Şimdi Ara

Amazon Kindle Basic 11. Nesil 16 GB 6 inç E-Kitap Okuyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Amazon Kindle Basic 11. Nesil 16 GB 6 inç E-Kitap Okuyucu

Kindle'ın ikinci sahibiyim. Haziran ayında aldım ve çok az kullandım. 11. Nesil olup 2022'de çıkan modeldir. Model no C2V3L3 Kılıfsız kullanıldığı için arka plastiğinde sadece ışık tuttuğunuzda görülen kılcal çizikler vardır.

Daha önce Kindle paperwhite 11. nesil de kullandım. Paperwhite versiyonu 6.8 inç olup sarı ışık özelliğine sahiptir. Aralarında başka büyük bir fark yoktur. Basic çok daha hafiftir. Bataryası oldukça uzun gitmektedir, 3 ay önce %90'la bana geldi, hiç şarja takmadım iki kitap bitirdim ve şu an %75'te. Gözü yormaz USB-C ile şarj olur.

Maalesef kutusu ve kablosu mevcut değildir. Kargoyu ücretsiz ve güvenli bir şekilde yollayacağım. Alacak kişiye nasıl kolayca kitap yükleyeceğini seve seve anlatırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.