Bildirim
Amazon.Com'dan alışveriş Yardımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
e book olarak al kargo falan vermezsin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
e book olarak al kargo falan vermezsin
ya aslında almak istediğim birkaç şey daha var,onlar içinde bir bilgilendirme olur.audio file'ları da var bu kitapların onları da almayı düşünüyorum._____________________________ -
ben aldım 56 $ lık bi kitaptı 107 tlye maloldu bana özel kargo seçmedim free shipping olarak geldi o yüzden 1 aya yakın sürdü gelmesi e o kadarda olsun ta yurttışından gelmesi 3$ kargo ücreti aldılar. hangi kargo kullandıklarını görmedim malesef yurda geldiğinden almışlar masaya koymuşlardı ama üzerinde fed-ex yazıyordu. _____________________________ -
yani bende free shiping alsam tahminen 13 $ falan mı tutacak acaba? _____________________________ -
evet zaten alırken yazar orda kaç dolar tutcağı ;) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: altuntepe2
evet zaten alırken yazar orda kaç dolar tutcağı ;)
ya orda yazan dışında evde kapıda kargo görevlisine falan bir para ödemiyor muyuz?Orda yazan neyse o mu?_____________________________ -
yok ödemiyorsunuz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cio_cio
quote:
ya orda yazan dışında evde kapıda kargo görevlisine falan bir para ödemiyor muyuz?Orda yazan neyse o mu?
adamlar 100 kmye ufak birşey için dünyanın parasını alıyorlar, bizse dünyanın öbür ucundan bedavaya ürün getirtiyoruz cazip olan yan o zaten.
Çok iyi o zaman ya.10 $ a orjinal kitap
ptt getirirse 2 lira gümrük depo parası olabilir onun dışında ekstra masraf çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha55
ptt getirirse 2 lira gümrük depo parası olabilir onun dışında ekstra masraf çıkmaz
Tahminimce ptt getirir ki o da önemli değil zaten 2 TL küçük bişey
ptt şimdiye kadar benden hiç para almadı o neymiş gümrük depo parası yeni mi çıktı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Manager_
quote:
Orijinalden alıntı: cio_cio
quote:
ya orda yazan dışında evde kapıda kargo görevlisine falan bir para ödemiyor muyuz?Orda yazan neyse o mu?
adamlar 100 kmye ufak birşey için dünyanın parasını alıyorlar, bizse dünyanın öbür ucundan bedavaya ürün getirtiyoruz cazip olan yan o zaten.
Haklısın.Bizde iki şehir arası bir kitap desen 10 TL.Adamlar kıtalar arası gönderim yapıyor 10 $'a çok iyi._____________________________
-
dostum genelde free oluyor hiç para vermiyorsun, 10 dolar bile çok
quote:
Orijinalden alıntı: Manager_
dostum genelde free oluyor hiç para vermiyorsun, 10 dolar bile çok
Evet..Ben zamanında görüyordum diyodum 1 $ için 30-40 $ da kargo parası öderiz.Cehalet işte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler