Şimdi Ara

Amazon.de ürünü yollamadı bir türlü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz ilk alışverişim yurtdışından, eğer gereksiz endişe yaptıysam affola. 8 aralık günü 67 euroluk 2 parça aldım amazon.de'den . 9 aralık günü gönderilir 14-17si arası ulaşı yazıyodu kargo takibinde . 9u oldu , 11 aralıkta gönderilir , 16sı cuma ulaşacak yazıyodu . Bütün gün baktım şuanda da baktım hâla gönderilmemiş . 11inde gönderilir yazıyor ama hâla göndermemişler . İşin daha garip kısmı 67 euroluk bedeli henüz kartımdan çekmemişler . Yani parayı da almamışlar daha . Bilgilendirirseniz sevinirim , teşekkürler .

Not : Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kargoya verirken alıyorlar parayı bu yüzden paranı çekmiyorlar kargo yapamadıkları için

satıcı amazon dimi
  • Teşekkurler . Evet 2 ürününde satıcısı amazon özellikle dikkat ettim . 79 euro yaptı sonra vergiyi düştü sanirım 67 euro oldu . 75 euronun altında .

Birde kur çeviricisi var hani onda euro = 3.93 euro diyor, ama euro 3.65 idi. Misal 67×3.93 euroyu carpinca try olarak satın alıyorum . Ben o kur çeviriciyi kullanmasam 67 euro üzerinden doğrudan alınca otomatik olarak bankadan 67 euro çekerken 3.65 üzerinden mi çeker . Yani kur çeviricisi 3.93 iken gercek euro 3.65 aslınd ben euro olarak alınca daha ucuza almış olurmuyum . Teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmed.Can

Teşekkurler . Evet 2 ürününde satıcısı amazon özellikle dikkat ettim . 79 euro yaptı sonra vergiyi düştü sanirım 67 euro oldu . 75 euronun altında .

Birde kur çeviricisi var hani onda euro = 3.93 euro diyor, ama euro 3.65 idi. Misal 67×3.93 euroyu carpinca try olarak satın alıyorum . Ben o kur çeviriciyi kullanmasam 67 euro üzerinden doğrudan alınca otomatik olarak bankadan 67 euro çekerken 3.65 üzerinden mi çeker . Yani kur çeviricisi 3.93 iken gercek euro 3.65 aslınd ben euro olarak alınca daha ucuza almış olurmuyum . Teşekkürler .

euro yu seçiceksiniz try değil.
    try seçerseniz kazık yersiniz.
  • Ürün nedir? ikisi de aynı mı? ikisi de aynı ürün ise adetten dolayı gümrüğe takılma riski var bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Ürün nedir? ikisi de aynı mı? ikisi de aynı ürün ise adetten dolayı gümrüğe takılma riski var bilginiz olsun

Yok hocam biri anakart diğeri işlemci . Dün kasa ve ramde aldım 54 dolar falan tuttu kdvleri düştükten sonra euro üzerinden aldım yine "ödemeniz reddedildi" dedi . Yeni ödeme için masaüstu bilgisayarınızdan şu adrese girin falan dedi bunu 2 kere yaptı . Dün en son işte 3 gibi aldım yine gece şuan sıkınti yok gibi .

Edit : Evet 2 sipariş içinde ödeme reddedildi dedi . Ve değiştirmemi istiyor . Ne yapıcam anlamadım.

Edit 2 : Euro üzerinden olmuyor . Hesabım try hesabı olduğu için parayı çekemiyor. Try üzerinden almak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 12 Aralık 2016; 13:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmed.Can

Teşekkurler . Evet 2 ürününde satıcısı amazon özellikle dikkat ettim . 79 euro yaptı sonra vergiyi düştü sanirım 67 euro oldu . 75 euronun altında .

euro yu seçiceksiniz try değil.
    try seçerseniz kazık yersiniz.

Try üzerinden alınabiliyor . Çok denedim ama hep ödeme reddedildi dedi . 8inde verdiğim siparişide bekletti bekletti bugün reddetti . Artık try üzerinden aldım mecbur . Bu euro üzerinden almak için bankayla konuşabiliyomuyuz hesabin bişeyini falan aktif etme olayı varmı euro ile ilgili .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bankanızın uyuzluğu demekki.
    Benim garanti kartı usd euro try hepsini destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Bankanızın uyuzluğu demekki.
    Benim garanti kartı usd euro try hepsini destekliyor.

