Şimdi Ara

Altyapı çalışması hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konuda çok yorum konu okudum birşeyler anlamaya çalıştım uğraştım didindim ama bir net cevap bulamadıkça içim rahat etmedi. Buradan sormak danışmak istedim.

Yeni bir bina ya taşındım 8 ay oldu gelir gelmez de türktelekom â başvurdum. Sürecin max altı ayda tamamlanacağını söylediler. Şuan 8 inci aydayım. Evimin 200 metre kadar uzağına yeni bir kabin kuruldu. Binanın önüne rögar konuldu. Rögar in bağlantısı karşı kaldırımdaki rögar ile yapıldı. Bunların hepsi ilk üç ayda oldu dedim mükemmel. Sonra aradan geçen beş ay durumda bir değişiklik yok.

Cimer sikayetime nisan ayında altyapınız bitecek planlaniyor ama hizmet almanız daha uzun sürer dediler neymiş kurul varmış 6 ayda bir.
    Btk şikayetim de de aynı cevabı aldım.

Bu süreci yaşayan bir sürü insan olduğunun ve bunun bazen iki üç senelere varabildigini gördüm.

Sizde bu süreç nasıl işledi sizce ne zaman hizmet alabilirim?

İkincisi türk telekom bir tarife anlattı internetin iz bağlanınca imza atın o tarifeden internet açılır devam eder dedi. Lakin ben bu işlemlerin hepsi bitince türk telekoma geçmesem bir sıkıntı yaşar miyim acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba.
    Altyapı kurulduktan sonra istediğiniz (anlaşması olan) işletmeciden hizmet alabilirsiniz.
    Altyapı süreciniz hakkında en net bilgiyi ise bağlı olduğunuz telekom müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. Erişim planlama birimi bu iş ile ilgileniyor.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Telekom müdürlüğüne gitmek şart olacak sanırım ama su günlerde sonuç alamayacağımi düşündüğümden gitmedim. Gitmek içeri girmek vs su zamanda sıkıntı olacaktır muhtemelen ama düzgün bir iletişim için telefon numarası da bulamıyorum. Bu yüzden konuyu açmak istedim. Müşteri hizmetlerinin bilgileri de malum.
    Tekrar teşekkür ederim cevabınız için.

• selocanq S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Dediğiniz gibi bu süreçte her şey sıkıntılı. Dilerseniz bu konuyuhttps://tuketicisikayet.btk.gov.tr/ adresine sorun oradan cevap gelecektir.
    Çok teşekkür ederim yardımınız için tekrar yazacağım.

Rica ederim hocam.
    Şuan bu türk telekom un ne illet bir firma olduğunu anladım valla hocam.
    Btk dan gelen cevap çalışmanın mayıs ayında biteceği yönünde.
    Cevaptan on dk sonra gelen telefonda bana söylenen fiber bağlanacak o yüzden çalışmalar bu yıl içinde bitmeyecekmiş.
    Bu nasıl bir sistemdir nasıl bir prosedür anlamadım. Yav adsl bağlayın raziyim diyorum oda yok. 3g modemle internet satmaya çalışıyor.
    Bunlarla uğraşılmaz hocam ben anladım.
    Hata bende beklentiye giriyorum. Adam apartman önüne rögar î koyuyor olan kabinin yanına yeni bir tip 7 kabin daha koyuyor ama sonrası bir sene sürecekmiş valla sinirlerim hopladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Umarım BTK dan aldığınız cevap net bilgidir. Erkenden sonlanmış olur çalışmalar.
    Valla hocam inşallah. Ama anlatıldığı kadar varmış cidden bu teknoloji cağındaki bu ilkellik çok komik. Şeytan diyor haberleşme özgürlüğü vs diye git uğraş ta kimi kime şikayet edeceğiz boş uğraş.

Maalesef çok zor ve sıkıntılı işler hocam. Süreç yani.
    Valla hocam bir senedir taşındım şuraya bi sene daha burdayım sonra zaten memlekete döneceğim internet gelmesi işime yaramayacak anlaşılan baktım önümüzdeki ay da gelmedi iptal ettireceğim artık. Ugrasilacak gibi değil.

Yeni bir yerleşim bölgesi sanırım hocam. Altyapı hizmetlerinin oturması zaman alıyor yeni konutlaşan bölgelerde. Psikolojik olarak yoran durumlar hepsi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Nisan 2020; 1:11:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.