Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
168
Favori
148.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde amazon fire stick orjinal ethernet adaptörü var. İlgilenenler pm atsın. 150 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluTV izlemeye çalışırken DRM hatası alıyorum eski içeriklerde yok yeni içeriklerde var müşteri temsilcisi işe görüştüm DRM hataları cihaz üreticisi alakalı bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi ne yapmam gerekiyor nasıl izleyeceğiz firestick ile bilgisi olan var mı ?
  • Bein Connect 1.18. 27.01 Tarihli güncelleme

filetransfer.io
    Download Bein Connect 1.18
    https://filetransfer.io/data-package/Zg2pf9S5#link

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye indirdiğiniz filmleri ve dizileri TV'de izlemek için en iyi seçenek Plex. Kesinlikle tavsiye ederim.

Buradan Plex Media Server'ı indirip PC'ye kuruyoruz.

Media Server Downloads | Plex Media Server for Windows, Mac, Linux, FreeBSD and More

Daha sonra üye oluyoruz. Fire TV Stick'te arama yerine Plex yazıp uygulamayı yüklüyoruz. PC ile eşleştirmek için kod verecek. https://www.plex.tv/link/ adresine girip kodu girince TV ile PC eşleşecek. Daha sonra da film ve dizi için 2 tane kütüphane oluşturuyoruz. Kütüphane için oluşturduğumuz klasöre hangi filmi veya diziye atarsak artık TV'de Plex'in içinde görünüyor. Playback settings ile opensubtitles yardımıyla altyazıları da ekleyebiliyoruz. Eğer attığımız film veya dizi görünmüyorsa TV'de kütüphanenin yanında bulunan üç noktaya basıp "Scan Library Files" basıyoruz.

• Xciptv indirdim ama donuyor olmuyor bir türlü. Genel bir sorun mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: varvara61

Xciptv indirdim ama donuyor olmuyor bir türlü. Genel bir sorun mu acaba?
    Yayınlardan ülke azaltın, birde internet hızınız nasıl. Cihazlada kaynaklı olabiliyor.
  • no-education N kullanıcısına yanıt
    Bende xciptv de sol tarafı hafif görünmüyor. Nasıl çözerim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Bein Connect 1.18. 27.01 Tarihli güncelleme

https://filetransfer.io/data-package/Zg2pf9S5#link

Hocam diger uygulamalarin da guncellemelerini ara ara paylassaniz ne guzel olur :) Vodafone TV, Blue TV ve Exxen gibi :) En son paylastiklariniz cok is gordu, ama cok buglari var, eminim duzeltiyorlardir.

Bir de bana lynda.com ve LinkedIn Learning apk lari lazim android tv icin, bir ara onu da atsaniz ne guzel olur.

-

Cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtylmz842

Hocam diger uygulamalarin da guncellemelerini ara ara paylassaniz ne guzel olur :) Vodafone TV, Blue TV ve Exxen gibi :) En son paylastiklariniz cok is gordu, ama cok buglari var, eminim duzeltiyorlardir.

Bir de bana lynda.com ve LinkedIn Learning apk lari lazim android tv icin, bir ara onu da atsaniz ne guzel olur.

-

Cok tesekkurler

Alıntıları Göster
    Buyurun hocam. Bazıları güncel, bazıları da güncelleme almamış henüz. Dsmart go fire tvde çalışıyor mu bilmiyorum. Uzun zamandır fire kullanmıyorum.

filetransfer.io
    Download Data package from February 6th.
    https://filetransfer.io/data-package/WwW7u76F#link

Belirttiğimiz diğer uygulamaların android tv uyumlu uygulaması olmadığı için ekleyemedim. Telefon uygulaması isterseniz atarım ancak kullanma için mouse gerekebilir belki.

• quote:

Buyurun hocam. Bazıları güncel, bazıları da güncelleme almamış henüz. Dsmart go fire tvde çalışıyor mu bilmiyorum. Uzun zamandır fire kullanmıyorum.

https://filetransfer.io/data-package/WwW7u76F#link

Belirttiğimiz diğer uygulamaların android tv uyumlu uygulaması olmadığı için ekleyemedim. Telefon uygulaması isterseniz atarım ancak kullanma için mouse gerekebilir belki.

Alıntıları Göster

Cok tesekkurler hocam, sizi rahatsiz edecegiz biraz :) iyi ki varsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtylmz842

Cok tesekkurler hocam, sizi rahatsiz edecegiz biraz :) iyi ki varsiniz.

Alıntıları Göster
    Rica ederim ne demek, her zaman elimden geleni yaparım 🙂

• plr_prs call failed hatasını nasıl düzeltiriz internette verilen çözümlerin hiçbirisi başarılı değil yeni filmler Amazon prime dahil demekle birlikte oynatmıyor yukardaki hatayı veriyor. Daha yeni olan filmler izlenmemiş oluyor.

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Exxen için tv sürümü var mı acaba
  • Arkadaşlar bir çok ip TV uygulaması yüklüyorum fakat menü kısımları özellikle sol tarafta olan menüler kırpılmiş şekilde görünüyor. Bunun bir ayarı var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konstantine52

Arkadaşlar bir çok ip TV uygulaması yüklüyorum fakat menü kısımları özellikle sol tarafta olan menüler kırpılmiş şekilde görünüyor. Bunun bir ayarı var mıdır acaba?

Ayarlar ekran kısmında ekrana tam oturmasını sağlamak için ayar var. Videoda anlatılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero43

Exxen için tv sürümü var mı acaba
    Exxenin tv uyumlu uygulaması yok maalesef

• quote:

Exxenin tv uyumlu uygulaması yok maalesef

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim ben de bulamadım ...Yakında anlaşma yapılır sanırım
  • Teşekkür ederim hocam deneyeceğim
  • Bende bu ürünü aldım. Kullananlar üründen memnunlar mı? Nasıldır stabil çalışıyor mu? Xiaomi Mi Box S de kullanıyorum. Ara sıra takılma oluyor ve uygulamalara girerken problem yaşıyorum. Özellikle Prime Video uygulamasında problem yaşıyorum... Genel olarak memnunum aslında ama diğer tv için küçük bir ürün almak istedim. Amazon fire 4k yı ilk alımda tereddüt edip almamıştım, bu kez denemek istedim. Umarım pişman etmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Bende bu ürünü aldım. Kullananlar üründen memnunlar mı? Nasıldır stabil çalışıyor mu? Xiaomi Mi Box S de kullanıyorum. Ara sıra takılma oluyor ve uygulamalara girerken problem yaşıyorum. Özellikle Prime Video uygulamasında problem yaşıyorum... Genel olarak memnunum aslında ama diğer tv için küçük bir ürün almak istedim. Amazon fire 4k yı ilk alımda tereddüt edip almamıştım, bu kez denemek istedim. Umarım pişman etmez...

Amazon Fire Tv 4K = İphone
    açıklayıcı olmuştur hocam,
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.