Bildirim
Aly Yengemizden İbretlik ayar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Balkonda bayrak asan amcanin aly versiyonunu yapsin biri :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karılar bildiğin pirim yapıyor bizim kekolarda hemen takibe başlıyorlar ula amerika'nın bilmemnesindeki karılar nasıl fanatik fb,gs'li olur anlamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Su Torbası
karılar bildiğin pirim yapıyor bizim kekolarda hemen takibe başlıyorlar ula amerika'nın bilmemnesindeki karılar nasıl fanatik fb,gs'li olur anlamam.
1 Haftada , 40K Takipçi kazanınca şaşırdı bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: RyDeR
quote:
karılar bildiğin pirim yapıyor bizim kekolarda hemen takibe başlıyorlar ula amerika'nın bilmemnesindeki karılar nasıl fanatik fb,gs'li olur anlamam.
bu kadar abazan varken o 3 katına çıkar. -
Beyler öyle demeyin takip etmek baya zevkli oluyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RyDeR
quote:
bu kadar abazan varken o 3 katına çıkar.
abazalıkla ne alakası var insanlar eğleniyor. adamlar 2-3 photoshop atınca kıza çakamayacaklarını biliyolar merak etme
-
Kızlar her ne kadar prim yapsa da bu olaydan ben su sekılde bakıyorum
Aly : Türk insanını çok seviyorum demisti. Etrafında ki 10 kisiye türkiye hakkında iyi bir sey söylese o bile olumlu. Yurt dışında ki imajımız acısından. Tabi bu 10 kisi devede kulak kalır ama olsun.
Bu arada Aly'nin bu tür tartısmalara girmesini hic sevmedim. Gereği yok ki. -
quote:
+1 Büyük ihtimal takipçi arttırmak için yapıyorlar,sonuçta aklını kullanan sosyal medya üzerinden para kazanıyor.Birde güzel bir atasözü geldi aklıma konuyu görünce hani derlerya dünya kadar malın olucağına ... diye anladınız siz. Bizim saf abazanlarımız da saldırır translate aracılığı ile hatunlara.Ben burdan çıksam lakers'ı çok seviyorum,liverpool için ölüyorum desem bir ingilizin umrunda olurmu yada bir amerikalınınElin gavuru bile anlamış nasıl bir millet olduğumuzu yanarım yanarım ona yanarım
-
quote:
karı o kadar uzak ki gitmiş Bilalin formasını almış. -
Yenge deme lazım olur.
NOT: Hayvan değilim, beni siz delirttiniz -
udoh da mi abaza o mantikla -
aly ne oldum delisi. Gerçek fenerbahçeli olmak için bir iki yıl geçmeli. Ezilip yoğrulmalı sonra böyle havaya konuşamaz. Hatta birkaç yılı geç birkaç hafta sonra dahi fenerbahçe fenerbahçeliğini yapar. -
Şunlara prim yaptırmayın ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
quote:
karı o kadar uzak ki gitmiş Bilalin formasını almış.
Abi yarıldım fark etmemiştim ya
-
Bilal in forması ne lan -
En ucuzu Bilalin forma heralde
Bilal forması
oglanbursa nfkvas felan yazmış itici özenti bizim kekolardan gördüğünü yazmış kıza bak gündem olmak ne kadar kolay
Benzer içerikler
- passolig para çekme
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- aziz yıldırım mafya mı
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X