Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
15
Favori
65.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Komisyon amazondan mi alınıyor yoksa satın alan kullanicidan mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunları yazarken bile utanmanız lazım.

    Para kazandığınız siparişlerin büyük bir kısmı, kişilerin paylaşımlarıyla oluyor. Ve siz utanmadan bu linklere kendi affiliate kodunuzu girerek haksız kazanç elde ediyorsunuz. Ha bunu birde hizmetmiş gibi bunu yaparız ederiz diyorsunuz.

    O zaman bende diyorum ki o kadar mesaj düzenlemekle kendi linklerinizi girmekle uğraşıyorsanız, kişilerin ürün paylaştığı mesajlara DH REFLİ LİNK diye bir satır altına refli linkinizi verirsiniz.

    Ha birde şu yazdığınıza takıldım

    quote:

    Her kullanıcının kendi referal kodlu linklerini paylaşması neden yasak?
    Her kullanıcıya forumda kendi referanslı link’lerini paylaşma izni getirsek bu durumda ortam tam bir referanslı link çöplüğüne dönecek. Çok uygun fiyata sunulan bir ürünü herkes kendisi paylaşmak adına arka arkaya sıralayacak ve belki de aynı ürün onlarca kez paylaşılacak. Hatta daha da kötüsü fırsat olsun olmasın birçok gereksiz link paylaşılacak. Murat yıllardır bu düzeni sağlamak adına mücadele verdi ve bu mücadelede de kesinlikle haklıydı. Bundan sonra da konunun ıslahı için bu şekilde devam edilecek.


    Murat'ı yağlayıp ballayıp, her mesajı editleyeceğiniz zahmete onu da yapardınız bence. Hoş Murat Bey tarafından konu başladığı zamanlar konulmuş bir kuralı sonradan sahiplenip bu hale geldiğinize göre kolaya konmak işinize geldi.




  • Madem ki @MühendisMurat ın forum sakinlerine olan uslubunda sıkıntı ve ceza alma sebebi yok. Bende onun bizlere göstermiş olduğu uslubu misliyle katlayarak kendisine havale ediyorum.

    Forum kurallarına aykırı olmadığı için bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Olur da yaşarsam forumda ki arkadaşlarımı bilgilendireceğim.

    "SS"
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Hocam malın Arap Faik'ten alınma ihtimali bile var. Güzel gondiklendik.
  • Ağlayın ağlayın,amazon konusuna bakın konu artık bitti 3,5 kişi ya var ya yok.
    Konunun başından beri vallaha sataram forumu haa tavırlarınız,editör aslında fanboy olan birinin üyelere hakaret etmesi.Kendi kendinizi bitirdiniz musluk kapandı bir kere günaydın.
  • 10 temmuzda amazon.de'den 3 adet urun almistim. ikisini teslim aldim, biri ise kargoya verilmisti ama hic hareket yoktu.

    Musteri hizmetlerine mail yazmistim, dun aksam Munich'ten biri aradi. Kargoda sorun olusmus onu duzeltmisler.

    Baska bir isteginiz var mi diye sordu, ben de dh'de yasanan olayi sordum. Konuyla ilgili cok fazla soru soruldugunu, hukukcularin ilgilendigini soyledi.
  • mesut çevik ne demişti arkadaşlar
  • okumadım, okumayacağım. üyelerin mesajlarına yöneticiler tarafından yapılan müdahaleler ile bu forum çoktan bitti insanların gözünde. kimsenin size güveni kalmadı. şu üye mesajlarına yöneticilerin müdahale etmesi çok sıkıntılı; şimdi burada her üye kendi yazdığı mesajlardan sorumlu değil mi? yöneticinin değiştirdiği bir mesaj ileride hukuki olarak sorun yarattı diyelim bu durumda sorumlu kim oluyor? ben her gün tek tek mesajlarımı mı kontrol edeceğim birileri müdahale etmiş diye?
  • Konunun sahibi gün değil. Konunun sahibi Ahmet. Piyadeyi sürmüşler. Ayrıca yapılan açıklamalar öncesinde söylenen yalanlarını telafi etmediği gibi. Harfleri yan yana getirip kelime ve cümle oluşturmaktan ibaret. Dilenen özür bile zorla ıkınarak edilmiş. Biri forumun sön beş yılda 4 kat mesaj sayısı kaybettiğini belirten istatistik paylaşmıştı. Akacak kan damarda durmuyor işte. Amazon sayfasının eski günlerine dönmesi için kaybettiğiniz kemik tayfanın artık buraya uğramayı unutması gerekiyor. Öteki türlü hafıza yenilemesi için oldukça vakit var.



