|
Bildirim
Adamların 8 TL'ye verdikleri hizmete bak, helal olsun.
|
Star Wars Jedi fallen order'ı 1 hafta önce epic kuponu ile satın almıştım . Evlat acısı gibi koydu :)
|
Lan bunlar rdr 2 de verir
|
O 8 tl ile ayrıca LOL de aylık 1350 rp değerinde kostüm + 650 rp de hediye.
|
Aga çok güzel oyunlar vermişler. Daha dün Enis Kirazoğlu, Fahreneit oyunundan bahsetmişti. Merak edip hiç oynamamıştım iyi oldu. Star Wars Battlefron 2, Star Wars Squadron ve Star Wars Jedi Fallen Order oyunları hep bedavaya geldi bana.
Star Wars filmlerini çok severi. Son üçleme hayal kırıklığı yaratmıştı, oyun tarafından yüzümüz güldü valla. |
Günümüze göre bedava resmen döner 20 tl zaten 8 tlde koymaz ah birde tek platformda olsa 🤪
|
sus sus
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberWitcher -- 4 Ocak 2022; 11:54:42 > |
|
Maalesef tamamını oynayıp bitirdim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberWitcher -- 4 Ocak 2022; 12:44:12 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Jedi fallen order ps de 8 de tl ye 1 aylık ea play alarak oynayıp platinlemiştim, pc tarafında da ücretsiz kaptım. Oyun muazzam güzel tekrar oynayacağım. World War Z de epic de zamanında kaçırmıştım iyi oldu. Teşekkürler Amazon Prime. |
Dizi ve film ile pek aram yok diye sürekli erteliyordum Amazon Prime'yi. Ama dayanamadım sonunda. Aylık 7.90'a bu kadar şey vermişler, almayanı döverler diye düşündüm. Keşke daha önce abone olup diğer oyunları da kapsaydım diyorum şu an. |
|
|