Şimdi Ara

Altyazı sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben Game Of Thrones'ı tüm sezonlarını indirdim. Altyazı eklemede bir sorun yok ancak indirdiğim altyazılar önceki bölümlerin olduğu kısmı da gösteriyor. indirdiğim bölümlerde direk olarak dizi jenereğiyle başlıyor. Yani videolarda Game of thronesde önceki bölümlerde kısmı yok. Bana uygun altyazı nereden bulabilirim internetten izleyemem ve birdaha indirmem zor.

• burada sezon sezon paket halinde altyazılar teker teker deneyebilirsin
    http://altyazi.org/sub/s/324605/Game-of-Thrones.html
    ya da bs player ile otomatik olarak altyazı ekleyebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bs player nasıl birşey?
  • Bölümü BS Player ile açıyorsun, kendisi o bölümün alt yazısını otomatik olarak buluyor, sen de Türkçe olanı indirip diziyi izliyorsun.
  • indireyim bakalım umarım dediğin gibi rahat bir kullanımı vardır. bazı programlar oluyor özellikleri ile kullanımı arasında çok fark oluyor.
  • kardeş çok saol işime yaradı ancak bir sorum daha var zahmet olmazsa. program altyazıyı buldu indirdi ancak altyazı biraz ufak kalıyor buda gözümü rahatsız ediyor okumayı zorlaştırıyor. nasıl altyazıyı büyültebilirim.
  • ahguo A kullanıcısına yanıt
    ctrl+p yap ( sağ tık-seçenekler-tercihler ) altyazıyla ilgili ayarlar orada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe dublaj filmler ses sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

kurmay yarbayımız çalışıyor
    şaka bir yana şu bs player bi bana mı çok kullanışsız geldi divxplanetten indirip atmak daha kolay geliyor oynatıcımda cyberlink powerdvd 13
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

şaka bir yana şu bs player bi bana mı çok kullanışsız geldi divxplanetten indirip atmak daha kolay geliyor oynatıcımda cyberlink powerdvd 13

Şahsen ben de BS Player'ı pek beğenmiyorum. Bu yüzden bölümleri ve alt yazıları indirip VLC'de izliyorum. VLC, BS Player'a oranla bana daha güzel ve kullanışlı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

ben de gom player kullanıyorum senin gibi indirip atıyoum alışkanlık olmuş

• bende bsplayer'ı sevmedim önceden divxplanetten indiriyordum ancak anlattığım sorunda altyazıları heryerden indirip denemek istemediğimden bsplayeri kullanmaya başladım. altyazıyı indirip başka bir player ile açıyorum sorunu böyle çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.