Şimdi Ara

Amatör film için .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amatör film çekimi için gerçekçi veya gerçeğe yakın silah arıyoruz bütçemiz de amatör çekmeyi planladığımız kısa film de amatör. Bu tip silahları nerelerden bakabiliriz nasıl bulabiliriz.

• Fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyoncu

• Benimde aklımda devasal kamu spotu olabilecek bir reklam fikri var hemde uygulamalı.

insanların bu uygulamayı yaptıklarında da hızın ne kadar gereksiz oldugunu saptayacaklar ve de anlayacaklar
    Ama destek yok tabi.

• Espri yapmayın bir şey sorduk cıvımayın. Bilmiyorsanız yazmazsınız olur biter okuma yazmanız da mı yok sizin anlamıyorum ki ? He dayı fıstıklı fıstıklı töbe ya zorla şansınızı deniyorsunuz.
  • Kameraman olmak istiyorum. Amatör videolar zevklidir

• quote:

Orijinalden alıntı: volkancode

Espri yapmayın bir şey sorduk cıvımayın. Bilmiyorsanız yazmazsınız olur biter okuma yazmanız da mı yok sizin anlamıyorum ki ? He dayı fıstıklı fıstıklı töbe ya zorla şansınızı deniyorsunuz.

Aman dikkat bu küçük reyizi kızdırmayın oyuncak silahla kafanıza sıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Espri yapmayın bir şey sorduk cıvımayın. Bilmiyorsanız yazmazsınız olur biter okuma yazmanız da mı yok sizin anlamıyorum ki ? He dayı fıstıklı fıstıklı töbe ya zorla şansınızı deniyorsunuz.

Aman dikkat bu küçük reyizi kızdırmayın oyuncak silahla kafanıza sıkar

Kardeş oraya baktıkta pek işimize yarar birşeyler çıkmıyor daha bir görüntüsü hoş bir ne biliyim uzun namlulu ya da upuzun namlulu :) tamam abarttım bi sniperımsı şeyler lazım gibi . 1 milyoncular genelde ışıklı cicili bicili janjanlı kımıl kımıl satıyorlar.
  • tabi evet anlıyorum sizi . Yardım edecek misiniz yoksa egonuzu mu tatmin etmeye mi geldiniz? kusura bakmayın aradığınız bu başlıkta yok.
  • Cikolatali olsun ustunde de fistik parcaciklari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComandanteBilic kullanıcısına yanıt
    Zevkli tabi bazıları beceremeyeceğini düşündüğü için bu başlıkta saçmalıyor da saçmalıyor.

Bir şekilde çekilir de sorun materyalleri tamamlamak onun için de işte sağdan soldan soruşturuyoruz. :D
  • Boncuklu kullanın.
  • Karanlığa Fısıldayan Adam kullanıcısına yanıt
    Boncuklular da çok basit duruyor çeşitleri çok çok az. daha farklı bir şey düşünüyoruz. Klasik şehir çatışmalarından ziyade daha çok şehirden uzak bölgede olmasını planlıyoruz .
  • quote:

Boncuklular da çok basit duruyor çeşitleri çok çok az. daha farklı bir şey düşünüyoruz. Klasik şehir çatışmalarından ziyade daha çok şehirden uzak bölgede olmasını planlıyoruz .

Silahcıları gezip anlaşırsanız kiralarsınız en kolay yolu bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.