Şimdi Ara

ALTIN YILDIZ EFSANE GERİ DÖNDÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mağazalarında sürekli olan bir kampanya bu.
    Marmara Forumdaki mağazalarına düzenli uğrarım. Triko alırım oradan.
    Bu hafta sonu gördüm bu ilanı.İlgimi çekmior zira takım kullanmıyorum ve kullansamda bu takım nano kumaş, yaramaz.
    Yine de uğrarsanız trikolara bakın, 2 tanesi 100 TLye veriyorlar. Geçen sene 3 tanesi 100 TL idi.

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Yazın Boyner'den Altınyıldız Exclusive Nano kumaşlı takım almıştım, %80 yünlü bir takım. Kumaş biraz inceydi ama güzel görünüyordu. 300 TL verip aldım (100 hopi veriyor diye). İlk başta sevmiştim ama 2. giyimden sonra açıkçası tırsmaya başladım kumaş ince aman birşey olmasın diye. 3-4 takımım daha var, işyerinde hergün giyiyorum, eski takımlarım da yünlü ve kaliteli ama taş gibi duruyor hala, 7-8 senelik takımlar. Geçen hafta bu yeni takımı 3. giyişimde, dışardaydım arabaya binerken ceketi çıkartıp arka koltuğa bırakayım dedim katlarken bir baktım arka tarafta koltuk altına yakın bir yerde 2 tane küçük ip ucu gibi bir şey gördüm, elimle sileyim bir sürdüm ip falan değil bildiğin delik, topluiğne ucu kadar 2 tane delik altalta, resmen şok oldum. Daha 3. giyişim ve hep çok dikkat ederim oturup kalktığım yere, çıkartınca hep askıyla asarım falan. Kendimden şüphe duydum ama düşünüyorum bu şekilde bir delik oluşturabilecek ne bir ortama girmişliğim var ne de dikkatsizliğim. Resmen şok oldum, daha günün başında bütün moralim çöktü. Hayır sigara içsem kül gelmiş derim, yanımda içirsem yine kül gelmiş derim, ama yok. Üzerimde iken olsa o delikler mutlaka hissederdim. Deliğin şekli itibariyle, yanık veya sivri bir şeye takılarak oluşmuş gibi görünmüyor. Bariz sivri bir şey girmiş, ama üzerimde iken öyle bir delik oluşsaydı mutlaka hissederdim. Düşün düşün bulamadım. Bu arada belirteyim, yaptığım iş bütün gün masabaşında bilgisayar karşısında telefonla yapılan bir iş, pazarlama ve satış yani. Arada arabayla dolaşma vs. Yıllardır bu işteyim. İlk alırken de bakmıştım sağına soluna ama dikkatimden kaçmış olabilir diye götürdüm bıraktım Boyner'e. İnceleyeceklermiş, incelesinler bakalım. Gerçekten farkında olmadığım bir durum sonucu oluşmuş bile olsa bu kadar çabuk hasar alabilen bir kumaşı ve markayı bir daha asla ve asla giymem. Yukarıda bahsettiğim 7-8 yıllık takımlarım da yünlü ve kaliteli kumaşa sahip ama hiç böyle bir olay yaşamadım. Boyner'den olumsuz yanıt gelirse, detaylı görüşlerimi de bildirip Altınyıldız'a aynen iade etmeyi düşünüyorum. Bir daha da bu markayı tercih edeceğimi sanmıyorum.

bu 7-8 yıllık takımların ne marka hocam?

• Ben iki takım aldım %25 yün var ama acil ihtiyacım vardı o yüzden araştırma yapma imkanım olmadı, 1 aydır dönüşümlü kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yok gömlek kesimi çok iyi üzerimde çok iyi durdu aynı kesim olsun diye yeniden bakıyorum.

Yün oranı fazla olanlara bakıyorum bu aralar ama yaklaşılmıyor yanlarına :(
  • Ah hocam ah sorma şimdi olsa başka mağazaya dönüp bakmazdım bile. Polograph diye bir mağaza vardı Adana'da Ziyapaşa Bulvarında, Polo markalı ürünler satardı eskiden. Gerçek Polo ile alakası yok, kendi markasını basan bir mağaza. Ama gerçekten kaliteli ürünleri vardı. Bilinen markalara taş çıkardı. Kapandı 3-4 sene önce. Oradan 1 takım almıştım, 1 ay sonra eşimin ısrarıyla 1 tane daha almıştık çok iyi çıktığı için. Ama fiyat da bayağı iyiydi şimdinin 500-600 TL si gibi bi rakamdı. Ben tabi ödeyemem diye 1 tane almıştım ama eşim iyi ki ısrar etmiş de 2. yi almışım. Keşke şimdi olsa gerekirse 1 yıl öder yine 2 tane alırdım. Şimdi 300-400 TL veriyorsun beş para etmez kumaşlar, dikim kalitesi vs vs. Aslında en güzeli terzi işi ama o da artık tam zengin işi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.