Bildirim
Amazon'dan Alışveriş Yapacağım YARDIM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
amazondan biz maglite marka 4 adet elfeneri aldık 94$ tuttu kargo olarakta 40$ tuttu 75€ yada 100$ geçmezsen gümrüge takılmıyor bu tutara kargo dahil değil şansımıza perşmebe akşamı kargoya verildi pazartesi günü bize teslim edildi -
ben 48$ değerinde kitap aldım ama özel kargo istemedim free shipping istedim oda fazla tutmadı 3-5 bişey tuttu ama özel kargo olmadığından 1 ayda geldi -
ha birde kapıda ödeme yok diye biliyorum kredi kartı lazım -
Kredi kartından ödüyoruz ama evimize kadar geliyor değil mi? Benim alacağım ürün bir maske.Free shipping ile toplam 41$ tutuyor.Evime geldiğinde,sadece 41$ mı ödeyeceğim? -
quote:
Orijinalden alıntı: kN0xviLLe
Kredi kartından ödüyoruz ama evimize kadar geliyor değil mi? Benim alacağım ürün bir maske.Free shipping ile toplam 41$ tutuyor.Evime geldiğinde,sadece 41$ mı ödeyeceğim?
dostum kapıda para falan ödemeyeceksin tüm ödemeyi eBay'a yapıyorsun -
quote:
Kredi kartından ödüyoruz ama evimize kadar geliyor değil mi? Benim alacağım ürün bir maske.Free shipping ile toplam 41$ tutuyor.Evime geldiğinde,sadece 41$ mı ödeyeceğim?
hocam ne maskesi bu merak ettimde -
quote:
Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller
quote:
hocam ne maskesi bu merak ettimde
Chucky Maskesi. -
Arkaaşlar Amazon Türkiye' ye mal göndermiyor diye biliyordum. Yanlış mı hatırlıyorum? -
Kitap CD dışında göndermiyor biliyorum ben de :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X