Şimdi Ara

amazon.com da geçerli 5 dolarlık Amazon Gift Card 2 dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
4.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Bu mesajda anlatılan yöntemde hata olduğu ortaya çıktı. Site yeni üye olanlara 5 dolarlık kupon için gerekli 1000 puan yerine 500 puan veriyor. Bunu 1000 puana tamamlamak için alternatif yöntemleri bu linkteki mesajda anlattım:
    https://forum.donanimhaber.com/amazon-com-da-gecerli-5-dolarlik-amazon-gift-card-2-dolar--135134937-2#135143713

amazon.com'da geçerli 5 dolarlık Amazon Gift Kart'ı 2 dolara almak için bu yöntemi kullanabilirsiniz:

https://www.gadgetrviews.com/2018/09/25/buy-amazon-gift-card-with-paypal-balance/

https://youtu.be/WU4DcNgOUwY

özetle şöyle:
    web sitesindeki linkten siteye üye olunca alt limitsiz 5 dolar kupon değerinde 1000 puan veriyor. 5 dolarlık amazon gift kartı da 6.95 dolara satıyor. 1.95 dolara amazon gift kartınız oluyor.

Ayrıca site paypal da kabul ediyor. böylece paypal bakiyeniz varsa amazon gift karta çevirebilirsiniz.

Notlar:
    1. Cep telefon numarası kontrolü istiyor. bir cep telefon numarasına 1 tane 5 dolarlık gift kartı 2 dolara alabilirsiniz.
    2. ben 3 tane gift kart aldım. sırasıyla 5, 10 ve 100 dolarlık. ikinci siparişimde yani 10 dolarlık kart alırken güvenlik kontrolü istedi. 5 dolarlık gift kart için güvenlik kontrolü istememişti. belki 5 dolarlık gift kartların hiçbirinde güvenlik kontrolü istemez.
    3. gift card numarası SMS ile geliyor. bu yüzden geçerli bir SMS no yazmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Eylül 2018; 21:32:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• com.tr de gecerli mi ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    hayır. sadece .com da geçerli.

• com.tr de hiç mi geçerli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Com.tr de denemedim ama satın alırken sadece Amerika daki Amazon da geçerlidir diye yazıyordu. Ben de com.tr de geçerli değildir diye düşündüm.

Bu akşama bir 5 dolarlik daha gift kart alabilirim. O zaman com.tr de deneyip sonucu söylerim

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki gün önce termos alırken görseydik 6 dolara gelirdi

Edit: Kaç tane 5 dolarlık kart alabiliyoruz bir hesaptan?

Edit 2: Numarayı hangi formda yazmamız lazım yanlışlık olmaması için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 25 Eylül 2018; 11:10:48 >
    amazon.com.tr'deki hesabıma daha önce girmemiştim. biraz önce amazon.com.tr ye ilk kez giriş yaptım. hediye kartı bölümüne baktığımda bakiye 0 yazıyor. ayrıca hediye kartı yükleme link'ini göremedim. amazon.com.tr'de hediye kartını tam olarak aktive etmediler mi acaba? nereden hediye kartı yükleyebileceğimi biliyor musunuz amazon.com.tr'ye?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    bir hesaptan istediğin kadar hediye kartı satın alırsın ama 5 dolarlık kupon bir hesaba bir kere geliyor. farklı cep telefon numarasıyla birkaç kez üye olursan her bir hesap için bir tane 5 dolarlık hediye kartını 2 dolara alırsın.

bu arada daha yüksek tutarlı gift kartlar da alınabilir amazon.com için. hepsinin fiyatı farklı

5 dolarlık hediye kartı 7 dolar
    10 dolarlık hediye kartı 13 dolar
    25 dolarlık hediye kartı 28 dolar
    50 dolarlık hediye kartı 55 dolar
    100 dolarlık hediye kartı 108 dolar

Hepsinde 5 dolar indirim hakkı oluyor. ben en uygunu 5 dolarlığı 2 dolara almak olduğu için onu yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Eylül 2018; 11:26:29 >
  • Paylaşımınız için teşekkürler.

