Şimdi Ara

amazon.com da geçerli 5 dolarlık Amazon Gift Card 2 dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
4.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sitede 1000 puanı elde edemedim. puanı nereden kontrol ediyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece 500 puan veriyor maalesef
  • Hoşgeldin puanı vermedi.

• destek bölümüne mail attım, cevap gelene kadar üye olma işine bir süre ara verelim.

eğer eksik puan yüklenmesi hataysa düzeltilmesini isteyeceğim, eksik puan yatırılması hata değil, gönderdiğim linkteki bilgi hatalıysa özür dilerim. sıcak fırsatlığı yok deyip konuyu silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Eylül 2018; 12:18:55 >
  • 5 dolarlık kuponu direk kullansak olmaz mı gift cardın ne avantajı var? 5 doları kullanmak için 2 dolar ödüyoruz fazladan
  • three3up kullanıcısına yanıt
    site 5 dolarlık gift kart'ı 7 dolara satıyor. 5 dolarlık kupon veriyor, böylece 5 dolarlık gift kart'ı 7-5 = 2 dolara almış oluyoruz ama bir sorun var. 1000 puan vermesi gerekirken 500 puan veriyor. 5 dolarlık kuponu da 1000 puana veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

com.tr de hiç mi geçerli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

site 5 dolarlık gift kart'ı 7 dolara satıyor. 5 dolarlık kupon veriyor, böylece 5 dolarlık gift kart'ı 7-5 = 2 dolara almış oluyoruz ama bir sorun var. 1000 puan vermesi gerekirken 500 puan veriyor. 5 dolarlık kuponu da 1000 puana veriyor.
    yok onu anladımda giftcard ne işe yarıyor mesela 5 dolarlık gift card ininal kart gibioluyor fiziksel bi kart gelip içinde 5 usd yüklü sonra biz bittikçe usd mi yüklüyoruz?
  • quote:

Daha çözülemedi mi hocam üye olacağım ama sizden haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Daha çözülemedi mi hocam üye olacağım ama sizden haber bekliyorum.

Alıntıları Göster
    beklemedeyiz

konuyu açan arkadaş dışında alabilen var mı ?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı güncelledim. support'tan cevap bekliyorum. şimdilik üye olmayın. ben tekrar ilk mesajı güncelliycem cevap gelince.

• three3up kullanıcısına yanıt
    gift card gerçek kart değil sadece bir şifre gibi bir kod. bu kodu amazon.com hesabına giriyorsun hediye bakiyene ilave oluyor. 1 tane 5 dolarlık işlersen 5 doların, 10 tane gift kart işlersen 50 doların hesabında olur. gift kart hesabında ne kadar çok para varsa o kadar alışveriş yapabilirsin ücretsiz olarak. bakiyen yetmezse kalanını kredi kartınla tamamlayabilirsin. 52 dolarlık ürün alacaksan ve hesabına 10 tane 5 dolarlık kart eklediysen 2 doları kredi kartınla ödeyip alabilirsin. veya 49 dolarlık ürün alırsan hiç para vermeden ürünü alırsın, hesabında 1 dolar bakiyen kalır.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bilgilendirme için...
  • Şu an ne durumda hocam ? Geçerli mi hala?

• Magnum44 kullanıcısına yanıt
    Hala cevap vermediler. Sanırım saat farkı sebebiyle. Birkaç saate kadar umarım cevap verirler. Ben de bilgilendirme yaparım.

• 500 puan geldi sadece.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Hello.

I am sorry for the confusion.

The welcome bonus is only received when you were referred from another customer, this customer would get the "refer a friend" points and you would receive the "Welcome bonus", but not the "Create account" bonus.

The customer who came here by themselves and made a purchase, they receive the "Create account" bonus only.

