Şimdi Ara

Altyapıdan sonra port sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 senedir altyapı bekleyen biri olarak 1 ay önce altyapı nihayet geldi. Hemen türk telekoma basvurdum 20 gün sonra türk telekom tarafından arandım port olmadıgı müdürlüğe başvurmam gerektiğini söylediler 24 megabit vdsl başvurusunda bulundum acaba diğer isslerde port bulunurmu mesela adsl olarak vodafona veya superonline basvursam port bulabilirmiyim önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef hocam port dedikleri olay ttnet te bitiyo ttnet müdürlüğüne başvuru yapıyorsunuz ve üzülerek belirtmek isterim en şanslımızın port başvurusu 2 3 ayda sonuçlandı ben 4 ay bekledim port inşallah bir an önce hallolur baskı yapın ttnete

• devulations kullanıcısına yanıt
    Hocam benim merak ettiğim her iss bir abone kotasi oluyormus galiba diger isslerde sansimi denemeyi düşünüyorum birde vdsl ile adsl portlari farklı oluyormus adsl olarak basvuru yapsam olabilirmi hocam 2 senedir altyapı bekliyorum bide bu çıktı

• telekom müdürlüğüne git bir konuş
  • Başka firmalarda port için yine tt nete başvuruyorlar hocam bildiğim kadarıyla sizin işiniz yine ttnet de bitiyor ama diğer iss ler süreci hızlandırıyorsa.onlarada bakın port işini ttnet yapıyor ama port takılınca arıyorlar başvuru yapabirsin diye istediğin iss ye yapıyorsun diye biliyorum

• Harbiden zormuş şu mereti bağlatmak altyapı beklersin port sıkıntısı çıkar telekom müdürlügü yolu gözüktü sorun cözüme kavusurmu orasi meçhul..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.