Şimdi Ara

Altın Portakal: Deli miyim Neden Gideyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray taraftarının aklındaki, 'Gidecek mi?' soruları bitti, Sneijder de kendine geldi... Hollandalı futbolcu, “Türkiye'nin en önemli markasındayım, en güzel statta oynuyoruz, taraftar beni, ben de onları seviyorum. Üstelik iyi de kazanıyorum” dedi, sözleşme talebinin sadece psikolojik olduğunu söyledi.

Fanatik gazetesine röportaj veren Wesley Sneijder, takımda kalış sürecini anlattı ve Galatasaray'ı övdü. İşte Hollandalı yıldızın açıklamaları...

Galatasaray’da yapılacak transferler kadar merak edilen bir başka konu da Sneijder’in durumuydu... Juventus’un ısrarlarına rağmen Hollandalı takımda ve çok iyi bir kamp dönemi geçirdi. Yakın çevresiyle gelecek planlarını paylaşan yıldız futbolcu, hem iddialı hem de kararlı ifadeler kullandı...

"Hamza hoca bambaşka"
    “Hamza hocayla kısa sürede kaynaştık. Bence genç yaşına rağmen harika işler çıkartıyor. Eski bir Galatasaraylı olması avantaj. Takım içinde güzel bir sinerji var. Herkes ona saygı duyuyor. Takım olarak
    tek düşüncemiz var, o da şampiyon olup dördüncü yıldızı takmak. Herkes buna kilitlendi. Bunun için de emin olun çok çalışmamız gerekiyor...”

"İddia ediyorum 4. yıldız bizim olacak"
    “Taraftarımızın bizi daha fazla desteklemesini istiyorum. Çünkü onlar olmadan, havaya giremiyoruz. İlk yarı belki bazı maçlarda istenen sonuçları alamamış olabiliriz. Bazı maçlarda kötü oynamış da olabiliriz. Fakat ikinci yarı çok farklı olacak. Ben iddia ediyorum; ikinci yarıya öyle bir giriş yapacağız ki, şampiyonluk için sonuna kadar savaşacağız. Çünkü bizim taraftarımız şampiyonluktan başka
    bir şeyi hak etmiyor.”

"Artık sorunlar çözüldü"
    “Galatasaray’dan ayrılmayı asla düşünmedim. Burada keyfim yerinde, iyi para kazanıyorum, dünyanın en iyi şehirlerinden birinde yaşıyorum ve Avrupa’nın en tanınmış Türk kulübünün formasını giyiyorum. Taraftar harika, stadımız mükemmel... Ben neden bu kadar rahat bir ortamdan gitmeyi düşüneyim! Sadece sözleşmemdeki madde gereği, bazı dedikodular çıktı ama artık sorun çözüldü. Şu an sadece şampiyonluğu düşünüyorum...”

"Uzun yıllar kalmak istiyorum"
    “Sözleşmemi uzatma isteğim, kafamın rahat olması arzumdan kaynaklanıyordu. Tamam, hâlâ 1.5 yıllık sözleşmem var ama ben burada uzun yıllar kalmak istiyorum. Çünkü önümde bir 2016 Avrupa Şampiyonası var. Bu yüzden sözleşmemin uzatılmasını istedim. Çünkü burada mutluyum. Mutlu olduğum için sözleşmemin biraz daha uzatılmasıyla konsantrasyonumu tamamen Galatasaray’a ve milli takıma vermek istiyordum...”

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/121659/deli-miyim-neden-gideyim

Adam mutluyum kalmak istiyorum diyor ve bu yönetim hala sözleşme uzatmıyor, daha ne desin adam açıkca kalmak istiyorum sözleşmeyi uzatın diyor.

• Mayısta seçim var yeni gelen yönetimin işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmesi bittiğinde 32 yaşında olacak. Şu an tam kazancını bilmiyorum ama 4 milyon euro civarı olması lazım. O yaşta aynı paraya sözleşme uzatılmasını bekliyorsa daha çok bekler.
  • 10 üzeri para veriliyor ve satılmıyorsa bu resmen ihanettir o paralara ihtiyacımız var.
  • Deli değilsin adamsın adam

33-34 yaşına kadar üst düzey oynar sözleşme yapılması lazım.
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    Bence de uzatılmalı ama şimdi değil. Şimdi adam 30 yaşında, yine 4 milyon isteyecek doğal olarak. Sözleşmesi bittiğinde 32 yaşındaki haliyle o paraları istemeye yüzü olmaz. Adamın bir yere kaçtığı yok, Selçuk ve Burak'taki hatayı yapmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Adamın maaşı yarım ödeniyor tabii ki gitmek istiyor.Yalan haber bu

Allah askına sen yorum yazma sneijdere hiç işe yaramıyor diyorsun bir de 33 yaşında diyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamın 4 ay antrenman yapmayıp buraya geldiğinde birkaç ayda nasıl hazır oldugunu gördük. yıllık 6 milyonunu Alıp İnter'de yatabilirdide. zaten oyun stili malum adam kanat oyuncusu değilki 35'ten sonra bitsin aklıyla oynuyor futbolu. sozlesme yapılsın bence.

• Bilmem delimisin ?
  • altın değil kutsal portakal
  • aldığı para helali hoş olsun , tribüne çağırdığımızda sesimi en çok yükselttiğim adam
  • Sozlesme istegi maasina zam istemesinden dolayi. Yonetim bu yuzden uzatmiyor. Mali tablo maglum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.