Verdiğiniz linkteki linkten üye olunca 500 puan verdi.

Yanlış bir yol mu izledim acaba?

@coolman7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 25 Eylül 2018; 11:20:7 >
  • icolie kullanıcısına yanıt
    Account Creation için 500 puan
    Welcome Bonus için 500 puan
    toplamda 1000 puan vermesi lazım

Sizde hangisi gözüküyor? Account Creation mı yoksa Welcome Bonus mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Eylül 2018; 11:26:59 >
    Account Creation - 500 - Approved - Sep 25, 2018

Olarak gözüküyor.

Hoş gelmedim mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

bir hesaptan istediğin kadar hediye kartı satın alırsın ama 5 dolarlık kupon bir hesaba bir kere geliyor. farklı cep telefon numarasıyla birkaç kez üye olursan her bir hesap için bir tane 5 dolarlık hediye kartını 2 dolara alırsın.

bu arada daha yüksek tutarlı gift kartlar da alınabilir amazon.com için. hepsinin fiyatı farklı

5 dolarlık hediye kartı 7 dolar
    10 dolarlık hediye kartı 13 dolar
    25 dolarlık hediye kartı 28 dolar
    50 dolarlık hediye kartı 55 dolar
    100 dolarlık hediye kartı 108 dolar

Hepsinde 5 dolar indirim hakkı oluyor. ben en uygunu 5 dolarlığı 2 dolara almak olduğu için onu yazdım.
    Yani 3 tane telefon varsa hepsinden bu işlemi yapıp aynı amazon hesabına 3'ünü de yükleyebiliyoruz değil mi? Yüklediğimiz bakiye ne zamana kadar kullanılabiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

amazon.com.tr'deki hesabıma daha önce girmemiştim. biraz önce amazon.com.tr ye ilk kez giriş yaptım. hediye kartı bölümüne baktığımda bakiye 0 yazıyor. ayrıca hediye kartı yükleme link'ini göremedim. amazon.com.tr'de hediye kartını tam olarak aktive etmediler mi acaba? nereden hediye kartı yükleyebileceğimi biliyor musunuz amazon.com.tr'ye?
    2 gün önce kendileri 50 tl çek yüklediler.
  • icolie kullanıcısına yanıt
    ilginç. welcome bonus'un da gelmesi lazımdı. İngilizcen varsa support@mygiftcardsupply.com a yazabilirsin. sen yazamazsan bana özelden email adresini verirsen ben yazarım support'a

bu arada en kötüsü gelirse şöyle bir yol izlenebilir ama 3 dolar kar edicem diye bu kadar uğraşmaya da gerek yok:

bundan 8-9 gün sonrasını doğum günün olarak yazarsan doğum günü olarak yazdığın günde 300 puan gelecek ama bunu denemedim ben.

facebook, pinterest ve twitter paylaşımlarından toplam 175 puan geliyor

review yazarsan 100 puan gelmesi lazım ama ben yazdım ama bana puan gelmedi bundan

toplamda 1075 puan yapar, 5 dolarlık kuponu alabilirsin.

hediye kartı için böyle yazmışlar amazon.com.tr de

Hediye Kartı Bakiyenizi Kullanma

Şu anda Amazon.com.tr üzerinden Hediye Kartı satışı yapılmamaktadır. Hediye Kartı bakiyesine, yalnızca bir ürünü iade ettiğinizde, para iadenizin bu bakiyeye yapılmasını istemeniz durumunda sahip olursunuz. Amazon hesabınıza bir hediye kartı eklendiyse, kullanılabilir Amazon Hediye Kartı bakiyenizi kaydederiz böylece istediğiniz zaman alışveriş yapmak üzere bu bakiyeyi kullanabilirsiniz.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    aynı amazon.com hesabına yüklenebiliyor. amazon hediye kartlarında süre sınırı yok.

• Biz pi. miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim . Yazdım, bakalım çözecekler mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.