Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.197
Cevap
169
Favori
148.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle parasını hakeden bir uygulama , her zaman söylüyorum.

Bende uygulamayı satın almıştım zamanında ama MAC adresine kayıt yapıldığı için sattığımda uygulama da Stick'le beraber gitmiş oldu.

Stick'i benden satın alan arkadaşım , bu uygulamayı da keyifle kullanıyor şimdi , helali hoş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fire stick tv 4k cihazımı 1 yıldır fhd tv de kullanıyorum, dolayısıyla en yüksek çözünürlüğüm 1080p 60hz görünüyordu, şimdi de yeni monitör aldım 32" 2k çözünürlükte. Stick i monitörde kullanırken display ayarlarında çözünürlük seçeneklerinde 1440p gelmiyor, yine en yüksek 1080p var.
    Merak ettiğim 4k tv de kullananlar, stick display menüsünde 2160p yi direk otomatik mi görüyorlar.?Yoksa stick arayüzü 1080p de çalışırken,içerikler 4k mı gösteriliyor?
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Ne kadar iptv oynatıcı varsa hemen hepsini denedim. Dönüp dolaşıp kendimi smart iptvde buluyorum Para verdik diye galiba
    FirestickTV'de Vodları seyrederken alt yazı değiştir vs işlemlerini, fresticktv kumandası ile sadece iptv extreme uygulamasında yapabildim.

Firestick kumandası ile smart iptv'de vod seyrederken bu ayarlamaları yapabiliyormusunuz? Örneğin film türkçe dublaj ise , onu orjinal ses yap altyazıyı da türkçe yapabilmek gibi (Tabi izlenen film veya alınan iptv panelindeki film buna uygun olmalı)
  • wntln kullanıcısına yanıt
    Benim TV de direk arayüz de dahil 2160p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 18 Kasım 2019; 17:34:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

FirestickTV'de Vodları seyrederken alt yazı değiştir vs işlemlerini, fresticktv kumandası ile sadece iptv extreme uygulamasında yapabildim.

Firestick kumandası ile smart iptv'de vod seyrederken bu ayarlamaları yapabiliyormusunuz? Örneğin film türkçe dublaj ise , onu orjinal ses yap altyazıyı da türkçe yapabilmek gibi (Tabi izlenen film veya alınan iptv panelindeki film buna uygun olmalı)

Alıntıları Göster
    Smart iptv vodları harici oynatıcı üzerinden açtığından olur tabii ki. Filmi açtığınızda hangi oynatıcı ile yürütmek istediğinizi sorar. Vlc, mxplayer tarzı programlar ile dediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

• Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 19 Kasım 2019; 22:4:56 >
  • Terrarium tarzi bir uygulama buldum.

CatMouse ismi. Turkce altyazi destegi var.

catmouse.rocks
    500 Internal Server Error
    https://catmouse.rocks/app-release.apk

• Merhaba;

Amazon.com'daki alışverişim sonrasında 1 aylık prime hediye edildi. Fire stick'ten prime videoları açabildim. Hatta PC'den de oynattım. Baktığım tüm videolar İngilizce'ydi. Altyazı olarak da sadece İngilizce mevcuttu. İlk edindiğim izlenim ses anlamında Netflix'ten çok daha kaliteli. Sesler oldukça güzel ve doyurucu. Surround ses de verebiliyor. AVR'li sistemde keşke Netflix rahatlığında Amazon prime video izleyebilsek. Önerebileceğim dizi Hanna. AVR'li setup'ınız varsa denemenizi tavsiye ederim..

EDIT:

Üstteki mesajı yazdıktan sonra şöyle bir gelişme oldu.

İçerikleri PC üzerinde amazon.com'hesabım menüsünden "Your Prime Video" linki üzerinden izliyordum. Birden boşluğuma geldi ve google'a0 "prime video" yazıp "primevideo.com" adresine yönlendim. Amazon hesabım ile oturum açar açmaz bana bölge ayarı yapmam gerektiğini söyledi. Seçeneklerde USA ve TR vardı ama sadece TR seçilebiliyordu. Bende TR seçtim. Bundan sonra videolarda Türkçe dahil daha fazla altyazı seçeneği geldi. Bu duruma sevinmişken fire stick'te maalesef içerik izleyemez oldum. Video açtığım vakit "error 5505" hatası veriyor. Lokasyonla alakalı bir hata.

