Şimdi Ara

ALTINYILDIZ NANO TAKIM ELBİSE - 49,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
52.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende bugün Ankara Optimum Altınyıldızdan takım elbise aldım.Satıcı arkadaşa da almadan önce gördüğüm ilanda 49 tl ye
    Altınyıldız Nano Takım satıldığını söylediğimde kimbilir ne kumaşından yapılmıştır dedi.Ama gerçekten o fiyata varsa hiş
    üşenmem gider alırım dedi.165 TL ye aldığım elbisede %88 yün,%9 polyester,%3 elastan yazıyor.Ne olursa olsun o fiyata
    gerçekten bedava.Alanlara hayırlı olsun.
  • Giden arkadaşlar beden çeşitleri vardı 6 drop mesela...
  • iki haftada bir takım elbise giyenler için gayet ideal.. daha ne olsun canım ya.. 50 liraya kiğılı dan gömlek almıştım geçen hafta dik yaka ezel modeli :D

    bu haftada da takım aldım.. aynı takım ankamall'de 200 küsür liraydı.. isteyen gider ordan alır.. istemeyen 50 liraya alır.. onu da istemeyen gider kalitesini alır..
    ben yarın şu 150likten de bir tane alabilirim duruma göre..
  • ben dün 149 olandan aldım %100 yün.kesim ve işçilik çok iyi,duruşu güzel.bu fiyata bu kalitede takım bulamadım.karışım kumaşlar bile 130 civarı başlıyor.bence %25 yün bile olsa fiyat süper.burada olsa kesinlikle kaçırmazdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A380

    zaten %100 yün elbise giyilmez sıcakta yakar


    Hiç yün %100 yün takım giydin mi bilmiyorum ama sıcakta kesinlikle terletmez, naylonla ya da yün battaniye ile karıştırmayın.
  • Bu markada fiyatlar aşağı yukarı hep bu şekilde
  • Malzeme içeriğine göre fiyat normal.. Sırf markası altınyıldız diye de yapay malzemeden üretilmiş sağlıksız giysi almam. %100 yün altınyıldız takımı 400'lere bulabilirseniz işte bu sıcak bir fırsat olur..
  • MOda di Centone mi alırsınız yoksa İMZA markasına ait bir takım elbise mi alırsnız arkadaşlar?

    Ben ilk defa takım elbie alcam ve pek anlamam, tabiki kumaş çok önemli ama marka olarak İMZA markası sizce nasıldır?

    Arkadaşım İMZAda çalışıyor ve bana bayağı bi indirim yapacak ve şimdi CENTONE ile İMZA arasında kaldım ne dersiniz?
  • arkadaşlar indirim bütün mağazalarda mı yoksa sadece bu mağazaya mı özel ?
  • her gün takım elbise giyen ve hemen hemen her markadan alışveriş yapmış olarak bazı yanlışları düzelteyim.

    Temel bilgiler
    1. Bir üründe yün oranı ne kadar yüksekse, o kadar sağlıklı bir üründür. Polyester oranı ne kadar yükseks o kadar sağlıksız bir üründür.
    2. Yün var yün var. Her yün kaliteli demek doğru değildir.
    3. Yünlü kumaşlarda "woolmark" garanti etiketini arayın. Ayrıca kumaşın sınıfını (100s, 120s, 150 s vb.) sorgulayın. Ciddi anlamda kumaşın kalitesini gösterir. Ve unutmayın, dünyanın en iyi yünleri Avustralya ve Yeni Zelanda dan gelir. Kumaşta kullanılan yünün orijinini sorun, tabi bilyorlarsa.
    4. Çok ince yün elyafından yapılmış kumaşlar (120s ve üzeri diyelim) yaz mevsiminde alternatifsizdir neredeyse. İpek vs olayına girmiyorum tabii.. Polyester ağırlıklı bir kumaş aynı şartlarda çok kötü bir gün geçirmenize neden olabilir.
    5. Yün ağırlığı yüksek olan kumaşların ütü tutmama gibi bir derdi var. Ayrıca üst üste 2 günden fazla giyilmesi tavsiye edilmez, kumaşın "dinlenmesi" gerekir. Yoksa çok çabuk aşınır.
    6. Yün kumaşın bakımı zordur, mutlaka kuru temizleme yapılır, ütüsü ayrı özen ister, direk ütüyü basarsanız Özcan Deniz'in sahne kıyafetleri gibi parıldarsınız.
    7. Gerçek, kalitesi onaylanmış, üst sınıf yünlü kumaş poyesterle kıyaslanmayacak şekilde "çok" pahalıdır.

