Şimdi Ara

!!!Amanın o da nesi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 15 Ocak 2005, 22:04:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

TIKLA TIKLA TIKLA TIKLA

• Bizim toprak işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samray

Bizim toprak işte.

Hade leynnn
  • bu türkiyenin o tarz gol atacak başka forveti yok. belki belki yapsa tuncay yapar fb'den o da belki ... birde GS'de ki ümit var ama onunda hali meydanda işte ...

GS yönetimi dikkat etsin bence bu necati seneye avrupalı devlerin transfer listesine girebilir... adam GS'ye geldiği ilk günden beri takım içinde hiç sırıtmadı ... ve giderekte daha da süper oynamaya başladı ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay anasını satiim beh...helal..
  • ben boyle bir pozisyonu rivaldo'nun canizares'e attıgını hatırlıyorum..estetik olarak aynı sayılır..ama rivaldo'nun alanı daha dar ve gelen top sanırım sagdan değildi....ama gene de super bir hareket...oyle her zaman yapılabilecek bişey değil..aferin neco ya..
  • Wayyy eleman sağlam atmış walla aynı ben
  • ya arkadaslar tamam bı gol attık dıye bu kadar buyutulmeskı...atmıyorum uleyn bı daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythief

bu türkiyenin o tarz gol atacak başka forveti yok. belki belki yapsa tuncay yapar fb'den o da belki ... birde GS'de ki ümit var ama onunda hali meydanda işte ...

GS yönetimi dikkat etsin bence bu necati seneye avrupalı devlerin transfer listesine girebilir... adam GS'ye geldiği ilk günden beri takım içinde hiç sırıtmadı ... ve giderekte daha da süper oynamaya başladı ..

Hakan Şükür yok mu hojam? Şöyle bir araştırsam 10 tane o tür golünü çıkartırım. Geçen sene attı bir tane daha
  • quote:

quote:

bu türkiyenin o tarz gol atacak başka forveti yok. belki belki yapsa tuncay yapar fb'den o da belki ... birde GS'de ki ümit var ama onunda hali meydanda işte ...

Hakan Şükür yok mu hojam? Şöyle bir araştırsam 10 tane o tür golünü çıkartırım. Geçen sene attı bir tane daha

çoğu kişinin aksine hakanı severim dünyanın sayılı forvetlerinden bana göre. biraz kafayı kullansa dünyada adını çok daha fazla söylettirirdi o kalitede biri. ama hakan ve o kadar esnetik bir gol zor yani .. haa tamam bazen çok güzel golleri var ama hatta bir tane yarım röveşata yada vole karışımı acayip bir golu var ve güzel goldü ama necatinin attığı çok farklı ;
    1 top sağdan geliyor ve necati kaleye yan duruyor
    2 necati göğüs kontrolü yapıp topu dikiyor ve kaleye sırtını dönerek topun altına yatıyor
    3 ve mükemmel bir vuruş gol ....

hakan bu kadarını arka arkaya yapamaz ... yapsa bile anlarsın ki bu anlık bir goldur aynısını bir daha yapamaz. necati fırsat bulsun bu tarz daha çok gol atar bunu belli ediyor o adam zaten.

necati çok ilginç bir golcu adamda bazen tanju'nun özelliklerini görüyorum hem bazen hakan'ın bazı özelliklerini. hakanda tanjuda çok büyük golcüler ama kutupları farklı ... necati bu kutupları sanki birleştiriyor. kendine dikkat ederse cidden geleceğin dünya yıldızı abartmıyorum .. en azından şuan lanse edilen dünya yıldızları kadar iyi yani ..

• Haklısın hojam. Ama Hakan gençken Galatasaraya yeni geldiği yıllarda Saffet Sancaklı ile yanyana oynarken ligde attığı ve ardından milli takımda (sanırım izlandaya 5-0lık maçta) attığı goller çok güzeldi. Hakan havada ki toplara çok hakim fakat ne işse yerde gelen topa durdurarak vuramıyor (du) artık öğrenmiş ama emekli olma yaşı geldi tabi
  • quote:

Haklısın hojam. Ama Hakan gençken Galatasaraya yeni geldiği yıllarda Saffet Sancaklı ile yanyana oynarken ligde attığı ve ardından milli takımda (sanırım izlandaya 5-0lık maçta) attığı goller çok güzeldi. Hakan havada ki toplara çok hakim fakat ne işse yerde gelen topa durdurarak vuramıyor (du) artık öğrenmiş ama emekli olma yaşı geldi tabi

aynen ... ama hakan ve hava topları uvvv işte hakan onun üstadı gerçekten. hele hele UEFA kupasında bologna'ya (doğrumu yazdım :) attığı gol yok mu adam topu resmen havada bekledi
    baskette m. jordan misali futbolda hakan şükür yani ...
    ama artık devir Necati Ateş devri

• NEcati Ateş mükemmel canım kesinlikle lafım yok. Ama Ayhan sazanı beleş gol atacam diye atlamasa Hakan yazmıştı bir tane daha. Çokta güzel goldü hemde. Beleşçi Ayhan
  • quote:

NEcati Ateş mükemmel canım kesinlikle lafım yok. Ama Ayhan sazanı beleş gol atacam diye atlamasa Hakan yazmıştı bir tane daha. Çokta güzel goldü hemde. Beleşçi Ayhan

şiitt çaktırma konuyu da mehşur ettik haaa hep yukarda , neyse canım nerde kalmıştık haa sazan ayhan'da mı
  • quote:

quote:

NEcati Ateş mükemmel canım kesinlikle lafım yok. Ama Ayhan sazanı beleş gol atacam diye atlamasa Hakan yazmıştı bir tane daha. Çokta güzel goldü hemde. Beleşçi Ayhan

şiitt çaktırma konuyu da mehşur ettik haaa hep yukarda , neyse canım nerde kalmıştık haa sazan ayhan'da mı

Harbiden konu hep tepede.

• bende katkıda bulunıım bare..sız bana yardım etmedınız ama
  • quote:

quote:

quote:

Harbiden konu hep tepede.

valla mı hiç dikkat etmedim , ali tandoğan geldi mi şimdi GS'ye merak ettim valla öyle içimden geldi birden sormak merak işte ne yaparsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.