Şimdi Ara

Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
81
Favori
86.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefoursa da ki kasiyer mail geldi nakit yada debit kartla satılacakmış sadece dedi

Nakit ile alacam dedim bu sefer de barkodu okumadı hata verdi kasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Teknosa şubeye sorduğumda sistem açıldı işlemi yapalım dedik. Karttan 1000TL çekti. Sonra sistem kuponu vermiyor dedi ve ödemeyi iptal ettik.
    Geçen hafta 2 kez oldu bu. Sanırım artık bu iş de hikaye oldu. Amazon TR kod satacak olsa bile nakit ödeme ile satma gibi bir şart getirebilir.
    Çünkü kredi kartı ve ön ödemeli kartlar ile çeşitli kampanyalar oluyor. Bunun önüne geçemeyeceği için ödeme seçeneğini kısıtlayacak Amazon TR.
    Eee insanlarda zaten kart kamp. olduğu için zaten alıyor. 1000 tl verip 1000tl alacaksam nediye ugrassin millet direk aninda kartla alir hatta direk kartla alinip 500veya 1000tl ustu amazon siteside arada kamp. zaten yapıyor.
    cifte kamp. dan yararlanmak için kart aliyorlar pesin fiyata verirse kimsede almaz mecbur devam edecekler ya da suanki gibi asla satamazlar. Satmamasida onlar için kötü çünkü normalde ben amazondan pahali diye alman indirimli hale gelirse alirim eee benim indirimimi kisitlarsa amazonu hic kullanmamama neden olur bu da yine onlar için kötü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 9 Mart 2020; 14:21:1 >

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Açıkçası durum öyle. Monitör alacaktım. Üretici marka TR geneli kendisi kampaya yaptığı için tüm büyük satıcılarda fiyat aynı idi. Teknosa'dan hediye çeki alamayınca monitörü Amazon yerine başka yerden aldım. Sonuçta tabi ki kendileri bilir.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    tabi zaten insanlar bu yuzden amazon kart aliyor bende oyle dusunuyordum 1/ 2 ay önce diğer yerlerle neredeyse ayni fiyatti veya olsun 30/40tl fazla olsada gift kart gibi alinca az da olsa indirimli hale geliyordu (ayni fiyata da denk gelse amazon kalitesini kesinlikle tercih ederdim) fakat gift alimini keserse herkes ayni usul kartinla en ucuz yerden alma yoluna gider.
    Bu yuzden amazon buna pek engel olamaz veya KAR DAN ZARAR a gitmeyi sececek onlar için en iyisi bu.
    Suan gift kart alip sonra sitesinden alınanı görünce amazon sahipleri la biz boşuna kartimizi satan yerlere komisyon veriyoruz bunlar zaten urunu aliyor bosuna zarar ediyoruz. gibi dusunuyor uyaniklar o yüzden kart alimini kestirdiler ama tuketicinin daha akilli olduğunu unutmuslar biz zaten bu sekilde olunca o siteyi tercih ettigimizi...

• Teknosa güncel bilgi bekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada deneyen var mı arkadaşlar ?

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    sinsi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün Teknosa yada Carrefour'a uğrayan arkadaş olursa bilgilendirsin lütfen , pusuda bekliyoruz.

• şunu da eklemeden geçemeyeceğim. pazartesi günü sabah gittiğimde kod veriyor mu diye deniyoruz, arkadan elemanlardan biri geldi "kod veriyor mu" diye sordu. "açılınca haber ver hakan abi var bizim" dedi devamını getirmedi ben oradayım diye. anlayacağınız elemanlar tanıdıklarına veya anlaştıklarına da yüklü miktarda kod alıyor. kotayı kendileri dolduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 11 Mart 2020; 15:40:18 >
  • ben sabah teknosa'yı aradım satışlar açılmadı dedi.
  • bugün aradım gene yok. adamların zoruna gidiyor sanki sorunca

bu arada konu ölmüş haberimiz yok
  • Carrefour deneyen varmı

• Böyle kupon alınca ne kazanılıyor? Niye bu kadar hediye kartı kovalıyorsunuz açıklayabilir misiniz bilmeyenler için?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiLtay

Böyle kupon alınca ne kazanılıyor? Niye bu kadar hediye kartı kovalıyorsunuz açıklayabilir misiniz bilmeyenler için?
    Papara kart ile 100 TL lik Teknosa alış-verişine 25 TL geri iade oluyor. Teknosa'dan 100 Tl lik hediye kartı 75 Tl'ye mal ediyorlar. Carrefour'dan ise market kampanyalarını kullanarak hediye kupon alıyorlar. Hediye kartların süresi 10 yıl.
  • Arkadaşlar merhaba satışlar başladımı bakan oldumu?

• bugün hem teknosa hem de carrefourdan Amazon kodu aldım. Başlayalı bir kaç gün olmuş. Haber vermeyip sessizce kendi alan arkadaşlara da teşekkür ederim, sayenizde bir kaç mağaza yetkilisi ile ahbap olduk. Direk onlardan haber alırım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim bilginiz için. Hakikaten üzülüyorum artık form paylaşımdan uzaklaşmaya başladı. 🙋🏻‍♂️

bilgilendirme için teşekkürler hocam , telefon aldım diye bakmıyordum konuya telefon geldi ve bozuk çıktı :( amazon ek alsammı almasammı kararsızım iadede sorun çıkarsa amazondaki hediye çeki ne için kullanırım bilemiyorum :)papara kullanılıyor mu hocam ?
    Sağolun hocam haber verdiğiniz için. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.