Şimdi Ara

!!!Amanın o da nesi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythief

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

quote:

NEcati Ateş mükemmel canım kesinlikle lafım yok. Ama Ayhan sazanı beleş gol atacam diye atlamasa Hakan yazmıştı bir tane daha. Çokta güzel goldü hemde. Beleşçi Ayhan

şiitt çaktırma konuyu da mehşur ettik haaa hep yukarda , neyse canım nerde kalmıştık haa sazan ayhan'da mı

Harbiden konu hep tepede.

valla mı hiç dikkat etmedim , ali tandoğan geldi mi şimdi GS'ye merak ettim valla öyle içimden geldi birden sormak merak işte ne yaparsın

Şimdi spor gündemine taşıyacaklar ne kadar Fbli varsa atıp tutmaya başlayacaklar

• valla takılın burada şikayet mikayet yoktur benden EN BÜYÜKCİM BOM ağlamak istiyorum ağlamak istiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NEcati Ateş mükemmel canım kesinlikle lafım yok. Ama Ayhan sazanı beleş gol atacam diye atlamasa Hakan yazmıştı bir tane daha. Çokta güzel goldü hemde. Beleşçi Ayhan

şiitt çaktırma konuyu da mehşur ettik haaa hep yukarda , neyse canım nerde kalmıştık haa sazan ayhan'da mı

Harbiden konu hep tepede.

valla mı hiç dikkat etmedim , ali tandoğan geldi mi şimdi GS'ye merak ettim valla öyle içimden geldi birden sormak merak işte ne yaparsın

Şimdi spor gündemine taşıyacaklar ne kadar Fbli varsa atıp tutmaya başlayacaklar

yok canım olsa olsa FB'liler onlarda öyle golcü yok diye birazcık kısanırlar okadar ... o gole laf söylenmez. buarada

Son dakika sürprizi!

Galatasaray para sorununu aştı, Ali Tandoğan’ın bonservisi için Gençlerbirliği’yle 300 bin dolara anlaştı. Görüşmeler sürüyor
    15.01.2005 vay beee ee 10 numara ne olacak şimdi

• Hagi çıksın sahaya topu diksin havaya
  • quote:

Hagi çıksın sahaya topu diksin havaya

eskiden bir geyik vardı arkadaşlarla bizim aramızda. fatih terimli devirlerde. takım okadar çok iyi top oynuyordu ki .. hagide malum yaş , çok iyi bir oyuncu dünya yıldızı ama arada duruyordu. hani hagi utanmasa (ki hiç utanması yoktur sahada :) arada kenara geçecek fatih hoca ile tavla atacaktı o derece yani hani gerekirse arada girip iki çalım atıp sonra tavlaya kaldığı yerden devam

şimdi o hagiye muhtaç kaldık be yafs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 15 Ocak 2005, 22:05:18 >

• Ahhh hagili yıllar. İlk geldiği zaman attığı penaltıda zeminden ötürü kayıp düşünce birçok ünlü spor yazarı bastonuyla geldi diye başlık atmıştı. Sonra hagi o bastonu naaptı acaba
  • ondsa sonra bir trabzon maçında, kime dediler bilmiyorum , ula uşağım yanından deden geçti haberin yok dedirtmişti ahh HAGİİ
  • quote:

Ahhh hagili yıllar. İlk geldiği zaman attığı penaltıda zeminden ötürü kayıp düşünce birçok ünlü spor yazarı bastonuyla geldi diye başlık atmıştı. Sonra hagi o bastonu naaptı acaba

ah Hagi ahh super cup'ta bir ara roberto carlos sahada topu arıyordu nerede falan diye
    o ne çalım bea
  • Tesekkurler...Harika gol....Forumdaki ve sahadaki butun Aslanlari selamliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.