|
bunca yil arkadasim olmuyo arkadasim olmuyo diye dolandim durdum fakat simdi arkadas ortamina biraz da girebilmis biri olarak sunu goruyorum ki yok abi ben gercekten arkadas ortami adami degilim. daha dogrusu arkadas dedigim insanlarla da aslinda anlasamiyorum. hep inceden inceye bazi seylere kil oluyorum. dedikleri bisey sinirimi bozuyor falan filan. bide diger arkadaslar kendi aralarinda kaynastigi kadar benle kaynasamiyolar ben biraz dista kaliyorum o ortamda bile. ama bundan sikayetci degilim benim yapim gercekten bu degilmis bunu anladim + artık istemiyorum zaten arkadaslik. yalnizlik gercekten daha iyi abi ya. valla oyleymis. Ha kız konusuna gelirsek orası oyle degil tabi nolursa olsun bi erkegin bi kiz arkadasi olacak yas kac oldu hala bakiriz yazik. |
|
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler