Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA - Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE Wi-Fi V15 AM5 DDR5 M-ATX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Diğer Anakart Üreticisi Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SIFIR KUTUSUNDA - Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE Wi-Fi V15 AM5 DDR5 M-ATX

11 Eylül 2025 İncehesap faturalı sıfır kutusunda anakartımı planlarımdaki değişiklikler ve askerlik sebebiyle satmak istiyorum.

Anakartı beyaz sistem için araştırarak aldım. Özellikleri aynı fiyat anakartlara göre kat kat iyi.

Anakart açılmadı, hiçbir poşeti yırtılmadı. İncehesap'tan bana geliş şeklinde kutunun üzerinde sticker yoktu. Anakartın içinde olduğu anti-statik poşetin üstündeki sticker mevcut.

2x5+2+1 = 13 faza sahip

Fan girişleri: 5 Standart(1 CPU, 1 Su soğutma, 3 kasa fanı), 2 RGB 3pin 12V, 2 ARGB 4pin 5V

USB girişleri: 4 USB 2, 2 USB 3.2G1 (5Gbps), 1 USB 3.2G2 (10Gbps), 1 USB TYPE-C 3.2G2(10Gbps)

Görüntü çıkışları: HDMI ve DP

M2 SSD: 2 PCI-E 5.0 x4 (Gen5)

1×PCIe 5.0 x16 slot

1×PCIe x16 slot (supports PCIe 4.0 x4)

1×PCIe 4.0 x1 slot

RTL8125BG 2.5Gbit LAN, AX200 WiFi 6 wireless network card, Bluetooth 5.2

Ben alana kadar 6500 7000 arasında fiyat değişiyordu, ben aldıktan sonra stokta kalmamış. Linki fiyat şişirme amaçlı değil, bilgi amaçlı koydum.

Colorful BATTLE-AX B650M-WHITE Wi-Fi V15 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Takas istemiyorum. Satışta acelem yoktur.

Adana içi elden teslim, diğer tüm illere ücretsiz Yurtiçi Kargo.

Fiyat: 5500 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Eylül 2027 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.