Şimdi Ara

Altyapı ve 2 saha dolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçtiğimiz haftalarda Türk Telekom çalışanları evimin tam önüne altyapı döşeyip ekstradan saha dolabının yanına tip9 saha dolabı koydular. Bugün internet hızımı kontrol etmek için girdiğimde eskiden 8mbps maksimum alan binalar 80-90 almaya başladığını gördüm ama tek sorun %75'ine port yok diyordu. Aşağımdaki saha dolabına inip yenisi çalışıyor mu çalışıyor mu diye kontrol ettim tip9 değil tip7 çalışıyor hâlâ. Şimdi benim 3 sorum var;

Benim internet hızım ne zaman düzelir tahminen?

Port yok sorunu tip7'ye bağlanan kullanıcılar yüzünden mi oluyor tip9 çalışmaya başlarsa bu düzelir mi?

Kendimi 2.5km ötedeki altyapıdan VAE'ye aldırmam ne kadar sürer?

• Merhaba, bağlı bulunduğunuz saha dolabının yerleşik operatör tarafından güncellenmesi durumunda hızınızda değişiklik yaşanacaktır. Bizden Yapa santrali üzerinden hizmet alıyorsanız Vae'ye dönüşüm talep etmeniz durumunda arkadaşlarım 7 iş günü içerisinde geçişi yaparak size bilgi verecektir.
  • 1 soruna tip 9 a geçince yada fiber gelince (şansını +99 yapman lazım)

2 soruna : Evet erken fark eden ve yahut önceden orda olanlar portu doldurmuşlar evet daha yakın olduğu için düzelir hatta şanlıysan 100 mbps bile görebilirsin

3 soruna : ortalama 1 gün ama bulunduğun bölge yoğunsa 1 hafta bile sürebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.