesi halinde aradaki fark müşterinin hesabına iade ediliyor. Bu sayede kullanıcılar, "Acaba fiyat daha da düşer mi?" endişesi yaşamadan alışveriş yapabiliyor.

Peşin fiyatına 9 Taksit ve 1.500 TL puan

Taksit kampanyalarının kısıtlandığı şu günlerde Amazon'da Prime Day'e özel olarak peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuluyor. Axess (Akbank), Paraf (Halkbank), Bankkart (Ziraat Bankası) sahiplerine 10 bin TL ve üzeri, Maximum (İş Bankası) kartlarında ise 15 bin TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit yapılıyor. Bunlara ek olarak Maximum kartlılar tek seferde ve farklı günlerde yapacağı 5.000 TL ve üzeri her alışverişinize 500 TL, toplamda 1.500 TL MaxiPuan kazanıyor.

Prime Day indirimleri DH'de

Amazon Prime Day boyunca öne çıkan fırsatları, dip fiyatlı ürünleri, stoklarla sınırlı kampanyaları ve kaçırılmaması gereken indirimleri anlık olarak sizlerle paylaşıyoruz. Avantajlı fiyatları kaçırmamak için bizi takip etmeyi unutmayın.

📢 DH Sıcak Fırsatlar Forumu

📢 Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [Ana Konu]

📢 Amazon Türkiye Sadece İndirimli Ürün ve Fırsat Paylaşımları [Ana Konu]

📢 DH Sıcak Fırsatlar Telegram İndirim Kanalı:

https://t.me/dhsicak_firsatlar

📢 DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp İndirim Kanal:

https://whatsapp.com/channel/0029Va8Yr1KDDmFXAqZVvX2V

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• en son satıcısı gürgençler olan m4 air mac aldım.kargo gönderilmedi. satıcı amazon bize parayı yollamadığı için kargo çıkmadık demesine rağmen,amazon ortak depodan çıkış yapar gibi kargo numarası üretti. siparişi 24gün boyunca iptal etmediler, sürekli inceliyoruz şöyle böyle dediler. bankaya şüpheli işlem bildirimi açtım,harcama itirazında bulundum. 3 gün sonra paramı anca bu şekilde kurtardım. tüm hesaplarımı bildim amazondaki, üste para verseler alışveriş yapmam. bide pişkin temsilcileri "satıcı amazon olmadığı için sorun yaşıyosunuz" dedi. banane olm? trnin en büyük apple satıcılarından biri satıcı olan adamlar. köşede 3d baskı yapıp satan çocuktan ürün almadıkki.

sözün özü. amazondan daha toplu iğne almam.
  • Sepetimde bilinçli olarak prime day öncesi bazı ürünleri eklemiştim ve gördüm ki hepsine belli oranda zamcık yapılmış ve sanki kampanya varmış gibi lanse edilmiş. Amazon da güzide ülkemize ayak uydurmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Amozon Türkiyeden alış veriş yapılmaz . Abd de bile pahalı satıyor. Türkiye çoğu ürün iki katı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en son satıcısı gürgençler olan m4 air mac aldım.kargo gönderilmedi. satıcı amazon bize parayı yollamadığı için kargo çıkmadık demesine rağmen,amazon ortak depodan çıkış yapar gibi kargo numarası üretti. siparişi 24gün boyunca iptal etmediler, sürekli inceliyoruz şöyle böyle dediler. bankaya şüpheli işlem bildirimi açtım,harcama itirazında bulundum. 3 gün sonra paramı anca bu şekilde kurtardım. tüm hesaplarımı bildim amazondaki, üste para verseler alışveriş yapmam. bide pişkin temsilcileri "satıcı amazon olmadığı için sorun yaşıyosunuz" dedi. banane olm? trnin en büyük apple satıcılarından biri satıcı olan adamlar. köşede 3d baskı yapıp satan çocuktan ürün almadıkki.

sözün özü. amazondan daha toplu iğne almam.

• düzgün bir şey yok

Amazoncu tayfanın gözü yaşlı

• TH marka bir yelek vardı takibimde. 8 küsür binden 5 küsür bine inmişti hemen yapıştırdım. Ezcümle bazı ürünlerde güzel indirimler var hemen karalamamak lazım

• Amazonu sık sık kullanırdım. Artık eskisi avantajı kalmadı benim gözümde kullanmiyorum pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynısını hepsiburada da yapıyor. yıllar önce birebir şahit oldum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.