Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.899
Cevap
131
Favori
407.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elbiskuha

anladım hocam.amazon un sattıgı ürünler resmi marka olarak mı geçiyor yoksa amazon mu yazıyor.

bir de tedarikçi kargo parasını kendi mi belirliyor ?

Direk satıcı olarak amazon görünüyor kargo fiyatını malesef onlar belirliyor bir kaç seçenek sunuyorlar size hangisi uygunsa onu seçiyorsunuz
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma son bi soru daha sormak istiyorum su dedigin kargo takip sistemi kargonun tr ye giris yaptigini ve tahmini 26 nisanda elimde olacagini yaziyo ama amazonda hala 3 mayista elinize ulasacak yaziyo hangisi dogru acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: jigsaw4265

Hocam kusura bakma son bi soru daha sormak istiyorum su dedigin kargo takip sistemi kargonun tr ye giris yaptigini ve tahmini 26 nisanda elimde olacagini yaziyo ama amazonda hala 3 mayista elinize ulasacak yaziyo hangisi dogru acaba

Hocam bana amazan 2 gün fazla söylemişti , yani amazonun söylediği tarihten 2 gün erken aldım . Değişkenlik olabilir .
  • Oncelikle hayirli aksamlar.eger becerebilirsem ilk alisverisim olucak ki bu konularda pek iyi degilim.ljnkteki mug turkiyede yaklasik 110 tl civari.iki tane almak istiyorum ama kargo ucreti baya sisiriyo fiyatini.varmidir yapabilecegim bisey? Yardimci olursaniz cok sevinirim.tekrardan hayırlı akşamlar

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7MM39S/ref=psdcmw_602608_t1_B014HQ8806

Orijinalden alıntı: kozlulum67

Oncelikle hayirli aksamlar.eger becerebilirsem ilk alisverisim olucak ki bu konularda pek iyi degilim.ljnkteki mug turkiyede yaklasik 110 tl civari.iki tane almak istiyorum ama kargo ucreti baya sisiriyo fiyatini.varmidir yapabilecegim bisey? Yardimci olursaniz cok sevinirim.tekrardan hayırlı akşamlar

Contigo'nun ikili paketlerinden alın.

http://www.amazon.com/Contigo-AUTOSEAL-Stainless-Easy-Clean-16-Ounce/dp/B00KR9OQGS/ref=sr_1_13?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1461444733&sr=1-13&refinements=p_89%3AContigo%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

quote:

Oncelikle hayirli aksamlar.eger becerebilirsem ilk alisverisim olucak ki bu konularda pek iyi degilim.ljnkteki mug turkiyede yaklasik 110 tl civari.iki tane almak istiyorum ama kargo ucreti baya sisiriyo fiyatini.varmidir yapabilecegim bisey? Yardimci olursaniz cok sevinirim.tekrardan hayırlı akşamlar

http://www.amazon.com/Contigo-AUTOSEAL-Stainless-Easy-Clean-16-Ounce/dp/B00KR9OQGS/ref=sr_1_13?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1461444733&sr=1-13&refinements=p_89%3AContigo%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Ama usta 2 si 30 dolar uzeriyken tekli aldigimda 12 dolarada bulabiliyorum.iki tane tek ayri ayri almak daha mantikli degilmi?

• quote:

quote:

quote:

Ama usta 2 si 30 dolar uzeriyken tekli aldigimda 12 dolarada bulabiliyorum.iki tane tek ayri ayri almak daha mantikli degilmi?

Benim size gönderdiğim daha üst bir ürün. Kendim de kullanıyorum. 2'li paketi çok avantajlı oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim size gönderdiğim daha üst bir ürün. Kendim de kullanıyorum. 2'li paketi çok avantajlı oluyor.

Alıntıları Göster
    normalde amazonun kendi sattığı ürünlerde vergi fiyata ekstradan eklenip fiyat o şekilde çıkardı. almak istediğim
    buhttp://www.amazon.com/MECHANICAL-self-winding-SARX001-manual-winding/dp/B006NQDBLA saati farklı bir firma satıyor ve fiyatı ödeme kısmına geldiğimde :Estimated tax to be collected:* $0.00 . yazıyor.
    alışveriş bitip ürün geldiğindemi benden vergi alacaklar çözemedim. tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

• Arkadaşlar yurtdisinda bir akrabam gozluk alacak ve bana hediye olarak ptt kargo ile gönderecek gözlüğün fiyatı 100 euro buradaki fiyatı 1250 lira şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz fatura yanında gonderilmelimi vergi odermiyim odersem yaklaşık kaç lira çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhangun84 -- 29 Nisan 2016; 19:35:46 >

