Şimdi Ara

AM3 işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim ki donanım hakkında fazla bilgim yok . Kullanmakta olduğum sistem (Sistemdeki parçaları aşşağıda yazıcam) oyun anlamında çok yetersiz kaldı. Biliyorum çok eski bir sisteme sahibim ve doğal olarakta performansın yetersiz kalması normal. Şu dönemde yeni bir bilgisayar toplamam pek mümkün gözükmüyor. Bu yüzden işlemciyi biraz yükseltirsem 10-20 fps artışı yaşabilirmiyim diye sizin kapınızı çaldım. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Not : İşlemciyi 2. el almayı düşünüyorum..

Anakart : Gigabyte 970a-ds3p x.x

İşlemci : AMD Athlon II x4 635 Processor 2.90 GHZ (Halihazırda kullandığım işlemci bu bir nebze olsun bunu yükseltmek istiyorum)

Ekran Kartı : Sapphire HD6850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11

SSD : 120 GB

Ram : Hyperx 16 GB 1333 MHZ

Oynadığım oyun World of Warcraft bu arada - 20 fps artışı benim için yeterli olucaktır. Görüntü kısıkta oynuyorum zaten.

Donanımdan anlayan arkadaşlar şu işlemciyi alırsan senin beklentini karşılar gibi yorumlar yaparsa çok sevinirim. Şimdiden herkese iyi forumlar.

• Zirve 8350 zaten o platform için hocam uygun 8350 bulursan al derim ama yanına orta halli bir hava soğutma şart 4.5ghz'e çeker keyfine bakarsın 6850 ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95w Fx 8300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Zirve 8350 zaten o platform için hocam uygun 8350 bulursan al derim ama yanına orta halli bir hava soğutma şart 4.5ghz'e çeker keyfine bakarsın 6850 ile.
    Peki 6850 dar boğaz yapar mı ?
  • FX-8xxx serisi ile HD6850'yi rahat kullanırsın ancak, HD6850 günümüz oyunları için zorlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Peki 6850 dar boğaz yapar mı ?

Yapmaz 8350 ile max gtx 1050ti kadar kullanabilirsin ama sonrasında tam performans alamazsın gpu'dan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

FX-8xxx serisi ile HD6850'yi rahat kullanırsın ancak, HD6850 günümüz oyunları için zorlanır.
    Cevaplar için çok teşekkür ederim . Günümüz oyunlarını oynayamıcağı biliyorum Wow oynuyorum onun biraz performansını arttırsa bana yeter. İlerde belki 1050 ti ekran kartı yapar birazda öyle kullanırım . Sonra tümden sistemi değiştiririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucusu önerisi
    11 yıl önce açıldı
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1050ti diyenlere takılmayın. Evet her oyunda kusursuz beslemez ama rx 570 / 580 alınabilir ilerisi için. Can sıkmaz. Ama söylendiği gibi overclock şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 21 Kasım 2018; 0:4:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

FX-8xxx serisi ile HD6850'yi rahat kullanırsın ancak, HD6850 günümüz oyunları için zorlanır.
    Dar boğaz yapar mı derken , ekran kartı yaparmı anlamında söylemiştim. Düşük kalabilir diye düşündüm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkvelioglu

1050ti diyenlere takılmayın. Evet her oyunda kusursuz beslemez ama rx 570 / 580 alınabilir ilerisi için. Can sıkmaz. Ama söylendiği gibi overclock şart.
    Anladım teşekkür ederim. Öncelikli olarak şu işlemciyi değiştirebilsem çok iyi olucak. Ne kadar farkettiğini buradan yazıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.