Şimdi Ara

Amazon'da 60€ Türkiye 'de 622 TL...AVRUPA BİZİ GISGANİY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amazon fiyatı 60€
    https://www.amazon.com/Logitech-Widescreen-Calling-Recording-Desktop/dp/B006JH8T3S

Türkiye fiyatı 622 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-c920-full-hd-1080p-15mp-carl-zeiss-webcam.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 25 Haziran 2017; 0:16:19 >

• Pazartesi akşamı Amerikaya (Las Vegas ve Los Angelesa) gidiyorum

Konu dışında şov yapacağım, beklemede kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 25 Haziran 2017; 0:17:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz haram etmekten bıktık bunlar yemekten bıkmadı hesabını nasıl ödeyecekler acaba. Gerçi bunlarda hesap kitap korkusu mu var kandırıldık der geçerler o zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki para ile 10 tane alınırken bizde 1 tane bile alınamıyor demek ki, 22 tl daha lazım.
  • Gardaşım büyük güçlü türkiye için bunlar şart. telefonunda kamera yok mu. ne var yani telefonundaki kamerayı kullansan
  • Helöl olsün bü hökümete dövlet göreken adimlari atii bü vörgüler döhö göçlü bir törkiye içindir

• aaa ama sor onlarda domates kaç para, hem bak onlar kilo değil taneyle alıyorlarmışşş. kaynak; dötüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devletin ne suçu var?

60 euro üstüne devlet 40 koysa bile vergi 100 euro olur

Burda milleti kazıklayan onu ithal edip fahiş fiyatla satan şirkette

Almayın kardeşim sizde.

Ayrıca her şeyde de devleti suçlamayı bırakın. Devlet serbest piyasa demiş bırakmış ama bizde özel sektör söğüşleme peşinde. Tabi hiç tepki almadıklarından devam ediyorlar. Çünkü bizim millet devlet suçlamaktan başka bir şey bilmiyor.

• Ben mesaj atcaktım sana unuttum. Neyse yine unutmazsam atarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazondan alın 100dolar.
    350tl ye gelir.
    tr de en ucuz 400tl
  • Gardaşım adamlar yol yapiy yol yol sen ne diyirsen yav. Gamarayı napcan gavur icadı

• Fiyatları biliyoruz neden her gün aynı konular açılıyor anlamıyorum . Haz mı alıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: amacsızpanda

Devletin ne suçu var?

Almayın kardeşim sizde.

Ayrıca her şeyde de devleti suçlamayı bırakın. Devlet serbest piyasa demiş bırakmış ama bizde özel sektör söğüşleme peşinde. Tabi hiç tepki almadıklarından devam ediyorlar. Çünkü bizim millet devlet suçlamaktan başka bir şey bilmiyor.

Buradaki serzeniş doğru bence .Zamanında tekin acar sevil gibi firmaların istemesi üzerine kozmetik ürünleri yasaklandı. Amazon.com popülerlesmesinden sonra vergi sınırı 30€ düşürüldü. Neden çünkü vatan,Teknosa,Boyner vb. Satış yapamiyor. Devlete şikayet ediyor. Devlet vatandaşı destekleyecegine büyük şirketleri koruyor. Buyuk şirketlerin milyonlarca lira vergi borcunu siliyor. Futbol takımlarının milyonlarca lira vergi borcunu siliyor. Ama yurtdışı vergi sınırı 75 eurodan 30 euroya düşüyor. Devlet zenginin yanında duruyor. Fakir vatandaşın değil .

• 622 TL? aradaki farkı açmak için mi en yüksek fiyatlı stokta olmayan linki koydun?

http://www.hepsiburada.com/logitech-c920-hd-webcam-960-000767-pm-bd304032

http://www.akakce.com/pc-kamera/en-ucuz-logitech-c920-fiyati,768196.html

hayır bari bir konu açıyorsunuz düzgün açın

evet kötüyüz ama bu sizin gibilere insanları yanıltma hakkı vermez bu kameranın fiyatı 622 TL değil...

• 40binlik arabanın 60bin vergisi var çokta şaşırmamak lazım millet bayılıyor yolunmaya
  • Zenginin keyfi geleseye, fakir acından ölürmüş. Çokta baştakilerin umurunda her şeyin pahalı olması. Nasıl olsa kendileri istediklerini hem alıyorlar hem de istediklerini yiyorlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

622 TL? aradaki farkı açmak için mi en yüksek fiyatlı stokta olmayan linki koydun?

http://www.hepsiburada.com/logitech-c920-hd-webcam-960-000767-pm-bd304032

http://www.akakce.com/pc-kamera/en-ucuz-logitech-c920-fiyati,768196.html

hayır bari bir konu açıyorsunuz düzgün açın

evet kötüyüz ama bu sizin gibilere insanları yanıltma hakkı vermez bu kameranın fiyatı 622 TL değil...

460 lira çok ucuzmuş hemen 5 tane kaptım.

• 235 + 42 (KDV) = 277 TL

olması gereken fiyat.

Mağazanın satıştan dolayı ödeyeceği kdv nin haricinde bir vergi hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: amacsızpanda

Devletin ne suçu var?

Almayın kardeşim sizde.

Lan az mantikli olun ya.Devletin 60 euroluk urunden 40 euro almasi normal mi bi kere?Peki alacagim arabadan %110 vergi almasi normal mi?Yok ya olur mu firmalar fahis fiyat veriyor devlete bi arabadan daha fazlasini almam cok normal

• İnşallah Amazon'uda vergilendirince böyle bir derdiniz kalmayacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.