Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.176
Cevap
167
Favori
147.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şöyle ilginç bir durum var; cihazı sıfırladım, eşim üzerine yeni bir Amazon hesabı aldım Amerika adresli ve bölge olarak da usa seçili. TV sticki o hesapla açtım, sıkıntı kalmadı. Prime video üyesi de oldum eşim adına (1 ay deneme sureli-free). Şimdi alet üzerinden prime video açılıyor, ancak prime video da ne Türkçe altyazı, ne de tr dil seçeneği var. Kendi üyeliğimde tüm o seçenekler vardı. Sanırım usa adresli hesapta yalnızca ingilizc seçenek var. Sizde durum nasıl? Aslında şunu merak ediyorum, fire TV stick üzerinden tr altyazi seçenekli prime video uygulamasını kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar , dsmart go, tv + , puhu gibi uygulamarı nasıl yüklüyoruz. Apotide da bulamadım

• atakan1983 A kullanıcısına yanıt
    Ben calistiramadim. Ekrana oturmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

Merhaba arkadaşlar;

Fazladan 1 adet Fire TV Stick 4K var elimde. PTT Kargo dahil 325 TL'den verebilirim. PM ile iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler,
    Fiyatı 375 TL'den 325 TL'ye indirdim. İlgilenenler PM atabilir. Teşekkürler,

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximus Meridus

Arkadaşlar selam bende bunun gen2sini aldım ama bein connecti bi türlü yükleyemedim en son telefondakini gönderdim o çalışıyor ama arayüzün çözünürlüğü saçma sapan uzamış gibi hangisini veya nerden yükleyeceğimi söyleyebilir mısınız
    Şu konu hakkında bit fikri olan var mı

• Arkadaşlar merhaba 2 sorum var

1-Bu cihazın kendisini kapatma gibi bir olay yok mu? Kumandadaki kapatma tuşuna basınca komple tv yi kapatıyor, tabi tvnin kumandasından uyduya felan geçebiliyorum da cihaz hep böyle açık mı kalacak arka planda?

2-Netflix izlerken aldığımız görüntü kalitesini nereden görebiliriz? Hani 720p/3,50mbps felan görüntü sinyali infosu çıkıyor playstationda R3 tuşuna basınca.
  • Arkadaşlar bir sorun olacak. Ben cihazı kapatıp her açtığımda kumandayı tekrar tanıtmam gerekiyor tvye. Bunun bir çözümü yok mudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan hdmi cec’i kapatirsaniz cozulur.

(Bu ayar hem tv de hem de fire tv var)

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    Selam ,

Mesajını özellikle bana yazmışsın ama inan geç farkettim.

Bir ara sırf Netflix için almıştım ama Apple TV 4K'ya geçince elden çıkarttım stick'i.Dolayısıyla konuya çok hakim değilim Stick'te.Ama kullandığım dönemde kumanda ile uyku moduna alıyordum sadece , o kadar.

Çözünürlük detayları için ise Netflix'te Test Pattern diye bir uygulama var.Ara komutu ile sorgulayıp bul ve çalıştır.Ben kullanmadım ama kullananlar bayağı metetmiş...

• Arkadaşlar bu cihazlarda film-dizi ve iptv izlemek için vpn kullanım gerekliliği konusunda düşünceleriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunnge

Arkadaşlar bu cihazlarda film-dizi ve iptv izlemek için vpn kullanım gerekliliği konusunda düşünceleriniz nedir?
    Ben m3u dosyasını playera atıp izliyordum hiç vpn gerekmedi
    Film dizi içinde netflşx harici ekrana oturan uygulamaya rastlamadım
    Turkcell tv+ bein connect vs düzgün çalışmıyor

• Cihazda hiçbirşey için vpn gerekmiyor. Netflix ip tv ve stremio kullanıyorum. Film ve dizi için strimio on numara bir uygulama.

• sabata21 S kullanıcısına yanıt
    Stremio bende ratio problemi çıkarıyor siz de normal mi ?

Ben film için kodiye elementum kurdum. Çok iyi çalışıyor. Altyazıyı da isme göre aratıp seçtiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla stremio da hiçbir sorun yaşamadım. Eklentilerde 720p den 4k ya kadar seçenekler çıkıyor. İnternetim 25 mbit ve takılmadan izliyorum.

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Mediabox HD kullanıyorum sorun yaşamadım. Torrent gibi durmuyor bu program kaynakları. Kodi eklentisine de bakayım bir ara

• Stremioda eklenti eklerken, torrent biliyorsanız torrentteki popüler yayıncıların eklentilerini ekleyin sorunsuz izlersiniz. Bendeki sürüm 1.2.11 sürümü.

• Morph tv kurun içeriden torrent enable yapın

• Benim kodi hata veriyor sürekli.eklenti bölümüne gelmeden kendiliğinden kapanıyor program.varmı bir çözümü acaba?

• Yasal düzenlemeler açısından fikirlerinizi sormuştum.

Yabancı kaynaklardan izlediğim tüm inceleme videolarında vpn gerekliliği konusunda mesajlar mevcut. Sanırım vpn firmalarının reklamını yapıyorlar.

Yoksa ben de stremio'dan memnunum. İlave eklentilerle bir çok kaynak bulabiliyor.

Dün itibariyle real debrid üyeliği yaptım. Kodi xanax build yüklediğimde epey kaliteli kaynaklara erişebildim.
    Ancak altyazıyı ekleme ile ilgili sorun yaşadım. Çok vaktim olmadığı için fazla ilgilenemedim ama türkçe altyazı ekleyebileceğimi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar stremioda kaynak sorun değil. 21e9 film açıyorum mesela üstten kendini uzatıp 16ya9 gibi görünüyor. Bu firestickteki stremiodaki genel bir sorun sizde nasıl düzgün çalışıyor anlamıyorum

https://www.reddit.com/r/Stremio/comments/bdazde/issue_2351_ratio_titles_on_fire_tv_4k_stick/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.