Şimdi Ara

AMAROK MU ISUZU DMAX VCROSS MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba iyi akşamlar forumdonanımhaber ailesi. Sizce AMAROK mu VCROSS mu ? 2013-1014 olacak bütçeye göre değerlendireceğiz. Kullanım amacımız genel şehir içi av sezonu da Bayburt'a gideriz gerekirse düz otomatik olmuş önemli değil yakıt muadiillerine göre biraz daha iyi Olmalı şimdiden bilgisi olup vakit ayırıp yorum yapan herkese çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle iki aracıda kullanmadım ancak yerinizde olsam sehir içi kullancagim için amarok tercih ederdim.Daha yumuşak bir araç diye biliyorum motoru gerek yakıt tüketimi gerekse seriligi olsun sehir ici kullanima yatkınlığı tartışılmaz.

Edit: Amarok kullanan arkadaşıma reel yakit tuketimi ve kullanışlılık ile ilgili yorumlari için mesaj attim , dönüş yaparsa paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 14 Şubat 2016; 22:23:00 >
  • Sehir ici kullanima amarol daha uygun diye düşünüyorum. Eger araziye surekli cikacak bir araba olsaydi isuzu derdim fakat sehir icin gerek motor gerek konfor amarok daha uygun olir sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size 2 çekermi lazim 4 çekermi

4 çekerlerin yillik mtv si 4.000 lira gibi bişey aşırı pahali.

Eğer 2 çeker lazimsa 0 km Hilux düşün gayet tatminkar bi dolulukta 83.000 e bayiyle el sıkışırsın

• Öncelikle yazmayı unutmuşum özür dilerim. Düşündüğüm araç 4x4 olacak ve ikinci el alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabaru -- 14 Şubat 2016; 22:49:11 >
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    Dönüşünüzü bekliyorum çok teşekkürler

• Araziye çamura dağa bayıra çok sürmeyecekseniz, yani 4x2 işimi görür derseniz, genel kullanım ağırlığı şehir içi olacaksa, Ssangyong Korando Sports tavsiye ederim ben de. Özellikle Special Edition paketi gayet güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Hilux öneririm

• Bu sınıfta en başarılı araçlar hilux ve L200 dür .

Verdiğiniz seçeneklerde ise arazi kabiliyeti bakımından dmax daha üstündür . Çok ağır arazi şartlarına çıkmayacaksanız amarok tercih edilebilir . Fakat ağır arazide kullanacaksanız dmax daha başarılı .
  • turbosuz hilux öneririm.
  • ZJ 5.2 yada lada niva.Niva 1.6 yi dağa taşa vurun umrunda olmaz.Zj v8 in gücü adına diye girin dağ bayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 15 Şubat 2016; 22:11:33 >
  • Seçimlerine bakarsak Lada Niva bozar Bayburta ara sıra ava gidecek arkadaşımızın arkadaşımızın prestijini.2016 modelde Hilux derdim ama 2015 öncesi 2. elde kesinlikle Amarok. O dönemlerde 1 adım önde idi Amarok konforda, arazide fazla iddialı olmasada.Ayrıca 2 lt . motorda biraz vergi avantajı da var.
  • D-Max öneririm. Eski kasası ile 10000 km yol yaptım. Çok memnun kalmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0mer Faruk

Öncelikle iki aracıda kullanmadım ancak yerinizde olsam sehir içi kullancagim için amarok tercih ederdim.Daha yumuşak bir araç diye biliyorum motoru gerek yakıt tüketimi gerekse seriligi olsun sehir ici kullanima yatkınlığı tartışılmaz.

Edit: Amarok kullanan arkadaşıma reel yakit tuketimi ve kullanışlılık ile ilgili yorumlari için mesaj attim , dönüş yaparsa paylaşırım

Hocam ben cevap vereyim şehir içi kullanım 80 litre ile 950 km yol yapıyorum.
  • Hocam lada niva öneren olmus ben 4 köpekle ava gidiyorum yeri geliyor arabada yatıyoruz o yüzden bu tip pickuplara yöneldim 😊

• Bu sınıfın en gaddar araçları 1.Hilux 2.L200 3Dmax
    Eğer dağa bayıra vuracaksanız bu 3 araç arasından tercihinizi yapın. Vw bu sınıfta daha çok yeni.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabaru

merhaba iyi akşamlar forumdonanımhaber ailesi. Sizce AMAROK mu VCROSS mu ? 2013-1014 olacak bütçeye göre değerlendireceğiz. Kullanım amacımız genel şehir içi av sezonu da Bayburt'a gideriz gerekirse düz otomatik olmuş önemli değil yakıt muadiillerine göre biraz daha iyi Olmalı şimdiden bilgisi olup vakit ayırıp yorum yapan herkese çok teşekkürler

Yanlış anlamazsanız aklıma gelen 2 fikiri söylemek isterim
    1. Sanırım bayburt dışında bir ilde yaşıyosunuz bayburtta bir ev felan varsa abiniz ablanız vs bir lada niva alıp kapının önüne koyun lada bayburtta dursun kalan paraya normal otomobil alırsınız.
    2. Eğer bayburtta araba bırakacak yer yoksa 15 bine bir lada niva kalan paraya bayburttan ev-bağ e alınabilir.
  • Bu sinifin en baba arabasi mitsubishi l200 dur bizde halen duruyor sifirdan almistik 4×4 ve full modeli km suan 150 bine yaklasti Arac bugune kadar sadece akü degisti ve bakimdan bakima girdi,Erzurum dağ tasini bilirsiniz bide meslek geregi surekli hareket halinde arac ama girdigimiz yollari gorseniz akliniz durur ben kesinlikle l200 oneriyorum amarok almayin alan arkadasim hic mennun degildi bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

quote:

Orijinalden alıntı: sabaru

merhaba iyi akşamlar forumdonanımhaber ailesi. Sizce AMAROK mu VCROSS mu ? 2013-1014 olacak bütçeye göre değerlendireceğiz. Kullanım amacımız genel şehir içi av sezonu da Bayburt'a gideriz gerekirse düz otomatik olmuş önemli değil yakıt muadiillerine göre biraz daha iyi Olmalı şimdiden bilgisi olup vakit ayırıp yorum yapan herkese çok teşekkürler

Yanlış anlamazsanız aklıma gelen 2 fikiri söylemek isterim
    1. Sanırım bayburt dışında bir ilde yaşıyosunuz bayburtta bir ev felan varsa abiniz ablanız vs bir lada niva alıp kapının önüne koyun lada bayburtta dursun kalan paraya normal otomobil alırsınız.
    2. Eğer bayburtta araba bırakacak yer yoksa 15 bine bir lada niva kalan paraya bayburttan ev-bağ e alınabilir.

hocam ben örnekleme yaptım kendim başka şehire örnek verdim yani tek bayburt kalsa yine iyi erzurum bayburt sivas yazları geliyor ege akdeniz vs yerine göre ava gidiyoruz

• Hocam ağırlıklı olarak şehir içi kullanılacağından dolayı manuel vites Amarok tercih ederdim.Hem tasarımı,hem konforu hem de vergi avantajı nedeniyle..Diğerlerine nazaran daha şehirli durması da cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMOZA45 -- 16 Şubat 2016; 11:45:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.