İyiymis valla hocam ben bi arayım müşteri hizmetlerini . Normal kura göre 30 kr fazla amazondaki cok fazla etkiliyo.

Edit : 3D güvenlik sorusu sormayan sitelerden alışveriş yapamıyomuşuz . Amazon'da sormuyor kartın arkasindaki 3 haneli kodu ve sms olarak şifre yollamıyor . Hay ben böyle bankanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 12 Aralık 2016; 13:38:06 >
  • online chat ile bi görüşün isterseniz
  • bendede aynı haltı yediler .teslimat gününü 1 gün geçe sabah saat 9:00 şikayet dahi oluşturmadan şak diye parayı iade ettiler.

bu amazon.de amazon.com gibi degil, çok karaktersiz.

ürünü göndermediklerine %1200000000 eminim ama gönderdik diye yalan söyleyen bir firma. iparcel ile dahi görüştüm ..bize asla fiziksel kargo teslim edilmedi diyor. Amazon ise bir tarafından yalan söyleyip adresin yanlıştı diyor. ulan en az 3 kere aynı adrese teslimleri var.

karaktersiz firma birde 40eur ya 8 eur kuponumu iade etmedi. dikkatli olun derim.

sana garanti veririm o paket sana asla gelmeyecek, paran çekildi ise iade olacak.

ben bu karaktersizlerle olay üzerine en az 4 kere chatleştim. Almancam gayet iyidir. fakat karşıda oduna konuşuyormuşum gibi cevap veriyorlar.

aldıgım ürünler brita 12 aylık filtreli sürahi 39.99 eur ( black friday fiyatı)
    birde 5.72 eur ( çek indirimli ) 3 in 1 gillette tıraş makinesi

aynı fiyatlarla asla tekrar sepet oluşturmadılar ve üstüne 8 eur luk çekiyimi iade etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 14 Aralık 2016; 3:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Durumunuz kötü olmuş. Kargo konusunda o durum olabiliyor, 10- 12 gün sonra kargo firmasının eline geçebilir paket, takipte kalın.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Sen niye kadın oldun ki muhittin dayı.

Neyse konumuza gelelim. Sen niye almanca konuştun ki hocam. Direk türkçe mail at açıkçası amazon com gibi esneklikleri yok ama yardımcı olmaya çalışıyorlar bir dene istersen.
  • Benim de 29 kasim da aldigim urun stokta yoktu stoga girmesini bekledim yok dokuzuydu yok 12 aralik derken 15 aralik gonderilecek diyor isin ilginc tarafi urun o sira stoga da girdi ama bana gonderilmedi. Iki kez konu ila alakali mail attim. birinde sistemsel hata oldugunu iptal edip bastan almami soylediler ki ayakkabi bana 38 euroya geldi cekle simdi ise 110 euro. Diger mailde ise urunler de sikinti olmadigini bana gonderilecegi soylendi.

Başka siparişim de parasi cekildi kargoya verildi gozukuyor ama ayin 8 inden beri hicbir guncelleme yok

Ayni kartla ve hesapla bircok siparisim elime ulasti. Başına boyle bir olay gelen oldu mu olduysa ne yaptilar yardimci olurlarsa sevinirim

• Aynı sorun bendede vardı hocam. Ayın 9'unda kız arkadaşıma saç maşası almıştım. 12'sinde kargoya verilecek diyordu verilmedi. Bende telefonla aranmamı istedim. Telefonda konuştuk arkadaşla. Yılbaşından dolayı yoğunluk var dedi. Kargoya verilme süreleri gecikebilir dedi. Fakat sitede yazan teslim tarihinde teslim edilecek şüpheniz olmasın dedi. Ve bugünde kargoya verilmiş ürün. Ama işin garibi siteye girilen kargo takip numarasını i-parcel'e girdiğimde çıkmıyor. Taşıyıcı i-parcel yazıyor. Çözemedim. Bu arada en güzeli de müşteri hizmetleriyle Türkçe konuşmaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.