Şimdi Ara

Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
23
Favori
9.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    İndesign veya başka montaj programlarından olmadı convert sitelerinden epub veya mobiye çevirebilirsiniz. Artık epub okuyor yalnız mobiye çevirin ben hala öyle yapıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    Convert programı olarak önerimhttps://convertio.co/tr/ebook-converter/ bu site

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt

    öncelikle pdf okumaktaki zorluğunuzu koreader çözemez. kindle için olmasa da uzun süre kobo cihazımda koreader kullandım ve pdf'leri okumakta kaydadeğer bir farklılık olmuyor. neticede sizin yaşadığınız zorluk pdfin kenar boşlukları, fontunun ayarlanamaması vs gibi problemler ve koreader bu anlamda çok şey katmıyor, sadece (kobo için) pdf leri açma ve sayfa çevirme hızını artırıyor.


    pdf'i başka formata çevirmek de sorununuzu çözmeyecektir, çünkü pdf i kolaylıkla ve hatasız epub, azw3 veya mobiye çeviren bir program yok, çoğunlukla eskisinden beter hale geliyor. çünkü pdf bir ekitap formatı değil.


    ne yapsanız ne etseniz 6 inç cihazda (ister kindle ister kobo) pdf okumak tat vermeyecektir. maalesef 7 veya 8 inç bir cihaz edinmek en kolay yol pdf için...

  • amazon giriş seviyesi ekonomik seri cihazı olan "New Kindle"ı güncelleyerek piyasaya sürmüş. tüm cihazların kendi adı varken bu cihazın adı niye "new kindle"dır ya da aslında yoktur hiç anlamadım. neyse eski versiyonla ciddi farklar var. neredeyse önceki Paperwhite 3/4 gibi olmuş (hatta geçmiş) denebilir. çözünürlük 127 ppi iken 300 ppi olmuş. ilk defa bir kindle modeli 16 GB kapasite ile geliyor, şimdiye kadar 4-8 veya az sayıda modelde 32 GB vardı. usb-c bağlantı noktası olan cihaz klasik 6 inçlik ekrana sahip.

  • malum amazon kindle cihazlar epub formatlı kitap göstermiyor ama yakın zamandan beri epub'ları epostayla cihaza göndermek mümkündü ama bu sefer de kitabın kapak resmi görünmüyordu. bu hafta yayınlanan 5.15.1 güncellemesi ile bu da mümkün hale gelmiş. PW3 ve sonrası tüm modeller güncelleme alabiliyor.

    gıdım gıdım .. seneye bilemedin öbür seneye doğrudan epub desteği gelir :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 30 Eylül 2022; 11:56:8 >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Bana daha gelmedi neden olabilir acaba 10.nesil Kindle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bigthink91 B kullanıcısına yanıt

    dağıtım algoritmasını bilmemekle beraber wifi'ı açıp güncellemenin kendisinin inmesi her ülke için aynı zamanda olmuyor ve epey zaman alıyor. ama aşağıdaki linkten modele uygun dosyayı indirip cihaza atarsanız hemen olacaktır.

    Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)www.amazon.com
    Kindle E-Reader Software Updates - Amazon Customer Service
    https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GKMQC26VQQMM8XSW
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    İşe yarıyor mu? Sıkıntı çıkmaz öyle değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bigthink91 B kullanıcısına yanıt

    ne anlamda bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz bilemiyorum ama güncellemeyi buradan indirip yüklemekle wifi dan indirmek arasında risk farkı yoktur, amazonun resmi sayfası bu. nihayetinde her güncelleme kendi içinde beklenmeyen bazı buglar/hatalar barındırabilir ama bu yükleme yöntemi ile ilgili değil..

  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu arada amazon ilk defa 10 inçten büyük ve kalemli bir eink cihaz piyasaya sürecekmiş, 10,2 inçlik cihaz özellikle akademik amaçlı kullanımlar için ideal olabilir.


    https://goodereader.com/blog/kindle/amazon-kindle-scribe-is-a-10-2-inch-e-note-that-comes-with-a-stylus




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 30 Eylül 2022; 12:15:56 >
  • bigthink91 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hep oradan indirip dosyayı cihaza atıp güncelliyorum, sıfır problem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kobo forma kullanıcısıyım, form faktör olarak elde tutup okumak çok kolay değil, kindle tarafında en son çıkan paperwhitelar eskilerle aynı boyutta mı? ve bir tavsiyeniz var mı kindlelar için ?

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt

    kare cihazlara alışmak hakikaten sıkıntılı, heleki forma gibi 8 inç cihazı kare yapınca daha da tuhaf oluyor.

    eğer 8 inçten 6,8 inçe geçmek sizin için sorun değilse son çıkan "paperwhite 5" eski 6 inçlik cihazlarla aynı geometride ama biraz daha büyük, çerçevesini eskilere göre daha ince yaptıklarından aşırı büyümemiş. çok güzel bir cihaz. sorun kare olması değil de büyüklükse oasis veya libra2 de düşünebilirsiniz. aşağıdaki fotoda libra2 pw5 ve sage var, fikir verir sanırım.

    edit: cihazı yandan tutup baş parmağı çerçevede kalsın isteyenler, çerçevenin inceltilmesini pek hoş karşılamıyorlar o açıdan ince çerçeve sevmeyen de var.


    Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 7 Ekim 2022; 10:0:49 >




  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Kindle 6.8 inç ama tutması kolay kanımca. Benim ellerim küçük fat tek elle rahat tutuyorum bana tek zararı hep aynı şekilde tuttuğum için serçe parmağıma hafif nasır yaptı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

    çok teşekkür ederim. fotoğraftan da anlaşılacağı üzere temel sıkıntıyı şuan farkettim, koboların yan taraftaki tuşlarından dolayı sizin de dediğiniz gibi cihaz kare oluyor ve bu da elde tutarken bana rahatsız hissettiriyor. pw5 ile pwlerin boyutunu kıyaslıyorum şuanda yarım cm'lik bir uzama ve yatayda 1cm gibi bir uzama varmış, kullanımı konusunda pw3 ler baya rahattı ele oturma konusunda, bunun nasıl olacağını tam emin olamadım.



    Amazon Kindle Kullanıcıları (ANA KONU)
  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt

    kimi insan dört parmağını cihazın arkasında tutup tek parmakla sadece sayfa çevirmek için ekrana basıyor, kimisi dört parmağı arkada bükük cihazı adeta kavrıyor ve haliyle başparmak için çerçevede daha fazla yer bekliyor. kendi adıma pw5te çok sıkıntı yaşamıyorum çünkü ilk yazdığım gibi tutarım. tercih meselesi..

    edit: bu arada hem sagede hem de libra2 de tuşları ve tuşların olduğu yeri güzel yapmışlar Formaya göre, Formada tuşlar çat çut ses yapıyordu ve o kısım kauçuk gibiydi tuttuğun değdiğin yerde iz kalıyordu. şimdikiler gayet güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 7 Ekim 2022; 10:20:26 >
  • pop socket takmıştım ben pw3 e arkada ki parmaklar rahat konumda kalsın diye baya memnundum. sanırım alacağım bir pw5 dışarı çıkarken yanımda taşımak için. ekran eskisi gibi plastik tarzı mı cam mı ? kılıfla kullanmayı çok sevmiyorum max ekrana mont cebinde taşımaya devam

  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt

    artık hem çerçeve ile aynı hizada hem de cam. haliyle kılıf olsa iyi olur bence

  • e-kitap nereden indirebilirim dostlar, adres lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.