Şimdi Ara

Aman tanrım filmi yasaklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünlü komedyen Jim Carrey'nin "Aman Tanrım" filminin gösterimi, Mısır'da yasaklandı.

Mısır Sansür Kurulu Başkanı Madkur Tabit, Jim Carrey'in filminin Tanrı'nın kutsallı ını ihlal etti i için yasaklandı ını söyledi.

Filmi da ıtan şirketin, yasak kararına karşı başvuru hakkı oldu u belirtildi.

Filmde Tanrı'nın kendisine yardım etmedi inden şikayetçi olan bir televizyon muhabirini canlandıran Jim Carrey, bir haftalı ına Tanrının yerine geçiyor ve tanrısal güçlere sahip oluyor.

• biz de yasaklayalım
    gençleri olumsuz etkiler
  • bir şeyi yasaklamak onu daha fazla izlenmesini sağlamak anlamına gelir. sansüre hayır.

ayrıca o film kesinlikle Allah 'ın kutsallığına bir zarar getirmiyor.

her neyse her türlü yasağa sansüre hayır...
  • o film bence gençler üzerindee ve herkezin üzerinde iyi etkiler bırakıyor ve mükemmel bir film her konuda.Saçmalığa ba of
  • YASAKLASAN DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİYO
    YASAKLAMASAN KABULLENMİŞ OLUYOSUN
    ÖÖÖFFFF
  • ben bu filmi türkiyeye gelmeden cd'den izlemiştim.türkiyede kesin yasaklanır dedim ama nerdeeeeeeeee
  • abi ne alaksı var...yasaklamak demek izlenmemesi, zeyrettirilmemesi anlamına gelmezmi...sen yasaklıyorum diyosan ve o film seyrediliyosa bunda bi yanlıslık var demektir...lafta kalmıştır soyledşiklerin..sansur yapıyosan sonuna kadar..
    filmi izlemedim ama sansure karsı degilim...

bi yanlıs varsa engellenmeli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten saçmasapan bir film,hiçbir karesine gülmedim.Sözde komediymiş vah vah...
  • izlemim o zaman
  • boş verin gitsin
  • doğrusu izlemedim ama merak ettirdiniz şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.