Şimdi Ara

ALTYAZISIZ DİZİ İZLEYEBİLECEĞİM UYGULAMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizcemi ilerletmek için altyazısız ingilizce dizi izlemek istiyorum. internette ororo.tv var ama bilgisayardan izleyince sıkılıyorum, telefon daha rahat. araştırdım ama bulamadım var mı bildiğiniz uygulama?

• of çok cahilsiniz
  • Keşke ölsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeka fışkırtısı yaşayan arkadaşım altyazılı izle de hangi kelimenin hangi anlama geldiğini tam olarak kavrayasın

• zorrent falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Zeka fışkırtısı yaşayan arkadaşım altyazılı izle de hangi kelimenin hangi anlama geldiğini tam olarak kavrayasın

zekası fışkıra fışkıra kalmayan arkadaşım, amacım kelime öğrenmek değil, dile yatkınlığımı artırmak
  • Watchseries.to

Tarayıcıdan aç izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 8 Ağustos 2014; 23:45:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Film indirme ??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldivennn

quote:

Zeka fışkırtısı yaşayan arkadaşım altyazılı izle de hangi kelimenin hangi anlama geldiğini tam olarak kavrayasın

zekası fışkıra fışkıra kalmayan arkadaşım, amacım kelime öğrenmek değil, dile yatkınlığımı artırmak

Önce şu fışırtma olayını bırakalım odada öyle bir muhabbet dönüyordu yazmış bulundum

Ayrıca ne biliyim zaten altyazı ses filan bir etki etmiyor bilmediğin bir kelime olabilir seninde gözün kayar iyice alışırsın yani yanlış mı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Önce şu fışırtma olayını bırakalım odada öyle bir muhabbet dönüyordu yazmış bulundum

Ayrıca ne biliyim zaten altyazı ses filan bir etki etmiyor bilmediğin bir kelime olabilir seninde gözün kayar iyice alışırsın yani yanlış mı düşünüyorum

:D aslında haklısın, zaten altyazılı izliyorum dizileri. ama artık altyazısız izleme vaktimin geldiğini düşündüm, alışıyım artık yavaştan diye. öyle işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

:D aslında haklısın, zaten altyazılı izliyorum dizileri. ama artık altyazısız izleme vaktimin geldiğini düşündüm, alışıyım artık yavaştan diye. öyle işte

Hangisinin yararlı olduğunu düşünüyorsan onu yap yoksa daha iyisini yapsan bile insanın kendi düşündüğü kalıyor içinde

• popcorn time indir
  • 15tv.ro
  • Yabancilarin dizi izleme uygulamasi yok mu bizim dizi tv gibi falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acmadan once baksaymissin keske markete . Onlarca uygulama var yabanci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

Konuyu acmadan once baksaymissin keske markete . Onlarca uygulama var yabanci

baktım zaten, bulamadığım için açtım konuyu
  • Iphonelar için cydia da moviebox var. Android de popcorn time var sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.