Şimdi Ara

AMAZON Kindle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizce kullanisli midir?
    Netten istedigim kitabi indirip alete atip acabilir miyim?Yoksa orjinal kullanma zorunlulugu falan var mi?
    Sarji falan nasil iyi gidiyor mu?
    Kullanan mubarekkerin yirumlarini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

E kitap okuyucu alnayi dusunuyorum.
    Sizce kullanisli midir?
    Netten istedigim kitabi indirip alete atip acabilir miyim?Yoksa orjinal kullanma zorunlulugu falan var mi?
    Sarji falan nasil iyi gidiyor mu?
    Kullanan mubarekkerin yirumlarini bekliyorum

eğer ımkanın var kıtaptan oku .Kıtabın kendısını , kokusunu hıssetmek ona aşk ıle baglanmanıza sebep olur.Okudugunuz metın bu dedıklerımle bırlıkte dans ederek zebanıye donusur ve ejderha rıfkıyı cagırıp sızı kule cevırır.
  • ya bırak kitap kokusu falan neymiş alıyosun kindşe i internetten indirip kitabı atıyosun mis şarjıda 1-4 hafta gidebiliyor bitmiyor yani kolay kolay normal kitap okumaktan hiçbi farkı yok tertemiz kesinlikle tavsiye ederiöm

• Bende var, sarji 2-3 hafta gidiyor rahat ve cok kullanisli. Ancak turkce kitap bulamazsin okuyacak malesef, turkiyede bu endustri cok gelismis degil. Ben ingilizce ve japonca kitap okuyorum, ingilizce biliyorsan butun ingilizce kitaplar nette var. Ama turkce okuyacaksan cok gereksiz olur satin alman kindle.
  • ben Calibro Touch Lux kullanıyorum, gayet memnunum

kitapdan daha iyi bence, kitap tutarken uzun sürede elin yoruluyor, yazı boyutunu zevkine göre değiştirebiliyorsun, gece okumak istersen aydınlatması var.

şarjı günde 2 saat okursan diyelim en az 1,5 2 ay gider, hatta ışığını yakmadan okursan daha da artar bu süre

netten istediğin pdf.mobi,epub formatındaki kitapları atabilirsin (sanırım kindle epub açmıyordu)
  • Hocam uste arkadas turkce kitap sikintisi olur demis.Siz de boyle bir seyle karsilastiniz mi?

Bir de hicam e kitap okuyucu alirken nelere dikkat etmek gerekir?Destekledigi formatlar gibi nelere bakmaliyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaklagilgillerdenMercimek -- 22 Nisan 2016; 23:27:55 >
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizce roman arada bir okuyirum.Daha cok turkce icin almayi dusunuyorum.Turkce kaynak gercekten az mi?Zaten populer yeni cikmid romanlari okuyan biri degilim ornegin en son oluler evinde anilari ni bitirdim.Bunun gibi klasik ve az da olsa modern kitaplari gercekten turkce olarak bulamaz miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kobo Aura vs Kindle Paperwhite
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Hocam uste arkadas turkce kitap sikintisi olur demis.Siz de boyle bir seyle karsilastiniz mi?

romanları baz alırsak ben bugüne bulamadığım roman olmadı Türk Edebiyatı olsun dünya edebiyatı olsun

şöyle bulamazsın bir kitap ya çok yeni çıkmıştır telif hakkından dolayı internette yoktur ya da yazarın ünü azdır adı sanı duyulmamıştır öyle bulamazsın başka türlü sorun olacağını zannetmiyorum,

ne tür kitaplar okuyorsan onları araştır ona göre al
  • aslında hepsi genel olarak aynı kindle olsun calibro olsun sana tavsiyem kesinlikle ışıklı model olsun kindle hız bakımından calibrodan daha iyidir, dosya formatlarını dert etme pek mesela atıyorum kindle kullanıyorsun epub formatında bir kitap buldun bunu programlarla hemen mobi formatına çeviriyorsun bilgisayarda sorun ortadan kalkıyor ayrıca kindle gibi bir marka neden epub desteklemez anlamıyorum.

dpi değerine bak ne kadar yüksek olursa yazılar o kadar keskin olur, başka aklıma bir şey gelmedi şu linki incelersen iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_63665080/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 22 Nisan 2016; 23:38:21 >
  • ekşi sözlük meritokrasi diye bittorrent sync ağı var. yaklaşık 4500 iyi kalitede Türkçe kitaba sahip. Formatı calibre adlı programla her türlü cihaza uygun hale getirirsin sorun olmaz. Orjinal kitabı atması sahtesinden daha zor. Bulabileceğin en iyi ebook okuyuculardan biri. (Kindle Paperwhite 2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 22 Nisan 2016; 23:40:07 >
  • Bende e kitap okuyucu alamak istiyorum ama bütçe biraz sıkıntılı. En fazla 70 tl çıkabilirim Şuan. Ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Bende var, sarji 2-3 hafta gidiyor rahat ve cok kullanisli. Ancak turkce kitap bulamazsin okuyacak malesef, turkiyede bu endustri cok gelismis degil. Ben ingilizce ve japonca kitap okuyorum, ingilizce biliyorsan butun ingilizce kitaplar nette var. Ama turkce okuyacaksan cok gereksiz olur satin alman kindle.

arkadaşlar merhabalar bir soru soracaktım size yakında bende amazon kindle almayı düşünüyorum da...

Resmi parasını verip aldığımız kitaplar dışında normalde satışı olmayan kitapları da ekleyip okuyabiliyor muyuz google'dan bulup indirip, cihaza atıp? İstediğim her kitap var mı yani internette? Ve aynı sanki kitabı orjinal eklemişim gibi aynı kalitede okuyabiir miyim yoksa korsan indirilen kitaplarda sıkıntılar oluyor mu?

Bunların yanıtları benim için çok önemli çünkü kindle'ın türkçe orjinal kitap kataloğu çok kısıtlıymış sanırım, o yüzden hep korsan içerikler kullanıcam gibi..

• Onun yerine bir tane IPAD 1 gen tablet bul ona yükle. Bütün yazılım dökümanlarımı hepsini içine koydum istediğim yerde açıp okuyabiliyorum kitap taşımama gerek dahi kalmadı.

• bu kindle olayı ne biri açıklayabilir mi kitabı sayfadan değilde ekrandan mı okuyon olay bumu?

yoksa kitabı sana sesli okuyan cihaz mı oluyo bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

bu kindle olayı ne biri açıklayabilir mi kitabı sayfadan değilde ekrandan mı okuyon olay bumu?

yoksa kitabı sana sesli okuyan cihaz mı oluyo bu?

ekran değil tam olarak mavi ışığı yok diye biliyorum.

tablet gibin ama sadece pdf mobi falan açıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.