    Bunların yanında,alacağınız takımda dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar ise;
    1. Kesim (Model) ; Üzerinize oturuyor mu? Düzgün bir duruşu var mı? Yoksa babadan emanet alınmış düğün ceketi gibi mi duruyor?
    2. Dikiş ; Düzgün, özenli ve temiz bir dikişi varmı? Ek yerlerinin montajı düzgün yapılmış mı? Pantalonun özellikle oturma bölgesindeki dikişleri düzgün ve sağlam mı? Ceket ve pantalon astarları düzgün sabitlenmiş mi? vs.vs..
    3. Güven ; herhangi bir sorunda, aldığınız mağaza sorun çıkarsa dahi, marka sahibi firma ürünün arkasında duruyor mu?

    Bunların yanında ekstra bir kaç bilgi daha vereyim.
    Altınyıldız, herkesin bildiği üzere ülkemizin değerli markalarından biridir. 1996 yılında Altınyıldız "Australian Super Fine Wool Growers Association" a kabul edilen ilk türk markasıdır. Dünyadaki en büyük entegre tesislere sahip sayılı yünlü kumaş üreticilerinden biridir.

    Ancak, hemen hemen her firmanın pazarlama taktiği olan farklı kalitelerde ürün üretip farklı kesimlere satış yapılabilmesinin sağlanması açısından, Altınyıldız ın da çeşitli kalitelerde üretimi vardır. Piyasaya verdiği kumaş çeşitlerinin yanısıra, kendi bünyesinde çıkarttığı markalara bakılarak da bu durum görülebilir. Bugün Network de satılan bir takım da Altınyıldız kumaş kullanırken, Fabrika da satılan bir takımda da Altınyıldız kumaş kullanılmaktadır. İki ürün arasındaki farkı sadec imaj farkıyla açıklayamazsınız. Kumaşları, modelleri ve toplam kaliteleri arasında da fark olduğu bir gerçektir.

    Sonuçta, bir yerde, ne kadar ekmek o kadar köfte deyimi geçerlidir. 50 TL ye Altınyıldız takım elbise.... alan arkadaşlar kusuruma bakmasın...
    ancak....çeyrek ekmeğe bol patatesin yanında tepside kalan köfte kırıntıları gibi bir şeydir... Yanlış anlaşılmak istemem, bu takım 50 TL eder veya etmez demiyorum, belki de eder gerçekten de... ama 50 TL ye Altınyıldız elbise... biraz enteresan bir durum...




  • arkadaşlar. babam eski terzidir yıllarca takım elbise yaptı. ister inanın ister inanmayın. elbisede kalite kumaş + işçilik ile ölçülür. onun söylediğine göre kumaş ta yün oranı çok önmeli. yün çok olursa elbisenin duruşu kendini gösterişi de değşir. ve en önemlisi kolay koal eskime rengi atmaz. yukarda %100 yün sıcak olur denmiş. alakası yok arkadaşın da dediği gib battaniye veya kazak olarak düşünmeyin. kumaşın ipliğindfen bahsediyoruz.babamın ilk yaptrığı iş elbisenin kumaşına dokunmaktır. etiketine bakmaya bile gerek duymaz< eliyle anlar kumaşı. yün takım ağır durur adamın üstünsde. ceket otrurur. ama naylonlar çok kolay ezilip büzülür yamulur. nweyse ben bildiğimi söyleyeyim yine herkes istediğin alsın.
  • Arkadaşlara değerli bilgileri için çok teşekkürler,bende Zeytinburnu Olivium dan almıştım 1 ay kadar önce.Ordaki satıcı arkadaslardan biri ceketi oval hale getirip bir bardak su dökmüş ve nano kumaştan dolayı kir ve su tutmadığını uygulamalı olarak göstermişti gayet de memnunum açıkçası.