Kind Regards

İki puanı birden alamamamız normal gibi. Siz nasıl aldınız? O sitedeki arkadaş nasıl aldı acaba?
    Umarım çözülebilir.
  • Ilk mesajdaki referans konuyu acan olmayabilir ama iyi kopurttu sayemizde herhalde :)

• Bana da cevap geldi. Referans ile üye olanlara 1000 puan vermiyoruz, sadece 500 puan veriyoruz diyorlar ama ben birkaç gün önce almıştım 1000 puan. sanırım sistemi değiştirmişler. sonuç olarak verdikleri cevap şu:

Bu durumdan mağdur olanlar için özel (bence pek bir anlamı olmayan) bir kupon oluşturmuşlar:
    * 50 dolar üstü için 5 dolar indirim sağlıyormuş. kupon kodu: GADGETRVIEWS
    * Ayrıca NEW1OFF diye bir kupon var o da 20 dolar üstüne 1 dolar indirim yapıyormuş.

Eğer 5 dolarlık kuponu alayım diyorsanız şöyle birkaç taktik verebilirim:

1) doğum gününde 300 puan hediye ediyor. 7 gün öncesinde tanımlamak gerekiyor. garantili olsun diye 8-9 gün sonrasına doğum gününü ayarlayabiliriniz.
    2) facebook paylaşımına 75 puan
    3) twitter paylaşımına 50
    4) pinterest paylaşımına 50
    5) review yazmaya 100 puan

toplamda 575 puan. ilk gelen 500 ile birlikte 1075 puan yapıyor.

Bu kadar işle uğraşmak istemiyorum diyorsanız referans işini aramızda çevirirsek her bir referansla üye yaptığımız kişi için 1000 puan veriyormuş. herkes bir kişiyi üye yapsa 1500 puan olur. hatta 2000 puana çıkarabilirseniz 10 dolarlık kupon gelir. 10 dolarlık amazon gift kartı 13 dolar. 3 dolara 10 dolarlık amazon gift kart almış olursunuz. 2 dolara 5 dolarlık gift kart almaktan daha avantajlı gibi duruyor.

Bu arada sizi yanlış yönlendirip vaktinizi aldığım için özür dilerim. Beni affedin.

Not: 1000 puan referans ile üye yapılan kişinin ilk siparişi sonrası yükleniyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Eylül 2018; 21:25:46 >

• quote:

Bana da cevap geldi. Referans ile üye olanlara 1000 puan vermiyoruz, sadece 500 puan veriyoruz diyorlar ama ben birkaç gün önce almıştım 1000 puan. sanırım sistemi değiştirmişler. sonuç olarak verdikleri cevap şu:

Bu durumdan mağdur olanlar için özel (bence pek bir anlamı olmayan) bir kupon oluşturmuşlar:
    * 50 dolar üstü için 5 dolar indirim sağlıyormuş. kupon kodu: GADGETRVIEWS
    * Ayrıca NEW1OFF diye bir kupon var o da 20 dolar üstüne 1 dolar indirim yapıyormuş.

Eğer 5 dolarlık kuponu alayım diyorsanız şöyle birkaç taktik verebilirim:

1) doğum gününde 300 puan hediye ediyor. 7 gün öncesinde tanımlamak gerekiyor. garantili olsun diye 8-9 gün sonrasına doğum gününü ayarlayabiliriniz.
    2) facebook paylaşımına 75 puan
    3) twitter paylaşımına 50
    4) pinterest paylaşımına 50
    5) review yazmaya 100 puan

toplamda 575 puan. ilk gelen 500 ile birlikte 1075 puan yapıyor.

Bu kadar işle uğraşmak istemiyorum diyorsanız referans işini aramızda çevirirsek her bir referansla üye yaptığımız kişi için 1000 puan veriyormuş. herkes bir kişiyi üye yapsa 1500 puan olur. hatta 2000 puana çıkarabilirseniz 10 dolarlık kupon gelir. 10 dolarlık amazon gift kartı 13 dolar. 3 dolara 10 dolarlık amazon gift kart almış olursunuz. 2 dolara 5 dolarlık gift kart almaktan daha avantajlı gibi duruyor.

Bu arada sizi yanlış yönlendirip vaktinizi aldığım için özür dilerim. Beni affedin.

Not: 1000 puan referans ile üye yapılan kişinin ilk siparişi sonrası yükleniyormuş.
    Senin referansınla üye olanın da alışveriş yapması lazım. Aksi halde sana 1000 puan gelmez. Bence bu site tamamen çöp.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.