Şimdi Ara

Altyapı Sorgulama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekomdan yeni internet aboneliği başlattım.24 Mbit'e kadar Fiber tarifesini kullanıyorum ve yaptığım hız testlerinde 22-23 Mbit hız alabiliyorum.Ancak şöyle bir sorunum var;

Gündüz saatlarinde Türktelekom,Türknet,Netspeed vs. sitelerden altyapımı sorguladığım zaman Türktelekom'un sayfasında Fiber;Türknet,Netspeed vs. ise 100 Mbit alabileceğim yazıyor.Ancak aynı sorgulamayı akşam saatlerinde yaptığım zaman bu sefer Türktelekom'un sayfasında Hipernet;Türknet,Netspeed vs. ise 17 Mbit alabileceğim yazıyor.Yani gündüz saatlerindeki sorgulamada yüksek,akşam saatlerindeki sorgulamada daha düşük altyapı hız değerleri karşıma çıkıyor.Neden bu şekilde olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.Sizlerden bu sorunun neden kaynaklandığı hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Gerçek fiber mi kullanıyorsunuz ? Yoksa çakma fiber olan VDSL'i mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Gerçek fiber mi kullanıyorsunuz ? Yoksa çakma fiber olan VDSL'i mi ?

VDSL kullanıyorum.

• Şu anda 100Mbps e kadar internet kullanıyorum. Bağlantı hızım 80-90 Mbps aralığında. Ne hız alabilirim diye sorguladığımda 17 Mbps çıkıyor, iç kapı nosunu yan dairei verince 81 Mbps çıkıyor. Bir haltlar dönüyor ama anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elleham -- 7 Haziran 2021; 21:35:5 >
  • Aynı olay bende de var. Sebebi ne ki acaba? Çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.