Orijinalden alıntı: Jigsawlaw

Hocam nasil tesekkur edecem bilemedim eyvallah cok yardimci oldun
    Arkadaşlar işbankası bankamatik kartını amazondan alışveriş için kredi kartı gibi kullanabilir miyim? üzerinde visa falan varda

Hocam kusura bakmayın, Urumçide ikamet ediyorum malum buranın hali ortada, YouTube'da 360p izleyince kalkıp sevincimden göbek atıyordum :)))
    Almanya modeli ile Çin modeli kısmı olarak aynı, MSI'ın bazı modelleri Tayland üretimi olduğu için malzeme kalitesi Çin'in modeline kıyasla daha iyi ama Amazon üzerinden alımda bunu farketmek zor. Zaten msi burda popüler bir marka aradığım modeli buldum inşallah en kısa zamanda temin edeceğim, tekrar teşekkürler hocam, gerçekten kusura bakmayın burda VPN olmadan baidu ile yaşamak çok zor.

Saygılar

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbenlidayi -- 30 Mayıs 2016; 16:07:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbenlidayi -- 30 Mayıs 2016; 16:19:53 >

Orijinalden alıntı: cbenlidayi

urun buhttps://www.amazon.com/gp/aw/d/B0160BC1FO/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1394B1K82XHSA
    Arkadaşlar merhaba. Amazon üzerinden HYPERX CLOUD 2 almak istiyorum fakat USA sitesi İMPORT FEES DEPOSİT koyuyor ve fiyat 450 TL civarı oluyor. UK sitesinde bu olmuyor bu yüzden 320 tl ye alabiliyorum. USA üzerinden almasam bi sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce tecrübe eden varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fdngnr

Arkadaşlar merhaba. Amazon üzerinden HYPERX CLOUD 2 almak istiyorum fakat USA sitesi İMPORT FEES DEPOSİT koyuyor ve fiyat 450 TL civarı oluyor. UK sitesinde bu olmuyor bu yüzden 320 tl ye alabiliyorum. USA üzerinden almasam bi sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce tecrübe eden varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Türkiye'ye gönderimi varsa alabilirsiniz ama gümrükte %10'luk gümrük vergisini ödeyeceğinizi unutmayınız
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • _____________________________
    Br@veHeart

• quote:

Orijinalden alıntı: brev

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_k%C4%B1ngston-khx-h3clw-hyperx-cloud-gaming-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-beyaz-1132109.html?outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=google_pla&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=91&et_lid=99&utm_source=google_pla&utm_medium=pse&utm_campaign=pse&gclid=CLDH4Kyxi80CFcWVGwod_fMO-g

Ürün bu ürün mü?
    Android Amazon app store'dan kalma kampanyalı, ücretsiz oyunları indirdiğim bir hesabım vardı. Az önce Amazon'dan ilk alışverişimi yaptım. Kargo dahil 50.31 USD tuttu. Aşağıdaki uyarıya istinaden gümrük işlemlerini hızlandıracağını söylediği için siparişte TCK numaramı da yazdım. Ayrıca cep telefonum da verify değilmiş onu da verify ettim. Bunun için de telefona SMS gönderiyorlar.

"Providing the ID Number for the recipient of this order will speed the customs clearance process.
    Please enter an 11 digit ID Number."

• quote:

Orijinalden alıntı: aycanata

Android Amazon app store'dan kalma kampanyalı, ücretsiz oyunları indirdiğim bir hesabım vardı. Az önce Amazon'dan ilk alışverişimi yaptım. Kargo dahil 50.31 USD tuttu. Aşağıdaki uyarıya istinaden gümrük işlemlerini hızlandıracağını söylediği için siparişte TCK numaramı da yazdım. Ayrıca cep telefonum da verify değilmiş onu da verify ettim. Bunun için de telefona SMS gönderiyorlar.

"Providing the ID Number for the recipient of this order will speed the customs clearance process.
    Please enter an 11 digit ID Number."

Alıntıları Göster
    5 tane oyuncak sipariş edecektim amazondan, yaklaşık 5 gün önce baktığımda çok iyi hatırlıyorum gönderiliyordu Türkiye'ye şimdi ödeme yapmak için girdim, gönderilmiyor diyor, 5 gün önce amazon prime deneme sürümü vardı, şuan yok onunla mı alakalı anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Arkadaşlar papağanım için amazondan pelet yem aldım fakat iade gözüküyor. Nedendir? Satıcıya sordum sorununuz için amazon ile iletişime geçin dedi. Amazona nerden yazacağım bu sorunla ilgili?? Teşekkürler şimdiden..
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    Amazon mobil uygulama için 5 dolar indirim kodu var.İsteyen arkadaşlar mesaj atabilirler.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.