Şimdi Ara

Altyapı Sorgulama kontrol eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternet altyapısı ve hızı sorgulama, Fiber Nerede 2019
    https://www.internetaltyapisorgulama.com/altyapi/abone/fiber-nerede.html

bu siteden altyapı kontrol eder misiniz ?
    altyapı Hızınız: 0 Mbps
    Buradaki hızlar binanızın TT verilerine dayanmaktadır. Hızlarda hata payı olabilir.

Tavsiye: Sorunsuz, uygun fiyatlı, AKN'siz (sınırsız) ev internetim olsun diyorsanız Vodafone Fiber, Fibermax, Adsl veya Vdsl paketi öneriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adresin görünmüyor ki bakmak lazım genelde 0 görünmesi eve kadar fiber vardır yada ADSL de tt tarafından güncelleme söz konusudur altyapı yoktur ADSL bölgesinde isen 0 görünüyorsa internet bağlanmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Atyapı Hızınız: 62 Mbps yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline Fiber 100 Mbit alabilirsiniz diyor. Doğrudur kendim de SoL 100 Mbit kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce gorustum alt yapi oldugu halde goremiyruz diyorlar normalde tt var kullandim netspeede basvurdum vodafone zaten bildim bileli bi boka yaramayan firma internetten sorgulamayi superonline yaptim vodafone aradi yani alt yapimiz var yok diye biz goremiyoruz demek sizinde prosudr diye yuruttuniz sacma sapan isler bu uc firmadan uzak durmak lazim baska yerden baglatmasini bilirim

• Atyapı Hızınız: 76 Mbps

Buradaki hızlar binanızın TT verilerine dayanmaktadır. Hızlarda hata payı olabilir.

Tavsiye: Sorunsuz, uygun fiyatlı, AKN'siz (sınırsız) ev internetim olsun diyorsanız Vodafone Fiber, Fibermax, Adsl veya Vdsl paketi öneriyoruz.
  • Atyapı Hızınız: 76 Mbps

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netspeed aradi alt yapiniz var referansla hizmet verdiklerini 15 gun icinde gelip kurulum yapacaklarini soylediler vodafone denen firma bos vaatlerle milleti kandiryorsunuz sonra yok neymia alt yapiyi goremiyorum gozunuzde problemmmi var

• ErkalFurkan E kullanıcısına yanıt
    farklı sitelerde 75 Mbps görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 12 Ocak 2019; 16:21:59 >
  • hocam peki sonuç doğru mu ?

• Altyapı Sorgulama kontrol eder misiniz

• bende Turk Telekom verisi hatalı olduğu için 0 Mbps diyor Vdsl de vdsl destekliyor santral uzak benim

• Mevcutta internet kullandıoğım adres için alt yapı yok diyor :) yanlışlıkla iptal falan etsek internet bağlatamıycaz demekki! üst kat 12mbps destekliyor, benim hattım ise 18mbps destekliyor 16 net alıyorum testlerde. Gel gör ki alt yapı sorgulamada benim dairede alt yapı yok çıkıyor.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    0 Mbps çıkıyorsa Vdsl abone alınıyor fakat iptal oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

0 Mbps çıkıyorsa Vdsl abone alınıyor fakat iptal oluyor.
    Yok hocam direk alt yapı yok diyor. oysa aynı adreste internet kullanıyorum şuanda.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    yeni kapatmışlar

• Ben Turk Telekom Fiber kullanıyorum kontrol ettiğimde ;

Atyapı Hızınız: 100 Mbps

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.