Şimdi Ara

amazon-hepsiburada fiyat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Canon A530 veya A620 almak istiyordum. Fiyat araştırması yapıyorum da
    A620, amazon.com'da $214 (321 YTL) hepsiburada.com'da ise KDV dahil 880 YTL.

Böyle birşey mümkün mü? Yoksa ürünlerin özellikleri ya da farklı bir konuda farklılıklar mı var?

• normaldir aralarındaki tek fark biri garantili digerinin garantisi burada gecmiyor bende 1000YTL lik S2 yi almanyadan 550YTL ye alıyorum ki amerikada daha ucuz ama untumaki ona birde gümrük vergisi kargo bedelide binecektir onlarıda hesaba katmayı unutma
  • amerikayla türkiye arasında dijital fotoğraf makinelerinde 2 kat veya daha fazla fiyat farkı var...

bütün özellikler aynı

global ın dediği gibi amerikadan gelenin garantisi burada yok
  • terennüm arkadasimiza sen bugüne kadar nerelerdeydin der.... hosgeldin ile birlikte günaydin demeyi borç bilirim..

• Sadece fotoğraf mikanası için geçerli değil bu uçurum.Hemen hemen her elektronik eşyada geçerli.Ötv+KDV ve firmaların yüksek kar marjları fiyatların bu şekilde olmasını sağlıyor.
  • Ben fiyat farkı olduğunu biliyordum da bu kadar da olacağını tahmin etmiyordum.
    Amerikadaki bir arkadaşıma aldırırım. O zaman gümrük de ödemem :))
  • bende öyle yapıyorum kız arkadsım almanyada yasıyor buradan toplam 1700YTL alacıgım ürünleri kamera hafıza kartı pilleri cantası vs toplam döviz artısınıda göz önüne alarak konusuyorum su anda 750YTL ye alıyorum gümrükte vermiyorum kendisi getirecek gercekten fiyatlar ucurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 14 Haziran 2006; 1:00:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar

sd kart, çanta ve piller türkiyede

amerikaya göre daha ucuz bilgilerinize

(tabii bu seçeceğiniz marka ve modele değişkenlik gösterir ama benim dedğim aynı marka ve model için)
  • 8 adet GP 2600 mAH ve çok kaliteli bir sarj makinesi toplam 17 euro
    orjinel S2 deri cantası 10 euro tr deki fiyatlara göre kıyaslayın hangisinin daha ucuz olduguna siz karar verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

bende öyle yapıyorum kız arkadsım almanyada yasıyor buradan toplam 1700YTL alacıgım ürünleri kamera hafıza kartı pilleri cantası vs toplam döviz artısınıda göz önüne alarak konusuyorum su anda 750YTL ye alıyorum gümrükte vermiyorum kendisi getirecek gercekten fiyatlar ucurum

Dostum Almanya'da fiyat karşılaştırabileceğimiz siteler var mı bildiğin? Buraya yazarsan memnun olurum
  • ya arakdaşlar amerikadan getirip satan yokmu aramızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: aeydes

ya arakdaşlar amerikadan getirip satan yokmu aramızda

Valla en son makineyi 1 saat önce sattım. Yalnız 2.el kısmına bak orada uygun makine oluyor bazen
  • Hocam su anda aklımda yok aksam eve gidince yazarım hepsini ama büyük ihtimalle turkiyeye göndermiyorlar tanıdıgınız varsa alabilirsiniz

aeydes istersen getirtebilirim istedigin ürünü pm den görüşebiliriz yada msnden

Edit : ama almanyadan amerikadan degil oradada tanıdıklarım var ama pek güvenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 14 Haziran 2006; 5:07:31 >
  • @global_playboys valla iyi olur orada kuzenlerim var belki aman aman ucuz bir şey bulursam isterim artık. Gerçi Amerika her zaman daha ucuz gelmiştir bana ama.
  • o konuda süphem yok amerikada daha ucuz oldugu kesin ama tanıdık olmadıgı için en uygun almanyadan alabiliyorum tr nazaran yani ortalama yarı yarıya bir rakama geliyor hatta yukarıdada görüdügünüz gibi 1700 YTL lik seyleri 750 gibi bir rakama geliyor buda gercekten büyük bir rakam en azından benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.