Şimdi Ara

Amazon İkinci El Satış (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
197
Favori
186.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATILMIŞTIR - Ürün forumdan bir arkadaşa satılmıştır.

Amazon.de'den eşime aldığım 40 numara Skechers ayakkabı büyük geldiği için satılıktır.

Ürün bana 18.85 Euro/79'TL'ye mal olmuştur. Aldığım fiyattan satılıktır. Kargo alıcıya aittir. Ödeme sonrası ürün kargoya verilir.

Ürün Linki:https://www.amazon.de/gp/product/B01M3RBFAT/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Resimler:

Amazon İkinci El Satış
    Amazon İkinci El Satış
    Amazon İkinci El Satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xssara -- 28 Temmuz 2017; 0:22:16 >

• Alınık Amd 1500X-1600-1600x

Satmak isteyen arkadaşlar pm.

Teşekkürler.
  • Notebook satan arkadas varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jybe

Notebook satan arkadas varmı ?

Bu ciddi bir ürün, alırken çok dikkatli olmanızı öneririm her türlü belgeyi isteyin + ürünü kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

Skechers 35 no ayakkabı
    Fiyat 129 tl
    SIFIR
    Amazon İkinci El Satış

hangi şehirdesiniz ?
  • Arkadaşlar bilgisayar toplamaya çalışıyorum bütçem kısıtlı TR de herşey çok pahalı olmuş.
    Alış fiyatından alıp kullanmıcağı şeyleri veya üstüne biraz kar da koymak isteyen olursa TR ye göre uygun olursa PC parçaları arıyorm.
    ALINIK :GTX 1060 6GB, SSD 850 EVO,Intel İşlemci, PSU, Kasa , BENQ 144 hertz monitor, RAM arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Arkadaşlar bilgisayar toplamaya çalışıyorum bütçem kısıtlı TR de herşey çok pahalı olmuş.
    Alış fiyatından alıp kullanmıcağı şeyleri veya üstüne biraz kar da koymak isteyen olursa TR ye göre uygun olursa PC parçaları arıyorm.
    ALINIK :GTX 1060 6GB, SSD 850 EVO,Intel İşlemci, PSU, Kasa , BENQ 144 hertz monitor, RAM arıyorum.

güncel
  • 43 numara günlük giyim ve spor model olabilir ayakkabı arıyorum
  • corsair hx1200i platinum güç kaynağı kapalı kutu 1000 TL
    asrock h81 pro btc r2.0 475 tl
  • https://www.amazon.de/gp/product/B00UVN2C8O/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&th=1&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Corsair Vengeance RAM 8GB

FİYAT:210TL

KUTUSU ACILMAMIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 28 Temmuz 2017; 16:10:32 >
  • 43 no flex sole model skechers elinde olan varsa pm atabilir.
  • SKECHERS LANSON MESTEN
    42 NUMARA

kalıbı dar geldiği için satıyorum
    ürünün kalıbı biraz dar
    Ayağı geniş olan 41-41.5 kullananlar ve normal 42 kullanan arkadaşlar ilgilenebilir.
    Benim ayaklarım taraklı olduğu için sıkma yaptı
    olmayında direk kutuya kaldırdım kullanılmamıştır.

FİYAT: 34URO YA GELDİ

140TL YE VERİYORUM

istanbul içi elden- diğer illere kargo alıcıya aittir.

ÜRÜN LİNKİ:
    https://www.amazon.de/gp/product/B01IRLFCUG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Amazon İkinci El Satış
    Amazon İkinci El Satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 29 Temmuz 2017; 16:51:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

Skechers 35 no ayakkabı
    Fiyat 129 tl
    SIFIR
    Amazon İkinci El Satış

hangi şehirdesiniz ?

Adana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jybe

Notebook satan arkadas varmı ?

Var açılmamış kutuda fiyat 5350 tl
    https://www.amazon.de/gp/product/B01M14O8BO?psc=1

Asus ROG GL702VM-GC017T 43,9 cm (17,3 inç Full HD) Dizüstü Bilgisayar (Intel Core i7, 1000 GB+512GB SSD, 16 GB RAM, NVIDIA GTX 1060 6GB VRAM, Win 10) Siyah

Satılmadigi için iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 19 Ağustos 2017; 7:03:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 30 Temmuz 2017; 10:49:46 >
  • Amazon.de üzerinden aldığım Thermaltake Core V1 küp kasayı aldığım fiyata satıyorum. Sadece kutusu açılıp bakılmıştır hiç kullanılmamıştır. 180 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

Logitech g533 7.1 kulaklığı aldığım fiyata veriyorum, 275 tl. Üründen adetli almıştım son 1 tane kaldı. Denemek için açıldı, test edilip tekrar kutulandı. Almak isteyen pm atabilir, balıkesir'de elden teslim.

Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar dostlar. amd için anakart arıyorum.ne kadar ucuz olsa o kadar iyi bi süre sonra komple satacam pcyi. işlemci fx6300.
  • Bqeel M9CMAX Android Smart TV BOX/Android 6.0 TV BOX/EN Yeni Amlogic S905 X Quad-Core CPU/Mali-450 PENTA-Core GPU/2 GB SDRAM + 16 GB eMMC (genişletilebilir)/4 K/2.4 GHz WiFi/RJ45/SPDIF/AV/USB/Micro SD

Kullanırım diye kendime almıştım ama ihtiyacım olmayacak, bir kere bağlayıp denedim ve , hızlı akıcı ve kullanışlı bir arayüzü var. Kutusunda bekliyor şu an.

Fiyat : 180

Amazon İkinci El SatışAmazon İkinci El SatışAmazon İkinci El Satış

• Var mı şöyle uygun fiyata, garantisi devam eden, güzel 4k, 2k, 1080p ips monitor
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.