Şimdi Ara

AMATEM yatmak istiyorum. YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amatemde yatmak istiyorum. Nereye başvurucam napıcam bilmiyorum... Yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sphinxlike -- 22 Temmuz 2012; 15:18:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sphinxlike

Amatemde yatmak istiyorum. Nereye başvurucam napıcam bilmiyorum... Yardım pls

ne kullanıyorsun
  • hocam durum ciddiyse hiç düşünmeden amatem'e yat daha detaylı bilgi için sağlık kuruluşlarına başvura bilirsin uçan bir madde kullanıyorsan hemen kurtulmaya çalış her güzel bi şeyin kötülüğü vardır örn sevmek gibi
  • Tiner - Bali - Cigara - Şeker
  • kurtulması zor bi batağa düşmüşsün umarım kurtulursun
  • quote:

Sana sadece şunu sormak istiyorum.. Neblim bi sahile indiginde yada civil civil insanlari gördügünde ne hissediyosun.. Böyle millet sevgilisiyle Deniz kiyisinda sahil kenarinda Güneş altinda yürürken onlari gördügünde yada Başkalarini Ailesiyle çimenligin üzerine oturmuş şen şakrak kahkahalarla muhabbet ettiklerini gördügünde Ne Hissediyosun.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Sana sadece şunu sormak istiyorum.. Neblim bi sahile indiginde yada civil civil insanlari gördügünde ne hissediyosun.. Böyle millet sevgilisiyle Deniz kiyisinda sahil kenarinda Güneş altinda yürürken onlari gördügünde yada Başkalarini Ailesiyle çimenligin üzerine oturmuş şen şakrak kahkahalarla muhabbet ettiklerini gördügünde Ne Hissediyosun.?

Çoğunlukla mutlu insanları gördüğümde öyle yerlere gittiğimde bir sakarlık bi aptallık salaklık yaptıgımda şunu diyorum. Keşke bir hap olsaydı da şimdi etraf şenlenip bende daha iyi ayak uydurabilseydim. Çoğunlukla da bunlar bir halisilasyon diyorum. Bu insanlar bu yaşananlar alayı sahte diyorum. Üzülüyorum.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##evde çekirge var acil yardım##
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç gasp yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

hiç gasp yaptın mı?

Hayır
  • Helal sana dostum.
    Şimdi bu illetten kurtulmak için

www.amatem.org

sitesine girip ilk adımı atıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Helal sana dostum.
    Şimdi bu illetten kurtulmak için

www.amatem.org

sitesine girip ilk adımı atıyorsun.

Sağol ama şimdi bu deftere falan işliyor mu? yani sicile vs devlet yerlerinde calısma durumu vs. ya da tüm millete söyleniyor mu??? gizlilik gibi şeyler ??? özel hayat ??? bi annem bilsin isterim. :S
  • O kadarını bilmiyorum. Sen bi telefon açıp sorsana amatem'e. ayrıca gizli kalacağı kanaatindeyim çünkü onlar sadece senin tedavi olup olmamanla ilgileniyor. yaş kaç bu arada?
  • ikamet nere ?
  • 19
    Yer silivri diyelim.
  • olum hepsi hikaye amatem flan filan herşey bırakılır damardan girdinmi işin biter işte ..
  • Kardeşim niyet önemli, helal olsun sana..Kesinlikle gizlilikten yana bir kuşkun olmasın..Benim arkadaşım çok kısa sürede eroin bağımlılığından kurtuldu Amatem'de..Ama kendisini motive ediyordu..Ben de günde 1-1,5 paket sigaradan nasıl kurtulacağımı düşünürken kendi kendime bıraktım bir bronşit olunca..Kendine sebepler yarat kurtulmak için..Kafanda bu işi bitirmek var senin, üstüne gidecen bundan sonra..Ayriyetten tiner bali çeken bir asker arkadaşım vardı, askerde olduğu için temin edemiyordu bunları tabi ve hiç krize falan girdiğini de görmedim..Ben de hesapta sigara krizine giriyordum ama bunları kullanamayacak durumdaysan, o zaman krize falan girmiyorsun, kafanda ulaşamayacağını bildiğin için..Herşey kafada..Geçmiş olsun..
  • Kullandıklarından amateme yatmadan da kurtulabilirsin aslında ama çok meşakkatli bir dönemden geçeceğine emin olabilirsin. Arkadaş çevreni tamamen SİL. Başka türlü kurtulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Kullandıklarından amateme yatmadan da kurtulabilirsin aslında ama çok meşakkatli bir dönemden geçeceğine emin olabilirsin. Arkadaş çevreni tamamen SİL. Başka türlü kurtulamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

Kullandıklarından amateme yatmadan da kurtulabilirsin aslında ama çok meşakkatli bir dönemden geçeceğine emin olabilirsin. Arkadaş çevreni tamamen SİL. Başka türlü kurtulamazsın.

hepinize tşkler.

aynen avatarda ki hap mı o ne o :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.