Bildirim

ALTIN YILDIZ EFSANE GERİ DÖNDÜ
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 
1 Mobil

1 Mobil

Giriş

- 

nerde hocam bu altın yıldız sıtesinde yokda _____________________________  - 

Magazalarda gecerliyse alak 2 tane 2 senedir almiyom. 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

Bizim orada(bir devlet dairesi) millet takım elbiseyi ayrı ayrı giymeye başladı. İyi bir takım elbise 500 den başlıyor. Ceket genelde sağlamdır, ona pantolon uydurmak daha hesaplı. Tabiii takım elbisenin mantığına ters ama ucuz. 
Bu ara paylaşım yapana teşekkürler, sıcak fırsat.

Çöp aldığım takım bir haftaya söküldü terziye gönderdiler daha da rezil ettiler iade ettim çek verdiler 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Önce insanlara güvenmeyi öğrendim, sonra bunu bir daha yapmamam gerektiğini. - 

Hocam altınyıldız in maksimum edeceği fiyat bu zaten. Morhipo da 280 liraya network 200 liraya pierre cardin takımlar oluyor. Onları takip etmek daha mantıklı. 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kime göre, neye göre... - 

Muhtemelen polyester takımlardır. 

Optimumdan 250 ye aldik kimi dudukluyolar 

magazalarda geçerlı armonı parktan aldım bılgı _____________________________  - 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >quote:
Orijinalden alıntı: td1907
Hocam altınyıldız in maksimum edeceği fiyat bu zaten. Morhipo da 280 liraya network 200 liraya pierre cardin takımlar oluyor. Onları takip etmek daha mantıklı.
Network ile altınyıldızı kıyaslamayalım, benim gözümde leş ürünleri var._____________________________  - 

- 

Bu nasıl başlık? Ne ürün yazmış ne fiyat 

quote:
Orijinalden alıntı: The Beatles
quote:
Network ile altınyıldızı kıyaslamayalım, benim gözümde leş ürünleri var.
Zaten kıyaslamam hocam merak etme. Network ün itibarı ve marka kalitesini düşürmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kime göre, neye göre... - 

quote:
quote:
quote:
Zaten kıyaslamam hocam merak etme. Network ün itibarı ve marka kalitesini düşürmem.
Sorun değil zeka seviyesi düşük bir müşteri ağına sahipler zaten, george hogg fiyatına ayakkabı almanın başka açıklaması yok._____________________________ 
 - 

cazip değil _____________________________  - 

Yazın Boyner'den Altınyıldız Exclusive Nano kumaşlı takım almıştım, %80 yünlü bir takım. Kumaş biraz inceydi ama güzel görünüyordu. 300 TL verip aldım (100 hopi veriyor diye). İlk başta sevmiştim ama 2. giyimden sonra açıkçası tırsmaya başladım kumaş ince aman birşey olmasın diye. 3-4 takımım daha var, işyerinde hergün giyiyorum, eski takımlarım da yünlü ve kaliteli ama taş gibi duruyor hala, 7-8 senelik takımlar. Geçen hafta bu yeni takımı 3. giyişimde, dışardaydım arabaya binerken ceketi çıkartıp arka koltuğa bırakayım dedim katlarken bir baktım arka tarafta koltuk altına yakın bir yerde 2 tane küçük ip ucu gibi bir şey gördüm, elimle sileyim bir sürdüm ip falan değil bildiğin delik, topluiğne ucu kadar 2 tane delik altalta, resmen şok oldum. Daha 3. giyişim ve hep çok dikkat ederim oturup kalktığım yere, çıkartınca hep askıyla asarım falan. Kendimden şüphe duydum ama düşünüyorum bu şekilde bir delik oluşturabilecek ne bir ortama girmişliğim var ne de dikkatsizliğim. Resmen şok oldum, daha günün başında bütün moralim çöktü. Hayır sigara içsem kül gelmiş derim, yanımda içirsem yine kül gelmiş derim, ama yok. Üzerimde iken olsa o delikler mutlaka hissederdim. Deliğin şekli itibariyle, yanık veya sivri bir şeye takılarak oluşmuş gibi görünmüyor. Bariz sivri bir şey girmiş, ama üzerimde iken öyle bir delik oluşsaydı mutlaka hissederdim. Düşün düşün bulamadım. Bu arada belirteyim, yaptığım iş bütün gün masabaşında bilgisayar karşısında telefonla yapılan bir iş, pazarlama ve satış yani. Arada arabayla dolaşma vs. Yıllardır bu işteyim. İlk alırken de bakmıştım sağına soluna ama dikkatimden kaçmış olabilir diye götürdüm bıraktım Boyner'e. İnceleyeceklermiş, incelesinler bakalım. Gerçekten farkında olmadığım bir durum sonucu oluşmuş bile olsa bu kadar çabuk hasar alabilen bir kumaşı ve markayı bir daha asla ve asla giymem. Yukarıda bahsettiğim 7-8 yıllık takımlarım da yünlü ve kaliteli kumaşa sahip ama hiç böyle bir olay yaşamadım. Boyner'den olumsuz yanıt gelirse, detaylı görüşlerimi de bildirip Altınyıldız'a aynen iade etmeyi düşünüyorum. Bir daha da bu markayı tercih edeceğimi sanmıyorum. _____________________________ 
 - 

quote:
quote:
quote:
quote:
Sorun değil zeka seviyesi düşük bir müşteri ağına sahipler zaten, george hogg fiyatına ayakkabı almanın başka açıklaması yok.
Hocam hakaret edecek bir durum yok. Ünlü düşünürün dediği gibi ucuz mala para verecek kadar zengin değilim.
Altınyıldız dediğin mağaza bildiğin pazar malı ürünler üretiyor.
Gidip mağazasından değil fırsat sitelerinden aldığın zaman Altınyıldız fiyatına geliyor zaten._____________________________ Kime göre, neye göre...
 - 

Altınyıldızın kalitesi eskidenmiş. Şimdi ürünleri verdiğiniz parayı hak etmiyor. Kendi satışçısı altınyıldız ürünlerine bakarken yanıma gelip önermiyor. Neyi tartışıyoruz.. 

Merhaba, 
Altınyıldız'ın da iyi veya kötü ürünleri mevcut,Network'ün de.Bu arada Fabrika,Network bunları üreten de Altınyıldız.

quote:
Orijinalden alıntı: BurNIng
Merhaba,
Altınyıldız'ın da iyi veya kötü ürünleri mevcut,Network'ün de.Bu arada Fabrika,Network bunları üreten de Altınyıldız.
Merhaba,
Dediğiniz doğru. Zaten kalite ve fiyat sıralaması Altınyıldız-Fabrika-Network olarak devam ediyor._____________________________ Kime göre, neye göre...

Benzer içerikler
- atasun cam fiyatları
 - bim erkek parfüm
 - yandex migros
 - atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
 - oliovilla zeytinyağı yorumları
 - kara cuma indirimleri ne zaman
 - amazon kasım indirimleri

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

3. bakışta jeton düştü 

Hızlı 

iOS

Android