Herkese merhabalar, uzun yıllardır sistem toplamadım ve şimdi bir süredir araştırma yapıyorum. @metin abi 52 @Münebbih sağ olsunlar güzel fikirler verdiler. Ben de yeni bir başlık açarak sizlerin fikirlerini almak istedim. Am5 sistem toplamamın nedeni uzun yıllar aynı anakartı kullanarak ileride belki işlemciyi değiştirmek istemem. Bu yüzden sizlerden ricam f\p iyi parçalar tavsiye ederseniz çok memnun olurum. parçalarda rgb ışık falan aramıyorum. Tek beklentim işlevsel olsun👍🏻 kasam eski bir haf advanced 912. İçinde 750 watt psu var. Sanırım işimi görür. Bu anakartlar kasaya uyar mı, yazmanız sevindirir. Çünkü internetten sipariş vereceğim. https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/haf-912-advanced/# Anakart olarak bunu düşündüm ama wifi olan veya atx anakartların (msi b650m wifi gibi) ileriye yönelik artısı varsa yazmanız memnun eder: Gigabyte B650M DS3H AM5 (LGA 1718) ekran kartımı satın aldım. Tercihim sapphire rx 6700 oldu. işlemci olarak ryzen 5 7600 düşünüyorum. En ucuz am5 işlemci bu çünkü :) ram açısından amd expo özellikli kingston fury düşündüm. ssd karar vermedim. yorumlarınız çok mutlu eder, benim gibi am5 sistem toplamak isteyenlere de yol gösterebilir. Teşekkürler şimdiden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 25 Şubat 2023; 15:51:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |