Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri yarın sona eriyor: İşte öne çıkan indirimler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Prime Day indirimleri yarın sona eriyor: İşte öne çıkan indirimler!
    Amazon'un 22 Haziran'da başlayan Prime Day indirimleri 29 Haziran (yarın) saat 23.59'da sona erecek. Yılın en düşük fiyatlarını kaçırmamak için son şanslar!

Ayrıca Bkz.Araç kamerası almanın tam zamanı: Prime Day’de büyük indirimler başladı!

Amazon Prime Day'de tüm kategorilerde yüz binlerce üründe indirimli fiyatlar sunuluyor. Çok sayıda üründe yılın en düşük fiyatları ve son ayların en avantajlı kampanyaları dikkat çekiyor. Telefondan bilgisayara, televizyondan oto aksesuarına, kulaklıktan gaming ekipmanlara, giyimden süpermarkete kadar tüm kategorilerde cazip fırsatlar bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Day'in en büyük indirimleri: Kaçırılmaması gereken fırsatlar

Öne Çıkan Ürünler

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• inş reklam parası çıkmıştır başladıgından beri heryer reklam :) eskiden haftada 2-3 kargom gelirdi şimdi yılda 2-3 bile gelmiyor amazondan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• amazondan hem prime uyeliği bıraktım hemde alışveriş yapmıyorum artık eskisi gibi cazip değil ve kullanılmış ürün sıkıntısı oldu bir kac kez özellıkle kulaklıkta 2 kez başıma geldi

• Amazondan alışveriş yaptım ürün elime gelmedi Kargocu kapıyı açın dedi açtım Kargocu yok sonra baktım ürün teslim edildi yazıyor üründe yok kapıda felan nasıl olacak şimdi bu donanım haber okadar reklam yaptın adamlar parayı aldı ürünü vermedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.