Şimdi Ara

Altın hesabı ve düşük yatırım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar malum dönemde evdeyiz dolayısıyla bende burs ücretimi boşa harcamak yerine bir bankada altın hesabına atmak istiyorum. İnternetten araştırdım en uygun alış enpara gözüküyor (494 TL Gram.) Güncel alış fiyatı 530 lira olarak gözüküyor bir yerde yanlış mı yapıyorum? Hayatım boyunca hiç yatırım yapmadım bir öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı bende aynı şekilde her ay 1000 liralık altın almak istiyorum, pek bir bilgim yok kuyumcudan mı almalıyız mobil bankacılıktan mı bilgi kişiler yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Mantıklı bende aynı şekilde her ay 1000 liralık altın almak istiyorum, pek bir bilgim yok kuyumcudan mı almalıyız mobil bankacılıktan mı bilgi kişiler yazsın

Güncel

• Alıp satmadım. Kimse yazmamış konu yeşillensin diye yazıyorum. Banka döviz altın alıp satarken kar etme amacı güder. Bu yüzden 1 birim doları x miktara satın alıyorsa 2x miktara satar. Aradaki x lik fark bankanın makas farkıdır. Makas dövizcilerde ve kuyumcularda düşüktür. Mobil bankacılıkta ve borsa uygulamalarında hep böyledir. Döviz ve altında alış satışta vergi gelmiştir. Bu yüzden anlık al sat internet ortamında artık olmaz. Zarar ettirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesai saatleri içinde al yoksa pahalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Alıp satmadım. Kimse yazmamış konu yeşillensin diye yazıyorum. Banka döviz altın alıp satarken kar etme amacı güder. Bu yüzden 1 birim doları x miktara satın alıyorsa 2x miktara satar. Aradaki x lik fark bankanın makas farkıdır. Makas dövizcilerde ve kuyumcularda düşüktür. Mobil bankacılıkta ve borsa uygulamalarında hep böyledir. Döviz ve altında alış satışta vergi gelmiştir. Bu yüzden anlık al sat internet ortamında artık olmaz. Zarar ettirir.

Teşekkür ediyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Alıp satmadım. Kimse yazmamış konu yeşillensin diye yazıyorum. Banka döviz altın alıp satarken kar etme amacı güder. Bu yüzden 1 birim doları x miktara satın alıyorsa 2x miktara satar. Aradaki x lik fark bankanın makas farkıdır. Makas dövizcilerde ve kuyumcularda düşüktür. Mobil bankacılıkta ve borsa uygulamalarında hep böyledir. Döviz ve altında alış satışta vergi gelmiştir. Bu yüzden anlık al sat internet ortamında artık olmaz. Zarar ettirir.

kuyumculardan almalıyız yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı durumdaydım yatırım falan merakıyla birşeyler yapmak istedim ve bu mantıkla girdim 2aydir borsa da birşeyler öğrenmeye çalışıyorum şirketler belirleyip uzun vade yatırımı yapmayı düşünüyorum kendim için en mantıklısı o.

Altında mantıklı tavsiyem altını elden alman yönünde ama iyi bı banka falan varsa arkadaşlar onerebilir.

• islem yaparken sabah 8 aksam 5 arasi yapin .dövizde gec kaldiniz ama degisiklik olsun diyosaniz alabilirsiniz . altin alabilirsiniz.ayda %5-10 arasi degerlenir paranizin deger kaybini tolere edersiniz biraz

• Yatırım işi uzun iş sabrın varsa gir yoksa uğraşma

• Altın veya dolar alacaksanız uzun vadede kar Edersiniz kısa vadede bişiler yapacaksanız gümüş platin falan bakın ve sürekli takip Etmeniz lazım düşükken alıp Yükselince satmak falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

kuyumculardan almalıyız yani

Alıntıları Göster
    Hocam dediğim gibi alıp satmadım ama bankadan alıp satmak daha çok zarar ettiriyor. Genelde borsanın anlık takip edildiği yerler var. Bi uğrayıp bakmak lazım insanlar orda bekliyolar anlık al sat mı yapıyolar napıyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.