    Bu fiyat eder etmez orasını bilemiycem ama şu bi gerçek ki herkes bütçesine göre alabileceği en iyi takımı almak ister.Yoksa piyasadaki en kaliteli markaları bizde biliyoruz.

    Gidip aynı parayı dandik takımlara vermektense bildiğimiz yerden almak daha mantıklı geliyor bana
  • bence gayet güzel

    49lira sonuçta
    keşke izmir de de olsaydı da bizde baksadık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzeg

    Altınyıldız tamamı polyesterden kumaş üretmez, ben baktım elbiselere gayet güzel. Yün-Viskon-Polyester karışımı kumaşlı. Astarı 1. sınıf. Bazı arkadaşların tahmin ettiği gibi uyduruk 50 TL satılan elbiselerden değil, tüm elbiselerin içine ve etiketlerine Altınyıldız Nano markası işlenmiş.


    Suat Hocam senin ev yakın zaten 3 dk.da ordasın Selamlar.


    Teşekkürler Murat hocam dün uğrayıp bir takım aldım ben de. Fiyatına göre güzel ürün.




  • arkadaşlar okadar tartışmanın ne anlamı var işine gelen gider alır (benim gibi)
    bende bugün gittim bi 49 luk takım elbiseden ve 70 lira olan keten takım elbiseden aldım. öğretmen olduğum için devamlı takım elbise giyiyorum gayet iyi oldu değiştirmelik giyerim artık...
  • Arkadaşlar bahsedilen yerde %80 yün olan takımlar var onlara bakmanız daha uygun olur....kampanyalı takımlarda oran %25
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bytepire

    5. Yün ağırlığı yüksek olan kumaşların ütü tutmama gibi bir derdi var. Ayrıca üst üste 2 günden fazla giyilmesi tavsiye edilmez, kumaşın "dinlenmesi" gerekir. Yoksa çok çabuk aşınır.


    Bu tavsiyenin önemini bilirim. Hergün giydiğim 2 farklı yün takımın her ikisi de apış arasından yama tutmayacak şekilde incelip delindi.
  • Suat hocam hayırlı olsun. Comiser'de Keçiören de oturuyor herhalde, hızlı gidişinden belli (şaka zaten biliyorum Keçiören de olduğunu)

    PM.den teşekkür eden arkadaşlarda var, onlar da güle güle kullansın.

    Bazı arkadaşlar hem 49 TL olsun, hem %80 yün olsun, hemde kesimi dikimi 1.sınıf olsun istiyorlar ama bu elbiselerin kumaşlarıda gayet güzel fiyatına göre.

    Aynı yerde 149 TL Nano yüksek yün oranı olan elbiselerde var, dileyen alabilir, hatta 80 TL nano olmayan Altınyıldız %70 yün olanlar da var. Ben bu 80 TL liklerden aldım daha önce, kesinlikle ütü tutmama sorunu yok. 49 Tl likleri denemedim,

    bir tavsiye; pantalonlar ütü tutmasa bile ceketlerin düğmelerini değiştirip BLAZER olarak kullanabilirsiniz, lacivertlerin rengi çok güzel. Bu fiyata cekette olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzeg -- 19 Nisan 2010; 20:48:45 >




  • arkadaşlar bizim gibi 100 kiloluk adamlar içinde beden var mıydı acaba :) Birde ben o istikameti pek bilmiyorum biraz daha teferruatlı bir adres açıklaması yaparmısınız arkadaşlar?
  • 100 kiloluk adamlar kilo versin oyle giysin. Italyan terziler bile onlara uygun takim elbise dikemez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.