Şimdi Ara

Amazon İspanya ile Tax Free

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İspanyadayım şu anda. iPhone 14 pro max sipariş ettim, indirime girmiş. Amazondan alınan ürünler için nasıl bir tax free süreci oluyor? Bir de telefonu kutudan çıkarıp kontrol etsem tax free için problem olur mu?




  • Merhaba ben de aynı süreçteyim acaba nasıl bir süreç takip ettiniz. Ben de iphone 14 pro max aldım ve vergi iades almak istiyorum. Ayrıca Asusun kendi sitesinden laptop aldım ve bana gümrükten ürünün ülkeden çıktığına gösteren belge alıp kendilerine atmamı ve sonrasında bana vergiyi iade edeceklerini söylediler ama herhangi bir form veremeyeceklerini belirttiler. Bu belgeyi almam mümkün olur mu acaba havaalanında?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheManWhoSoldTheWorId -- 4 Haziran 2023; 17:59:15 >
  • TheManWhoSoldTheWorId T kullanıcısına yanıt

    İspanya'nın neresindesiniz? Ben cumartesi Madrid'den çıkış yapacağım. İspanyol gümrüğü DIVA formu istiyor tax free için. Amazon, DIVA formu vermiyor. Araştırdığım kadarıyla pasaporttaki ülkeden çıkış mührü, Türkiye'ye olan uçuş kartının fotosu ve faturayı mail atınca vergiyi iade ediyorlarmış. Ben de de haftaya çıkacağım için bunları yapacağım. Bu dediklerim Amazon özelinde. Asus için bilemiyorum. Ama İspanyol gümrüğünün DIVA formu isteği net, fatura veya başka bir şeye mühür basmıyorlarmış. Bakalım göreceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 5 Haziran 2023; 1:7:9 >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Murcia da Erasmus yapıyorum. DİVA olmadan olmuyor diyorsunuz. Bu Asus olayını nasıl çözeceğz bilmiyorum. Umarım onlsr da bu şekilde kabul eder. Ben de temmuz da ayrılacağım.
  • TheManWhoSoldTheWorId T kullanıcısına yanıt

    Yalnız vergi için maximum 3 ay içinde ülkeden çıkmak gerekiyor. Yoksa vermiyorlar. Hatta Erasmus öğrencileri de alamayabiliyor 3 aydan uzun süre kaldıkları için. Siz yine de şansınızı deneyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.