Şimdi Ara

Amazon Mobil Uygulaması ile Alışverişinizde 25 TL İndirim Kazanın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
22
Favori
29.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Şarti nedir?
    Kac tl üstü olmasi lazim bir de hangi urunlerde gecerli

Şu dolar kuru ile çok büyük fırsatlar beklemiyorum açıkçası. Yine de piyasa altına güzel fiyatlar olacaktır.

@mcyusuf21

İlk mesajı okusanız keşke. Her şey yazıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 25TL bu devirde güzel para. Teşekkür ederim, faydalandım.
    Milleti bilmiyorum ama ben bebek bezi aldim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu Amazon fena tokatlıyor ya. Ekim indirimlerini merak ediyorum asıl, kara cuma ve 11.11'den önce insanlar harcamalarını buradan yapıp o tarihlerde bir şey almasa keşke.

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunu yazmak için gelmiştim.

• amazon kalitesini tartışamam ama 50/25 varken bunu yapamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 25 Eylül 2020; 17:34:37 >

Amazon Mobil Uygulaması ile Alışverişinizde 25 TL İndirim Kazanın

• Anker Powercore Lite 10000 mAh Type-C
    129₺
    -25₺
    104₺

Hayırlı olsun.

Bilmeyenler için en iyi ve belki de en çok satan PB markasıdır, yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. (istisna her zaman olabilir) Özellikle pahalı amiral gemisi kullanıyorsanız, ucuz mallarla riske atmayın kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Eylül 2020; 18:6:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Milleti bilmiyorum ama ben bebek bezi aldim :)
    Aynen üstad affetmedim bende yapıştırdım bezi sonuçta ihtiyaç bugün olmazsa bir hafta sonra yine alıyoruz bezi :)

• Prime day beklemekteyim
  • Herkes Trendyol'un kuponlarını övüyor ama mesela bana da 75/25 kuponu tanımladılar ve kullanmaya kalktığımda sepetimdeki ürünlerin fiyatı artmıştı. Başka bir ürün alayım dedim onda da minimum sepet tutarını karşıladığı halde hata verdi. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ise bazı ürünlerde geçerli olmadığını söyledi. Yerli firmalardan alışveriş yapmak taraftarı olsam da kaliteli hizmet vermedikleri ve gerçek bir kampanya yapmadıkları sürece Amazon'dan alışveriş yapmaya devam edeceğim.

Ekleme: Konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 25 Eylül 2020; 17:49:59 >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.