    Bir de olaylar yaşanalı o kadar vakit geçti, anca bu başlık çıktı ortaya. Mesut Çevik'in kullanıcıya üstten bakan ekolü turuncu ile özdeşleşmiş. Değerli kullanıcılarına kötü davranıp, konu dışkısında boğuluyor turuncu. Yerini doldurmak da zor buraların. Ancak su her zaman çatlağını buluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazo'nun Türkiye pazarına gireceği şu yakın tarihte bir daha açıklama mesajları görüyoruz.Vitamin hapları etkisini gösteriyor demekki

    Amazonun e-ticaret hacmi 17.5 milyar TL bu pastadan pay almak için yapılmış bilmem kaçıncı açıklama.Sen hem forumdakilerden habersiz refli link paylaş, hemde üstüne alışveriş yapanlara vitaminsizsiniz v.b de
  • İş hakaret derecesine varmışsa ne kadar özür dilerseniz dileyin boş... Vitaminsizler ne ya... her gün antrikot yiyebilirsinz ama bu zeki olduğunuz anlamına gelmez:)) Bir platformda eleştiri hakkınız yoksa ne işe yarar herşey paramı... Bu forum varsa üyeleri sayesinde vardır koltukları başında oturunlar sayesinde değil...
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Millet birilerine uzundur gülüyordu da ülkede maalesef insanlar yaptığı işle veya davranışlarıyla değil bulunduğu koltukla ve taşıdığı isimle saygı gördüğü için bunlar çok normal. Ben beyaza beyaz desem kalkıp Mesut veya başkası (kişi önemli değil) siyah dese bir çok insan bunu sorgulamaz ve hatta üzerine bana girişirler, gömüp toprak atarlar. Kimse kusura bakmasın ama aynı imkanlar verilse şu siteyi dünya platformuna taşıyabilecek seviyede insanlar var forumda. Özellikle de bilgisayar donanımı konusunda. Hatta geçen OneTreeHill bir PSU incelemesi yapmıştı ve açıkça yazdım yıllardır ilk defa kendimi global çapta bir inceleme okuyor gibi hissettim. O yazı ve türevlerinden zilyon tane daha yazabilecek insan lazım bize. Lafım sadece DH için de değil. Technopat, SDN, vs türevleri de öyle. Vizyon çok farklı maalesef.

    Ekran kartı ve işlemci alt forumları şu an ya sidik yarışında ya da ergen kavgası gibi döndü. Reyting artsın para gelsin kafası olduktan sonra bu daha da artar. Gerçi şu son olaydan sonra biz forum değil kar amaçlı şirketiz mesajını çok net verdiler. Gerçekten teknoloji forumu arıyorsak ya farklı bir yere gideceğiz ya da bu şekilde kabullenip devam edeceğiz.

    Düşünsene adında donanım geçen bir sitesin ve tüm zamanların en hareketli 10 başlığından 3 tanesi Survivor. Donanım namına adam akıllı konu 2-3 tane falan sanırım. Son 1 yılda ise 2 tane futbol, 1 tane ekonomi başlığı girmiş. Üyeliğim 10 yılı geçmiş. Belki pasif kullanımla birlikte 15 yıl olacak. Resmen şu dönen ben güç sahibiysem bunu kullanırım gereken yerde istediğimi yaparım mantığında tiksindim artık. Hala gerçekten yardım isteyip insan gibi teşekkür edenler olmasa uğranılacak tadı kalmadı forumun ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 2 Ağustos 2017; 12:15:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnb2016

    ben bu sonuna kadar hem sizin hemde murat arkadaşın yanındayım. bu türlü forumların ve hizmetlerin desteklenmesi taraftarıyım.
    tüm emekleriniz için teşekkürler sevgili DH ailesi
    Not : Şahsi fikirlerimdir. hiç bir emek ödülsüz kalmamalı...

    yillarca duduklemek de buyuk emek sana gore herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu göz yumanların yönettiğini ve yalancıların istihdam edildiğini gösteren açıklama. Zaten ülkede dürüst hiçbirşey kalmamış. Benide banlayın. Konuda bu gerçeği söylemeye çalışan herkesi banladınız.



