Şimdi Ara

Altyapi secmelerine katiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi 10da secmeler var,bu yil son sans.Normalde forvet-orta saha dusunuyordum ama olabilecegimi pek sanmiyorum bu yuzden sansimi kaleci olarak deneyecegim.Var midir yorumunuz oneriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sol bek oyna
  • Ön libero oyna. Biraz sertleştir oyunu
  • Sol kanat oyna.Yersin 10 gol oturursun aşağı.
  • Sol bek oyna kıtlık var ülkede
  • Forvet oynamak istiyordun ama kaleci olarak mı katılacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Forvet oynamak istiyordun ama kaleci olarak mı katılacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslarin yaptigi esek sakasi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Pazartesi 10da secmeler var,bu yil son sans.Normalde forvet-orta saha dusunuyordum ama olabilecegimi pek sanmiyorum bu yuzden sansimi kaleci olarak deneyecegim.Var midir yorumunuz oneriniz?

bence şansını malzemeci olarak değerlendir.
  • Bundan 17-18 sene once galiba pek hatirlayamadim bende Gs secmelerine girmistim. Uzerinde kaleci formasi ve eldiveni olan cocugu 9 numarali forma verip forvet oynatmislardi. Ben de sol kanat oynamak istiyordum beni de on libero yaptilar. Kafalarina gore siraya dizip forma dagitiyorlardi. Fakat ona ragmen ceza sahasi disindan asirtma bir gol attigimdan midir nedendir ilk secmeyi kazanmistim. Cunku dogru duzgun top ayagima bile gelmemisti. Millit paldir kuldur oynuyordu, top nerede herkes orada. 2. secmeyi gecemedim yine istedigim yerde oynatilmadim. Sacma sapan bir sistem vardi, yogunluktan dolayi ilk secme 15 er dakikadan 30 dk. oynatmislardi. Simdi nasil bilmiyorum. Kismetin varsa secerler.
  • Kale arkasında yan yat
  • Futbol seçmelerinde kiloya bakıyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Forvet olarak baslayip kaleci olan cok ornek var.Forvet oynamak kucukluk hayali yani gol atma istegi ama gercekci olursam forvet icin sansim oldugunu sanmiyorum,orta saha ise kondisyon agirlikli.Kaleci olarak kotu gormuyorum kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Bundan 17-18 sene once galiba pek hatirlayamadim bende Gs secmelerine girmistim. Uzerinde kaleci formasi ve eldiveni olan cocugu 9 numarali forma verip forvet oynatmislardi. Ben de sol kanat oynamak istiyordum beni de on libero yaptilar. Kafalarina gore siraya dizip forma dagitiyorlardi. Fakat ona ragmen ceza sahasi disindan asirtma bir gol attigimdan midir nedendir ilk secmeyi kazanmistim. Cunku dogru duzgun top ayagima bile gelmemisti. Millit paldir kuldur oynuyordu, top nerede herkes orada. 2. secmeyi gecemedim yine istedigim yerde oynatilmadim. Sacma sapan bir sistem vardi, yogunluktan dolayi ilk secme 15 er dakikadan 30 dk. oynatmislardi. Simdi nasil bilmiyorum. Kismetin varsa secerler.

Millet paldir kuldur oynuyor ve anlayamiyosun hicbisey.Solak olmamama ragmen solbek oynatmislardi.Kaleci olursam, olabilirsem turkiyede sansimin daha cok olduguna inaniyorum

• quote:

quote:

quote:

Forvet olarak baslayip kaleci olan cok ornek var.Forvet oynamak kucukluk hayali yani gol atma istegi ama gercekci olursam forvet icin sansim oldugunu sanmiyorum,orta saha ise kondisyon agirlikli.Kaleci olarak kotu gormuyorum kendimi.

Yok, Sen: ''Ben forvet oynamak istiyorum, ama kaleci olarak girdim deyince, biraz komik geldi.Kırdıysam özür dilerim''
    Başarılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok, Sen: ''Ben forvet oynamak istiyorum, ama kaleci olarak girdim deyince, biraz komik geldi.Kırdıysam özür dilerim''
    Başarılar.

Yok kirilmadim,ben de dedim zaten olabilecegimi sanmiyorum diye :)

• Yıllar önce ben de katılmıştım. Taa Van'da gelen çocuk bile vardı. Normalde ortalamanın üzerinde oynadığımı düşünürüm, o zamanlar kulübe de gidiyordum, kondüsyonum vardı. Her şey harika giderken, sahaya çıkıp atleti giymemle bir heyecan bastı beni anlatamam... Ayaklarım titriyor, seçilememe korkusuyla titriyorum. Nitekim heyecanımı yenemeyip seçilememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Bundan 17-18 sene once galiba pek hatirlayamadim bende Gs secmelerine girmistim. Uzerinde kaleci formasi ve eldiveni olan cocugu 9 numarali forma verip forvet oynatmislardi. Ben de sol kanat oynamak istiyordum beni de on libero yaptilar. Kafalarina gore siraya dizip forma dagitiyorlardi. Fakat ona ragmen ceza sahasi disindan asirtma bir gol attigimdan midir nedendir ilk secmeyi kazanmistim. Cunku dogru duzgun top ayagima bile gelmemisti. Millit paldir kuldur oynuyordu, top nerede herkes orada. 2. secmeyi gecemedim yine istedigim yerde oynatilmadim. Sacma sapan bir sistem vardi, yogunluktan dolayi ilk secme 15 er dakikadan 30 dk. oynatmislardi. Simdi nasil bilmiyorum. Kismetin varsa secerler.

Neden bizim ülkemizden adam gibi topçu çıkmıyorun cevabı bu olsa gerek. Bak Almanya'yadaki Türklere hepsi ne biçim oynuyor. Bu durum da biyoloji derslerine örnek olsun aynı genetik özelliğe sahip iki kişinin farklı ortamlarda yetişmesi tamamen farklı özelliklerde futbolcu olmasını sağlıyor

• Bildiğim kadarıyla bizim kunduz futbola forvet olarak başlayıp kaleci olmuştu :)) iyki de olmuş =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Ön libero oyna. Biraz sertleştir oyunu

Ön libero aslinda olabilir de kendime Turkiye'de yer bulamiyorum.Ama kaleci olursam ki turkiyede turk kaleci sıkıntısi var,belki futbolcu olabilirim diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Ön libero oyna. Biraz sertleştir oyunu

Ön libero aslinda olabilir de kendime Turkiye'de yer bulamiyorum.Ama kaleci olursam ki turkiyede turk kaleci sıkıntısi var,belki futbolcu olabilirim diye dusunuyorum.

Mustafa Sarp'ın ön libero oynadığı bir ülkeden bahsediyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.