Stick'i amazon hesabımdan kaldırdım ve fabrika ayarlarına dönderdim. amazon.com'dan bölgemi USA seçip, stick'i tekrar kurdum. Netflix felan var ama maalesef stick'teki prime video'da "error 5505" hatası vermeye devam ediyor.

İlgiç bir şekilde PC'den ve android cep telefonuma kurduğum "prime video" uygulamasından Türkçe altyazılı olarak içerik izleyebiliyorum ama aynı diziyi stick'te izlemek istediğimde içerik hatası veriyor. Oysaki aynı dizinin ilk 3 bölümünü stick'te izlemiştim son iki gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 21 Kasım 2019; 0:17:15 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam XCIPTV yi nasıl kullanıyorsunuz bende indirdim. Kullanıcı adı ve şifre istiyor

• iptv üyeliği gerekli onu kullanmanız için
  • Merhaba ,

Ücretli bir IPTV aboneliğiniz varsa istenilen kullanıcı adı ve şifre ; IPTV sağlayıcınız tarafından size veriliyor zaten.Uygulamanın bunları istemesi de gayet normal...

Eğer ki satın aldığınız bir IPTV paketiniz yoksa bu tarz uygulamalar hiçbir işinize yaramaz.Çünkü bu tarz uygulamalar herhangi bir IPTV listesi ile gelmez ve sadece kendi mevcut listenizi ekleyerek kullanırsınız...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi verdiğiniz için. İptv satın alabileceğim güvenilir yerler varmı bildiğiniz

• O konuda bilgim yok maalesef.Bende aracı olan bir ærkadaş aracılığı ile almıştım.
  • merhabalar konunun ilk mesajı çok sade yüklemelerle ilgili rehber bilgiler konulsa çok faydalı olur ya da başka bir arkadaşımıza devredilse..mesela bein connect yazıyor başlıkta fakat içeride hiçbir bilgi yok nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

bluetooth olan her kumandayı tanıyacağını düşünüyorum ama netten araştırmak lazım. kendi kumandası hem bluetooth hem infrared sanırım. bluetooth kulaklık fare vs. kullanıyorum ben.
    mesela şu kumanda alternatif çalışır.https://www.amazon.com/gp/product/B07RYK2PDV/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A1KQZY098S3EID&psc=1

veya buhttps://www.amazon.com/Replacement-Westinghouse-EL4KAMZ4317-WA43UFT1001-43GSR4100KN/dp/B07VP4PRJT
    Firestick ile klavye kullanan var mı? Türkçe klavye bağlıyorum ama İngilizce klavye gibi görüyor haliyle Türkçe karakterler olmuyor ?

• Cinema HD uygulamasini denedim, cok iyi. turkce altyazi destegi mevcut.
    www.cinemaapk.com
    Movies/TV
    https://www.cinemaapk.com
  • Beyler selam bu tarz ürünlere yabancıyım. Sanırım Nvidia, Mi box bir de Fire tv var en bilinenler. Fire tv ile ilgili bana yardımcı olacak var mıdır ona göre almak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia bu işin son noktasıdır ve fiyat olarak yüksektir. Mi box mı fire stick mi dersen fire stick öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Beyler selam bu tarz ürünlere yabancıyım. Sanırım Nvidia, Mi box bir de Fire tv var en bilinenler. Fire tv ile ilgili bana yardımcı olacak var mıdır ona göre almak istiyorum
    Fire tv tavsiye ederim. Tv niz 4k ise 4k modelini alırsınız. Usb den biraz büyük kaliteli bir ürün.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    kc2003 K kullanıcısına yanıt
    Tv 4k değil ama yakın zamanda olur. Fiyat performans olarak sanırım en iyisi Fire tv. Roku var sanırım bir de
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.