Şimdi Ara

Amazon'dan Alışveriş Yapacağım YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez yapacağım bunun için bir kaç sorum olacak.
    1) Alacağım ürün 30$ , '' Shipping'' dahil 41$ oluyor.Amazon'da ev adresim kayıtlı.Şimdi bu fiyatın içinde kargo parası da dahil mi?Yani evime geldiğinde ben $41 dolar mı ödeyeceğim?

2)Amerikadan gelecek ürün,kaç gün içinde gelir ?

• amazondan biz maglite marka 4 adet elfeneri aldık 94$ tuttu kargo olarakta 40$ tuttu 75€ yada 100$ geçmezsen gümrüge takılmıyor bu tutara kargo dahil değil şansımıza perşmebe akşamı kargoya verildi pazartesi günü bize teslim edildi
  • ben 48$ değerinde kitap aldım ama özel kargo istemedim free shipping istedim oda fazla tutmadı 3-5 bişey tuttu ama özel kargo olmadığından 1 ayda geldi
  • ha birde kapıda ödeme yok diye biliyorum kredi kartı lazım
  • Kredi kartından ödüyoruz ama evimize kadar geliyor değil mi? Benim alacağım ürün bir maske.Free shipping ile toplam 41$ tutuyor.Evime geldiğinde,sadece 41$ mı ödeyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kN0xviLLe

Kredi kartından ödüyoruz ama evimize kadar geliyor değil mi? Benim alacağım ürün bir maske.Free shipping ile toplam 41$ tutuyor.Evime geldiğinde,sadece 41$ mı ödeyeceğim?

dostum kapıda para falan ödemeyeceksin tüm ödemeyi eBay'a yapıyorsun
  • quote:

Kredi kartından ödüyoruz ama evimize kadar geliyor değil mi? Benim alacağım ürün bir maske.Free shipping ile toplam 41$ tutuyor.Evime geldiğinde,sadece 41$ mı ödeyeceğim?

hocam ne maskesi bu merak ettimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

quote:

hocam ne maskesi bu merak ettimde

Chucky Maskesi.
  • Arkaaşlar Amazon Türkiye' ye mal göndermiyor diye biliyordum. Yanlış mı hatırlıyorum?
  • Kitap CD dışında göndermiyor biliyorum ben de :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.