    Biz foruma tabiiki destek olmak isteriz. Ama siz bize hiçbir menfaatimiz yok diyip yalan söylerseniz bizde sizi adamlığınızı sorgularız.



    5 para etmezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Forum yönetimi Mesut’tan bağımsızdır" denilen bir insanın olaylar ilk patlak verdiğinde "forum adına" nasıl videolu açıklama yaptığını anlamakta güçlük çekiyorum. Gene de en başta olması gereken üzerinde biraz daha çalışılmış karşıdaki insanı ciddiye alan içinde "vitaminsiz" gibi kelimeler geçmeyen bu açıklamayı bir tık daha profesyonel buluyorum. İçinde en azından bir özür geçiyor.
    Gene de olaylar başka platformlara da taşınarak bu boyutlara gelmeseydi bu açıklamaların olmayacak olması çok üzücü. Keşke insanlar sadece rahatsızlıklarını dile getirdiklerinde bu açıklamalar yapılabilse, ilk refleks insanlara "vitaminsiz" demek olmasa.
    Nacizane tavsiyem artık insanlarla link için inatlaşma olmaması. İnsanlar mesajlarında istedikleri şekilde paylaşsınlar. Siz onları kopyalayıp ilk mesajınıza koyun. Bu şekilde bir orta yol bulunur. Hani tamam link ekleyenlere gene otomatik ref kodu ekliyorsanız ekleyin de başka şekillerde paylaşım yapanların mesajlarını editlemeyin bence.
    Bu noktadan sonra da refli linklere tıklamak insanların tercihine kalmış bir olay. Olaydan haberdar insanların çok tıklayacağını sanmıyorum. Ama gene de tıklayacak insanlar olacaktır. Bunun tartışmasına girmek anlamsız. Dediğim gibi tercih meselesi.




  • İyiymiş ya insanlar alışveriş yapsın sizde onlar üzerinden onların haberi olmadan kâr elde edin üstelik zarar ihtimaliniz yok
  • Mesut Çevik videoda programın daha henüz deneme aşamasında olduğunu, para kazanma aşamasına geçilmediğini söylemedi mi? Neden insanlar "Ne kadar para kazandınız açıklayın" tarzı şeyler yazıyorlar o zaman bilmediğim bir şey mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryder1511

    Mesut Çevik videoda programın daha henüz deneme aşamasında olduğunu, para kazanma aşamasına geçilmediğini söylemedi mi? Neden insanlar "Ne kadar para kazandınız açıklayın" tarzı şeyler yazıyorlar o zaman bilmediğim bir şey mi var?

    türkiye kimse bir birine güvenmiyor çünkü

    // bunun sebebi bizim zihniyet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SoldaTr

    İyiymiş ya insanlar alışveriş yapsın sizde onlar üzerinden onların haberi olmadan kâr elde edin üstelik zarar ihtimaliniz yok

    yat kalk, sabah

    cash on the table
  • "Kazanç tablosunu merak edenler ilgili programdaki komisyon oranlarını inceleyebilir." cümlesinden bir kazanç olduğunu çıkartabilir miyiz? Bir kazanç varsa da neden ısrarla kazanç henüz yok istatistiki bilgiler tutuyoruz açıklaması yapılıyor?
    Ben en başından beri kazanç olması ile ilgili sıkıntı yaşamıyorum. Yazılım sektöründeyim bu sektörde yerel firmaların kazanması hoşuma gider. Ama hoşlanmadığım bir şey varsa yalan söylenmesidir daha da kötüsü salak yerine konulmaktır. Kazanç varsa vardır. Bir var demek bir yok demek sadece istatistik demek karşımdaki insanı ciddiye almamı engelliyor. Ve karşımda muhattap olduğum kişilerin bulundukları yeri temsil edebilen yetkin kişiler olmasını isterim. Siz nasıl küfürlü konuşan sizi linç ettiğini düşündüğünüz üyelere tahammül edemiyorsanız ben de yalan söyleyen insanlara tahammül edemiyorum. Bunun karşılığında tahammül edemiyorsan kapı orda denilebilir tabi. Bu ülkede her zaman yapıldığı gibi.




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.