Şimdi Ara

Aman Tanrım EMOOOO!!!!!! Emolar hakkında her şey!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
0
Favori
15.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızılay karanfilde her 10 dakkada 20 den fazla emo görebilirsiniz ben emolara özenti diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

kızılay karanfilde her 10 dakkada 20 den fazla emo görebilirsiniz ben emolara özenti diyorum

Beyoğlu da dolu bunlardan..
  • rezillik.
  • geçenbi emoyu rezil ettik arklarla

Mc'deydik geldi 2 kız benım saçlar havada uçuyor vay be saça bak dedi, lan yürü git dedim salaklarla işim olmaz, ıyy sen kımsın kı filan, s.e dedim arkadan arkadaşlarda malların saça bak elektrik çarpmış gibi filan dedi kızlar uzadı gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

beyler bana emoca öğretin rica ediyorum.
    hayirli bir işe vesile olabilirsiniz
    abi yukardaki resimde kız ataçlarla kolye yapmiş hey Allah'im ya

ne yapıcaksın, yoksa

• 16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth)

yolda opeth dinleyen bir emo görsem.. o bir daha dinleyemez
  • Özentilik kültürüdür emo,arada kaldık ne bok yicemizi bilemedik böyle olduk demektir

gidin konserlere görün kızların hemen hepsi motor,erkeklerin hemen hepsi mal.ulan gelmişsin yirmili yaşlara yetişkin birisin kendini görünüşle değil sözlerinle ifade et.oturup konuşun arkadaşlar iki dakika öyle boş ve gereksiz konuşmaları var ki sinir hastası olursunuz.çalıştığım iş yerine geliyorlar çoğu zaman kulaklık bellek v.s. bişey alacaklar biri diyoki sen sorsana fiyatını o diyo ben soramam olm sen sor, hey allah'ım...

Dinlenen müzik türü elbette insana birşeyler katar görüşünüşünden düşüncesine bakışına kadar fakat o müzik onu aptallaştırıyorsa,kattığı şeyler ona anormal olan şeyler katıyorsa o müzik değildir! bilinçaltı yönelim sağlayan bir mantar gibidir.

Zaten belli bir yaşa kadar kendini bulamayan insan birdahada bulamaz ki bunlarda sittim sene bulamazlar zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: nikolas39

Aman Tanrım EMOOOO!!!!!! Emolar hakkında her şey!!!

Arkadaşlar aradaki 7 farkı bulun.

Yok

• YA BEN BUNLARIN RESİMLERİNİ BİLE GÖRÜNCE MİDEM BULANIYOR ALLAHTAN GÜZEL ÜLKEMİZİN KÜCÜK BİR ŞEHRİNDE YAŞIYORUMDA SOKAKTA GÖRMÜYORUM BÖYLE TİPLERİ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth)

• bu tarz takılan kişiler kendilerine emo denmesini nasıl karşılıyolar ?

acaba onlarm ı kendilerine emo diyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: miller!!!

Bizim elimize böyle bir Emo düşmüyor ki yiyek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

YA BEN BUNLARIN RESİMLERİNİ BİLE GÖRÜNCE MİDEM BULANIYOR ALLAHTAN GÜZEL ÜLKEMİZİN KÜCÜK BİR ŞEHRİNDE YAŞIYORUMDA SOKAKTA GÖRMÜYORUM BÖYLE TİPLERİ...

ben her gün görüyorum bu dengesizleri.
  •  Aman Tanrım EMOOOO!!!!!! Emolar hakkında her şey!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 5 Şubat 2008; 0:50:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

16. Metal kültürüyle punk çöplüğü arasında sıkışmış garibanlardır. Sağlam metal gruplarının melankolik parçalarını duyup onları da emo gruplar zannederler (Bknz: Opeth)

Denk geldi Ama Zor Kurtuldu...

Zaten bir daha da dinleyemez herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

kızılay karanfilde her 10 dakkada 20 den fazla emo görebilirsiniz ben emolara özenti diyorum

kızılay karanfilde bundan 4-5 sene evvel gayet normal düzgün insanlar dolaşıyordu şimdi değişmiş mi yahu merak ettim. o zamanlar emo nedir bilmezdim ama hiçte boyle tiplele karsılasmamıstım

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Yeah baby yeah!!
  • emmöööğğğ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.